Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

zákaznická linka skylink

Dobrý den,
máte někdo zkušenosti se zákaznickou linkou na skylink? Týden už zkouším volat a psát e-maily a nikdo nereaguje. Začínám být celkem nas****j páč mi přestaly hrát téměř všechny programy, i když mám SP zaplacenej na rok a balíček flexi na půl roku.

miki67
Registrace: 3/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: zákaznická linka skylink

mááálo platíš,je třeba aby si ještě cucli i s telef.operátorem za čekací dobu na spojení ........ :laughing: :laughing: :laughing:

papay
Registrace: 12/2006

s linkou nie ale

mam skusenost s poslednym casopisom, kde je v kratkom clanku 10 otazok s niekym kopec chyb.To asi pisal nejaky zle zaplateny papuanec, takze dalej ani nebudem listovat. Naco to robite ked to neviete? Navyse to stoji peniaze, ked nariekate dokola o nakladoch.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Dovolat se tam opravdu nedá.Nechápu,že nemají bezplatnou linku.

mcm1
Registrace: 9/2009

Nejtragičtější zákaznická linka !!

Ostudná a nejtragičtější zákaznická linka co znám.Nikam se nedovoláte,nikdo vám neodpoví nikdo neodepíše..
Uroven tak 15 století...ostuda.
Když pošlete poštovního holuba do Austrálie tak bude 100x zpět než Vám odpoví u Skylinku.
fuj

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

Tak na mail odpověděli do druhého dne. Ale bohužel tak, jak jsem nechtěl. Naspsali mi, že to co s nimi chci řešit, nejde řešit mailem, ale musím si prý zavolat na zákaznickou linku. Bože to je kocourkov. :laughing:

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

Mám stejnou zkušenost. Posílal jsem během tohoto měsíce tři maily s dotazem a žádná odpověď. Na zákaznické lince jsem vydržel čekat 10 minut a pak jsem to vzdal. A to mají na stránkách, že čekací doba na spojení s operátorem je 2, maximálně 3 minuty.

rako
Registrace: 11/2007

ddd)))

No a ja som sa tam dovolal kedy som potreboval.Sice to trvalo trochu dlhšie,ale aj 3x na den. :bigeyes:

vlado1970
Registrace: 7/2010

Dovolat se není šance....vzdávám to. Beru kartu a jedu do OVY.

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

zákaznícka linka

tiež som mal problémy s dovolaním sa,tak som to riešil cez facebook a ozvali sa hneď!

dodok
Registrace: 11/2007

A proc tam musíš volat naco. Nepotřebuješ tam volat jenom pro nic za nic utracis peníze. Všechno jde vyřadit na netu. Pokud nemáš naky šrot projimac.

satman1
Registrace: 9/2010

zo slovenska

som nemal ziadny problem sa dovolat na slovenske tel.č. skylinku...avsak od tych kociek sa nedozvies viac ako maju uvedene na svojom webe...tak isto cez tento web skylinku snad uz dokaze kazdy zakaznik vybavit to co potrebuje...aj ked ser-po, skylink mnohych ludi proti sebe popudil...

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

Zákaznická linka Skylinku je bída ,hlad,strach a utrpení!!! Neuvěřitelné. ;P A ještě po pul hodině hudby ,nepříjemný operátor. no fuuuuj :zombie:

jindraa
Registrace: 5/2007

Nikdo Vás u nich nedrží

A proč Vás to s nimi ještě baví.......no protože za 29,- je to to nejlevnější co je na trhu........ :laughing:

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

Někdo tu už psal, že při snaze se telefonicky spojit se Skylinkem je nutné nedávat volbu že máte problém, ale že si chcete objednat nějakou službu. To se údajně ozvou vcelku rychle a pak na ně vyrukovat s problémem. Sám jsem to nezkoušel, tak nevím co je na tom pravdy.

člověk
Registrace: 3/2006

Tak dosiahnete, ze nebudu dvihat ani to... ;)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

treba

a nemaju nejaku linku pre anglickych zakaznikov? :)

paraman
Registrace: 12/2010

Pokud ti nepomáhá reautorizace karty, tak přeji hodně štěstí, páč tam se opravdu nedovoláš...

zajda123
Registrace: 1/2007

jindraa: Zapomněl jsi na civilizační choroby :)))

Longines
Registrace: 3/2012

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra