![]() |
|
Nefunkční DVB titulky u CinemaxuAhoj všem. Mám problém, že se mi nezobrazuji DVB titulky u Cinemaxu. Poslal jsem si dvakrát refresh karty, Topfield sbi-2060 (autorizovaný Skyling)jsem vytáhnul ze zásuvky, stejně tak kartu, Cinemax jsem vymazal z nabídky a znovu naladil a nic z toho nepomohlo. DVB titulky mi všude na jiných stanicích fungují v pořádku, včetně NGC Wild. Signál je plný. Volal jsem na technickou podporu a nepříjemný operátor mi nepomohl. Karta Irdeto. Pmůžete mi někdo, co s tím? :lookaround: |
Longines
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 652 |
![]() |
|
RE: Nefunkční DVB titulky u CinemaxuZdravim,mam dlhodobo rovnaky problem so Cinemaxom - prijimac Topfield SBP-2070. Cca pred 4 mesiacmi mi zacali titulky castejsie miznut az napokon posledny mesiac - dva uz nesli vobec. Pritom ako pisete na inych kanaloch v rovnakom case idu (napr. Travel Channel). Nemyslim si ale, ze pojde len o prehravace Topfield, videl som uz podobne prispevky na tomto a inych forach od uzivatelov s inymi prijimacmi (zas ale niektori ludia vtedy komentovali, ze im titulky idu). Vyzera to, ze Cinamax titulky su vysielane sposobom s ktorym si niektore prehravace nevedia poradit. Skusal som aj pisat na Skylink ale ziadna odpoved mi neprisla. Takze mozno treba skor skusit napisat na HBO.cz mozno oni sa viac zaujimaju o to, ci ich plateny obsah uzivatelia dostanu v poriadku. Kazdopadne tento vikend mi zas titulky po dlhom case na Cinemaxe sli, tak som zvedavy ci to bola len nahoda, alebo nieco opravili. Ked tak dam vediet. |
lubos76
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
![]() |