![]() |
|
Technisat DIGIT MF4-S a ICEProsím, nevíte zda existuje soft do technisatu DIGIT MF4-S pro ICE kartu výměna?Děkuji za pomoc |
mmu
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 43 |
![]() |
|
RE: Technisat DIGIT MF4-S a ICEExistuje.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Technisat DIGIT MF4-S a ICEKusé a nepřesné informace jsou horší než žádné!Někdy je fakt lepší mlčet. |
gliderman
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 762 |
![]() |
|
GliderCo je na tom kuseho a nepresneho? Stručná a jasna odpověd.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Technisat DIGIT MF4-S a ICEJo Saxon má pravdu, Ti co si včas od někud stáhli SW pro ICE kartu a nenechali to na dobu, "s křížkem po funuse", jsou v pohodě. Hodně lidí si s tím láme hlavu a neví jak. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Technisat DIGIT MF4-S a ICETak zřejmě si s tím láme hlavu a neví jak, proto se sem obrátil s prosbou o pomoc. Co mu tedy poradit? Asi nechceš viď. |
gliderman
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 762 |
![]() |
|
RE: Technisat DIGIT MF4-S a ICETak pokud tě to ještě nenapadlo, co třeba někoho poprosit, aby mu ho poslal?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: Technisat DIGIT MF4-S a ICEDěkuji některým za pomoc, už jsem sehnal. Kdo má zájem, můžu poslat emailem.MM |
mmu
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 43 |
![]() |
|
RE: Technisat DIGIT MF4-S a ICEZkusit stáhnout SW po OTA z ORF2 z 19,2°E. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
GliderTy jsi byl nyni 50 let v hybernaci? Nikdo za to nechce peníze, ale kouzelne slůvko funguje stále. Proč jsi mu to nenabídl sám, ty chytrej?On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Technisat DIGIT MF4-S a ICEpardon, nejak mi to nejde do gebule, to se mmu mel jeste saxonovi a tomikovi poklonit, ci co?, vzdyt v prizpevku poprosil a predem podekoval.... |
kaos
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 949 |
![]() |
|
RE: Technisat DIGIT MF4-S a ICEsaxík není špatné ale nepomůže ,( jak jsem nedávno otestoval) ale mne to nebolí ty Technisaty jsem rád dával právě pro jejich velké a přehledné menu, a řazení kanálů po blocích v té době bylo něco! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
TonekŠpatně čtu, nebo se mi to pouze zdá?On Air!
|
Saxon
![]() |
|
saxonmožná je to náhodaale oba víme že 1.6 nejde! šlo mi o 3.2 ale v pohodě :8) a dík |
tonek
![]() |
|
RE: Technisat DIGIT MF4-S a ICEDostal jsi ode mne zadarmo 4 verze setting editoru k vetsine receiveru Technisat/vcetne 3.2/, ktere po leta dodavalo na nás trh Omko. Jestli jsi nesika, nebo dodávaš krámy z Polska je tvůj problém. Vděčnosti tedy rozhodne neoplivas. Příště vím co udělám...On Air!
|
Saxon
![]() |
|
@kaosNa svůj dotaz dostal ihned správnou odpověď. Ty někde vidíš, že by chtěl název softu či nějakou prosbu o zaslání a nakonec to nejdůležitější nějaký kontakt?Ach ta gebule.. PS. příspěvek není od zpívat.. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
Tomik535Jo hochu, uz jsme asi ze stare skoly. Měj se a pozdravuj juniora.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
asi to není vhodnéřešit veřejně ale jsem Ti poděkoval a napsal že mi 1.6. nechodí tu jsem měl a tu jsi JEDINOU dal na uložto, možná jenom překlep nebo chybička tak se hned nečerti ?a to slůvko zadarmo mne trochu zaráží ? tak Ti to vrátím ! SORRY OK ??? :8) |
tonek
![]() |
|
RE: Technisat DIGIT MF4-S a ICEPoslal jsem ti 4 verze, mám to v kopii. Tak se nauc vybírat postu přes odkazy. Každopádně to bylo to posledni, co jsem někomu poskytl. Nasrat a rozmazat... ;)On Air!
|
Saxon
![]() |
|
nechci vámlézt do hovoru,já jsem si to teď pro kontrolu z uložto stáhl,je tam jedna verzetechniport-1.ziptechniport 1.6 - ZIP archiv, dekomprimovaná velikost 1 158 641 Bytů asi chybička,to se stane R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Technisat DIGIT MF4-S a ICEPosilal jsem 4 prilohy, takovou moznost systém Ulozto nabídl. Co ve skutecnosti adresatovi dorazilo pochopitelně nemůžu vědet. Stačilo normální češtinou okamžitě po přijetí dat avizo a mohl jsem to ihned napravit. Takhle se jedna mezi normálními lidmi. Ne psát chujoviny na Parabolu o tři dni později. Na takove jednání se muzu víš co.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Technisat DIGIT MF4-S a ICEhttp://www.ulozto.cz/xeXzN41/techniport-1-ziphttp://www.ulozto.cz/x1EiZtz/techniport-3-zip http://www.ulozto.cz/xBhFWxk/techniport-setup-zip http://www.ulozto.cz/xDZAJC4/techniportxv-zip dlužím vysvětlení, nevšiml jsem si, že ten system dává každé příloze vlastní odkaz. Používám uschovna.cz, kde je system šikovnější a lze posílat více příloh pod jedním odkazem, proto jsem vzal první odkaz co jsem zahlédl a šel od toho, spodní odkazy jsem měl mimo malou obrazovku svého portable PC. Nic to ovšem nemění na přístupu tonka, který se neumí pořádně vyjádřit, to se pak těžko reaguje. A včera mě docela nazdvihl. Díky pieerovi za reakci. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
aby bylo mezi námi jasnotak jsem myslel že jsi mi poslal schválně jen ten co je ku h.o. vínkua že jsi odpověděl mmu tak jak jsi odpověděl mělo za následek to co jsem napsal! jelikož jde o h.o. vínko tak jsem to dál neřešil ! a Ty když se na to podíváš z té lepší stránky tak díky mě jsi aspoňm chytřejší!!! :))) a co se týče lidství nic mi nebrání TI podat ruku a také ti příště opět říci co si myslím ! tak ahoj a někdy napiš jak je to stím EIRP na té Vaší rozhledně ? dle mne je to ku.....ej zločin stejně jak s tím kořilkem !!! |
tonek
![]() |
|
TonekS tím ERP je to spatny, me to při dvou návštěvách tydně nezabije, ale jsou na tom lidé hůř. Každopádně jsem se v tom přestal angažovat, nemám zapotřebí problémy a tunajsi zkorumpovane úřady to stejne zametou.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
![]() |