Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Erox ? decka poistka

Predplatil som si programy Eroxx
Neviem ich zapnut skusam vsetky mozne kombinacie a nic neviete mi poradi ako to mam nastavit
mam v menu 4 polozky

1 modify matiruty rating
disable MR
paralental guiding
12
15
18
18+

2 modify pincode

3 disable pincode

4 enable / disable bloker

ako mam nastavit tieto 4 polozky .

dakujem

maxis
Registrace: 4/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Erox ? decka poistka

Treba nastaviť 18+

derick03
Registrace: 1/2008

to som nastavil a druhy nic ??

maxis

skus pozriet tu :http://www.(nevhodné slovo).sk/forum/?p=show&code=22468

Matko4700
Registrace: 5/2011

je to konkurencna stranka takze chapem :)))

Matko4700

ok tak skusime to takto: ja mam Dreambox 800se a mam CCcam 2.3.0 aj Scam v3.60 a na obidvoch mi idu eroxy treba nechat CCcam 2.3.0 a nechat na stv1 naj dojdu zapisy, v Dreamboxu nie je vekove obmedzenie blokovane ziadnym softom.. ,,mne isiel Penthouse HD a Erox HD nesiel a keby som mal zapnutie vekove obmedzenie tak mi nepojde ani Penthouse HD az po a citani zapisov sa rozbehol este skus ist na facebook skylink a posli tam sukromnu spravu Skylinku (http://www.facebook.com/skylink.sat.tv ) ze ti nejdu Eroxy HD naj ti poslu refres a napis cislo karty a posli ss

Matko4700

je to vynatok z jedneho fora.mne tiez nesli eroxy ale toto pomohlo :)

Matko4700

refers som skusal

intel
Registrace: 5/2007

skus na chvilu prepnut na tu stv 1.mne to pomohlo

Matko4700

nastevene
1 modify maturity rating +18
2 modify pincode
3 disable pincode
4 enable bloker

skusal som aj na stv1 aj refers karty aj refres pinu
pisal som sky link na facebook
stale tma

netreba este nieco nastavit / 2,3,4 /
dakujem

maxis

@maxis

Samozrejme že treba... Cez bloker sa ti ako majú zápisy dostať ak ich tam nemáš? ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

Prostě ti to nejde a nepůjde, smiř se s tím,protože tvuj stb to neumí a nebude umět nikdy rozkodovat.Zakup si externí dekodovací modul od Skylinku a máš po problémech a žádné nesmyslné nastavování 18+ nebudeš nikdy řešit.Mám pocit,že od Skylinku je dobrý marketingový tah,protože mým odhadem 90% předplatitelů Skylinku nemá šanci bez nákupu dek.modulu tyto programy EROX vůbec přijímat.Já sám mám Optibox Koalu, přijímám kdeco,např.i všechny programy co vysílá Skylink,vč.těch co hodil SKYLINK do jednoho pytle s EROXy, pouze EROX mi nejdou a nepujdou,pokud nezainvestuju 1200 Kč do nového modulu Syklink.To je realita a neustálé nářky,že to někomu nejde ,jsou ze strany Skynku podvodem a křivárnou na předplatitele.Měli by to jasně na své stránky napsat,jaká je realita.Bylo by dobré,kdyby si to ti lidi ,co sem furt píšou s prosbou o pomoc uvědomili.Skylink nás prostě zase tahá na vařené nudli.Howgh :(((

Piller
Registrace: 8/2003

co to píšeš za blboviny :lookaround:

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

Včera jsem řešil stejný problém na Amiku.Pomohl starý dobrý Openbox.Ve čtečce jsem zjistil, že jsem vyčerpal tři pokusy při zadávání kodu.Provedl refres pinu,zadal pin a provedl změnu na kartě (18+). Vše naskočilo.

sortimkv

RE:XX

Nechcem sa do to pliest, ale ja by som nastavil "disable MR"

Dozor
Registrace: 8/2007

Měl jsem stejný problém,vypnul jsem rodičovskou ochranu a bylo po problému.

VU+duo,VU+duo2

modrej
Registrace: 2/2006

Pane Piller,Pane Piller??? maxis typ příjmače? Pro ARIVU 202(asi i 200)Menu-čtečka karet- SmartCard - Smart card management - Modify maturity rating - 18+ - OK- 0000

habanero
Registrace: 6/2008

Piller co to tu pises? Vsetky ICE a Irdeto karty maju prednastavene Maturity Rating tak ze programy ako Hustler a Erox nerozkoduje. Programy ktore vysielaju iba v noci ako Leo, Penthouse ano. Staci si iba raz prepnut MR na 18+ a vsetko bezi ako ma. Ak tvoj prijimac taku funkciu nemas staci ked raz vlozis kartu do stareho CRW modulu a nastavis MR na 18+. A to Ti dokonca poradia aj v Skylinku

jurto
Registrace: 3/2011

No a není to jen v HD? nepíše co má za přístroj.

VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15

miky
Registrace: 7/2005

No a není to jen v HD? nepíše co má za přístroj.

VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15

miky
Registrace: 7/2005

@jurto: mám Optibox Koalu, samozřejmě HD.Nejsem odborník,jsem laik,takže jsem si to nechal rozchodit v jedné ale hodně známé firmě se sat.technikou. Řekli ,že UNI čtečka - dekoder, který je v Koale,to prostě nerozchodí,kdybych se na hlavu postavil.Zkoušeli jsme to dát do originál čtečky CRW, kde je možnost nastavení 18+.Což se podařilo,ale po vložení do Koaly opět crash.Netvrdte mi tu takové věci,že to jde,když to nejde.Ano,na kartu zapíšeš 18+,ale Koala to nerozchodí.Opravdu nevím, proč by mi lhali,když jsem tam tu Koalu dovezl a přímo na ní to zkoušeli.Ale zřejmě jste lepší odborníci.Botka.tečka

Piller
Registrace: 8/2003

měl jsem stejný problém. stačí nastavit "disable MR a vše hned jde. :)))

chtěl sem se zeptat jestli tyhle karty Irdeto (Irdeto ICE)jdou v sat.přijímačích FK-6900 CR.

Darkl
Registrace: 8/2008

"decka" poistka - tak to je v prteli... Rv

brga
Registrace: 9/2009

není to v prt.vše jde .jen to správně nastavit.

chtěl sem se zeptat jestli tyhle karty Irdeto (Irdeto ICE)jdou v sat.přijímačích FK-6900 CR.

Darkl
Registrace: 8/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra