![]() |
|
TV PanasonicKamarád má TV Panasonic TX-L42D25E,nejdou tam mazat ani přesunovat programy v oblíbených u sat.tuneru DVB-S.Jinak DVB-T je vpořádku.Myslíte,že by pomohlo expediční nastavení? |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 669 |
![]() |
|
RE: TV Panasonicano "expediční", t.j. továrenské nastavenie určite pomôže k vymazaniu všetkých programov.A potom môže začať znova... skús radšej prelistovať fora, či neexistuje možnosť to vyexportovať v nejakom tvare do PC a tam to editorom upraviť a prehrať naspäť. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
RE: TV PanasonicU Panasonicu lze tridit takto: V menu najdi editaci seznamu oblibenych, a do FAV1 si serad programy ze seznamu vsech dle libosti. Pak uloz. Nasledne nastav seznam Oblibene1 jako pouzivany (modrym tlacitkem pri prepinani). Jednoduche a funkcni, rozhodne jednodussi nez razeni programu na Samsung 37v375s... |
Louskacek
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 390 |
![]() |
|
RE: TV PanasonicDodatek: asi to teda mas nejake hryzle, protoze normalne to jde i u DVB-S. Tovarko by teda mohlo pomoct (kdyz mas 3 hodiny volneho casu na znovuuvedeni do naladeneho stavu)... |
Louskacek
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 390 |
![]() |
|
RE. TV PanasonicPánové děkuji za reakce,ale problém je v tom:když se přidá program do oblíbených,dá se uložít a pak se vyjde z menu tak tam prostě není a když chci program vymazat,tak se vrátí zpátky na pozici.Je to srozumitelné?Jinak je tam nahraná poslední verze FW. |
zeze
![]() |
|
RE: TV Panasonicprosím tě 3 hod. co by u toho dělal .Já to dělal 2x a srovnání programů 30 -45 max min mi na to stačí . Laděný dvou družic trvalo 20- 30 min ještě k tomu . Vyhledávým programy ze seznamu naladěných podle abecedy a hned dávám do oblíbených ( pokud má někdo USB tak si svoje pořadí programů nějak nahraje předem a pak to tam nějak dá po obnovení programů - prý 10 min srovnání programů , ale já nemám USB tak nevím ) .) . Myslím jen Česky mluveny programy v balíku kombi + 10 zahraničných volných asi 90 programů . LNB obě Astry 1600 programů myslím .1. Nejdříve , ale bych zkusil dát aktualizaci programů všech družic co jsi chytnul doted. !!!! To znamená obě astry pokud je máš 19 i 23 . Nic se zatím nerozladí v oblíbených , ale srovná se to všechno v TV . pokud to nepomůže 2.automat. laděný - ALE POZOR přitom se to už rozladí a musí se programy znovu srovnat i v oblíbených .Ostatní věci ale zůstávají beze změn ( řeč, stát, myslím základní naladěný - LNB, přepínače atd. ) ) 3 Tov. nastavení - to je dělat vše znovu včetně 2 bodu . Jako nová TV 4. Já bych na tvém místě začal tím nejednoduším a hlavně koukal co zadáváš za družice - zdali jednu nebo obě najednou ( to je ono ) , a nepléc si aktualizaci s automat . laděným . |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 748 |
![]() |
|
RE:TV PanasonicU DVB-T jsem to dělal tak,že jsem zadal aut.ladění a tlačítkem exit jsem ladění přerušil a tím pádem bylo všechno vymazáno.A pak jsem tam v manuálu naladil jen vysílače které potřebuji,ale u DVB-S to nejde.Pak tam máš hafo programů které nepotřebuješ! |
zeze
![]() |
|
RE: TV PanasonicSat. tunery v TV jsou většinou paskvil, lepší externí přijímač. ;) :)))Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 745 |
![]() |
|
RE:TV PanasonicTo vím taky ,mě zajímá proč to nejde!Kdyby někdo náhodou věděl,třeba Petříček. |
zeze
![]() |
|
RE: TV PanasonicA s prodejce jste to konzultovali? ;) :)))Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
![]() |
|
TV PanasonicZatím ne,to bude asi ta poslední možnost! |
zeze
![]() |
|
RE: TV PanasonicMal som podobny problem a pomohlo iba tovarenske nastavenie a znovu naladenie programov. Panasonic ma firmware urobeny tak ze sa nedaju vymazat programy z programoveho rastra. No a ked nahodou nejaku nejaku stanicu prehodia na inu frekvenciu tak sa objavi v kanalovom rastry 2X a neda sa s tym nic robit, ten soft je z toho uplne zblbnuty, jedine tovarenske nastavenie a naladit znovu. |
cudro
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
RE:panasonicAsi máš pravdu,díky zkusím to! |
zeze
![]() |
|
zezety jsi nezkoušel co jsem ti napsal ?drobeček jak v čem a co od toho chceš . Mě to vyhovuje a koupil jsem ještě jeden TV se satelitem . Zapnout a vypnou ideální .Dneska třeba bez výpadků vše OK a přitom tady čtu aspon na 4 reakcí jak vám to nejde a máte problémy celý den s EXT. satelitem . |
standa111
![]() |
|
standa111Zkoušel,jenže když zadám aut.ladění tak to najede a ihned vypadne,takže to nic nenaladí.Nakonec mi zbude expediční nastavení! |
zeze
![]() |
|
standoExterní je daleko lepší, více možnosti, editace programů bez problémů, pokud to není nějaký Skylink ready šrot, zabudovaný v TV bych nechtěl ani zadarmo ;) :)))Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
![]() |
|
standa111Zadáno exp.nastavení a všechno je OK!Drobečku ten sat.tuner v TV je používaný jako nouzovka,tak se tím netrap.Kuřbuřt! |
zeze
![]() |
|
drobečekeditace programů NEPOTŘEBUJI , nenahrávám , motor nepotřebuji , mám v oblíbených jen česky mluvený programy víc nechci . Tak k čemu Externí přímač . Televize je na zdi a kabely vedu ve zdi rourou rovnou k TV a nic víc už nepotřebuji kolem ani DVD atd. a jiné blbosti . U staré TV mám VHS panasonik a ten běžel naposled tak před 3-4 roky na nějaký 10 min záznam který byl pro kluka důležitý . To samí budu dělat u druhý TV vše do zdi . |
standa111
![]() |
|
![]() |