![]() |
|
Skenování satelitních kanálů Sony Bravia KDLNevíte někdo kdo máte zkušenosti s touto řadou Sony,jestli lze nějak naskenovat pouze určitá frekvence(např.při přidání nového programu)aniž by se rozhodil nastavený seznam programů.Našel jsem tam pouze automatické ladění,zadal frekvenci a celé nastavení pořadí se rozhodilo. |
acce
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 1 088 |
![]() |
|
Faktemje že DVB-S tunery zabudované do TV je ve většině případu doslova běs.Asi ne všechny,ale většina ano.Nikdy bych jej asi nepotřeboval i kdyby ho TV měla. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
RE: Skenování satelitních kanálů Sony Bravia K...Jo SONY..... Kdyz jsem u zakaznika naladil a porovnal Astru 3 a myslel si ze doladim jen Astru1 a vse v pr.d.e.l.i, dve hodiny prace v haj....SONY, JO SONY, to je vec. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: Skenování satelitních kanálů Sony Bravia K...Takže asi není pomoci.Snad to v budoucnu vyřeší novým softwarem i když o tom pochybuji.Ale tenhle stav je opravdu hrůza.Chci naskenovat jednu frekvenci a rozhodím 100 programů.To zabere opravdu min.2 hodiny.A už vůbec nechápu,že prvních 100 předvoleb na kterých jsem měl uloženy programy zůstalo prázdných takže to tam naskakovalo od stovky výš.No hrůza prostě!!! |
acce
![]() |
|
Napadámě zkusit továrko a nastavit jinou zemi používání a naskenovat pár programu co to bude dělat.Ale jakou to by se asi muselo laborovat.Zkusil bych ty základní blíž k nám.Ale je to jenom pustá teorie. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
@hoboDíky,až si to zase celý rozhodím tak to zkusím,ale teď prosím néé.Jsem poloslepej a mám obrovsej palec :)) |
acce
![]() |
|
RE: Skenování satelitních kanálů Sony Bravia K...Pokud už je naladěno a seřazeno, tak používat jen TV na sledování satelitní televize je paráda, než zapínat satelitní přijímač a TV používat jen jako monitor. To ladění Sony je však opravdu děs. Pokud si někdo koupí Sony, nemíní se vše naučit sám a spoléhá, že mu to někdo bude ladit a doplňovat změny a nové stanice, tak ať to raději nedělá a koupí se samostatný přijímač. Mám 2 roky Sony Bravia KDL-40EX706, tak vím o čem mluvím. Na druhé straně mám tu Sonku spojenou přes DNLA server s PC a připojenou na internet a dost to využívám. Pro malá vnoučata na sledování pohádek na You Tube, pro dospěláky různé zajímavosti z letecké a kosmické oblasti v pohodlí obýváku u kávičky. Také fotky a filmy z digitálního foťáku uložené v PC jsou pěknější on-line po síti na velké obrazovce TV v pohodlí obýváku než v pracovně na monitoru PC. Nouzově se dá nahrát pořad ze satelitu na připojený rekordér přes SCART. Jinak ale pro pravidelné nahrávání ze satelitu je nutný samostatný přijímač, ta TV na to není vhodná. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
RE: Skenování satelitních kanálů Sony Bravia K...Samozrejme ze jde pridat pouze jeden transponder, musi se zvolit "Ladit pro nové služby", pak se zada kmitocet, polarizace a typ programu na dane druzici, ma to vsak hacek, ze predem se musi smazat uz drive naladene programy daneho transponderu. |
titmouse
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
RE: Skenování satelitních kanálů Sony Bravia K...Na to bych asi sám nikdy nepřišel.Díky Titmouse!!V jednoduchosti je síla ale to u Sony asi neplatí :) Ale zároveň souhlasím se Standou 3 že jinak jsem s tou TV naprosto spokojen,avšak vše co se týká ladění satelitu je kapitola sama. |
acce
![]() |
|
RE: Skenování satelitních kanálů Sony Bravia K...Jo a nove programy jsou ulozene od 100, ale to asi vis. |
titmouse
![]() |
|
RE: Skenování satelitních kanálů Sony Bravia K...Jo díky,to jsem zjistil.1-100 prázdno a kompletní Thor od stovky :) Děsím se až Freesat přidá nový kanál.Snad se mi to povede dle tvého návodu a nebudu musit znova dvě hodiny ladit :))) |
acce
![]() |
|
RE: Skenování satelitních kanálů Sony Bravia K...Já jsem za dva roky nepřišel na to, k čemu jsou v menu položky "Auto aktual. programu satelitní" a "Nahrazení služby". Pro jistotu mám obě tyto položky ve stavu Vyp. |
Standa3
![]() |
|
RE: Skenování satelitních kanálů Sony Bravia K...Auto aktual.programu sat. mám zapnuto a to vypadá že slouží k tomu že když se třeba změní název kanálu tak se to změní.To je pouze moje domněnka,protože jsem nad tím taky dumal a je pravda že se mi to samo přejmenovává.Nahrazení služby taky nechápu. |
acce
![]() |
|
RE: Skenování satelitních kanálů Sony Bravia K...Ještě se mi u Sony Bravia DVB T/C/S nelíbí, že současně nelze naladit DVB-T a DVB-C. Buď kabel nebo anténa. Samsungy, které jsem ladil, to umí bez problémů. DVB-S jde ladit na Sony nezávisle a samostatně. |
Standa3
![]() |
|
RE: Skenování satelitních kanálů Sony Bravia K..."Automaticka aktualizace sluzby" - kdyz provider prida dalsi transponder automaticky se nactou nove programy a ulozi se na volne pozice od 100 nahoru, "Nahrazeni sluzby" - kdyz provider zmeni parametry transponderu, napr FEC, tak se to automaticky opravi, pripadne kdyz dojde k vymene programu. |
titmouse
![]() |
|
RE: Skenování satelitních kanálů Sony Bravia K...muze mi nekdo poradit (pokud to ovsem vubec jde) jak ze stavajiciho seznamu sat. programu smazat nektere programy (mam model Z) ? dekuji |
kaos
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 949 |
![]() |
|
RE: Skenování satelitních kanálů Sony Bravia K...Nemam "Z" mam "HX" a tady to jde pouze v rezimu trideni. |
titmouse
![]() |
|
![]() |