Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Formatovanie USB kluce FTA32 na EXT2

Nedari sa mi sformatovat USB kluc 4GB na EXT2 na netu. Formatujem ho podla videonavodu pre E2 Argus VIP.

Otvorim subor CreateMini.exe: ukaze sa obraz Select USB Stick: Disk 1 (3.73GB) kiknem na Settngs a zadam udaje podla videonavodu.

Par titions:2 Enter dif. siz zafajknuty

Par tition 1: EXT2 Label: VIP
Par titions 2: EXT2 Label: Frei kliknem na OK a na Format.Vypise to

Par titions:2 Cylinders: 1 cylinder = 7MB Cylinder
Par tition 1: EXT2 Label: VIP Size 243 1906 MB
Par tition 2: EXT2 Label: VIP Size 243 1906 MB kliknem na OK vypise to varovani ze vseky data budu v kelu na disku1 kliknem na Ano a vypise to Write Error. Aj ja som z toho v ri-ti.

Nevim ci mi na netu nechyba volajaky program na formatovanie, skusal som to na 2.PCeckach u kamaradu a nic.
Viete volakdo poradit. Vdaka. :(

hajnalka
Registrace: 5/2010
Odpověď v diskusním vlákně

Asi málo GB

Mne sa dá naformátovať iba disk ktorý má 40 a viac GB menšie sa my nepodarily ale možno to tiež neviem :(

zarek
Registrace: 7/2008

RE: Formatovanie USB kluce FTA32 na EXT2

ja to robim tak ze mam stiahnute bootovacie CD Linux nabootujem pc z CD a v linuxe naformatujem usb ako chcem je tam ext2 , ext3 a vselijake formaty.

DM 525 HD

mmmichal
Registrace: 4/2006

však na pc cez nejaký partition manager a je to

dandy
Registrace: 1/2006

dandy

Vdaka skusim volajaky partition manager vygooglit.

hajnalka

tenhle mi fungoval R^ http://download.cnet.com/EaseUS-Partition-Master-Home-Edition/3000-2248_4-10863346.html

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

Ja používám ve WIN7 program Partition Magic 9.0 serial je třeba k plné funkčnosti programu...

UMI FAT16 , FAT32 , NTFS , LINUX EXT2 , LINUX EXT3 a Reiser FS. R^ :8)

48" LED FullHD Thomson 48FU4243 KAON DIGI 0.8W Thor - FE 80cm 55" 4K Samsung UE55JU6072 H.265 (HEVC) Tuner v TV H.265 DIGI CamModul 0.8W Thor FE 80cm.

Farell
Registrace: 6/2010

USB kluc skusam sformatovat cez: download.cnet.com/EaseUS-Partition-Master-Home-Edition/3000-2248_4-10863346.html od nick bigj a nedari sa mi.
Po naformatovani mi vypise net. Disk v jednotke E: je pred jeho pouzivanim potrebne naformatovat. Uz som stoho jelen,necham to na zajtra.

hajnalka

minitool partition wizard R^ R^

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

Dnes som formatoval a robil 4 particie ext3 na 2GB flashdisk(pre var a 2 krat pre usb image +rezerva pre ipbox9900).Vsetko pekne funguje-var flash image,najnovsia verzia abimage a pktharp.
A cez bootovacie cd ubuntu a gparted.
Nic ine nechcem. Toto je najlepsi nastroj. Mam aj bootovacie cd gparted,ale niejako mi nefunguje.

Kasr
Registrace: 8/2008

@hajnalka

windows defaultne nevidi ext particie.ak sa ti po naformatovani v EaseUS objavi,ze ho treba znova formatovat,tak zrejme format prebehol ok.Strc ho do prijimaca a malo by to byt v poriadku.

Satmaster-RM Dishes: 120cm FE,80cm AL Emme Esse, 60cm Philips UPC, Polarmount,Motor 10" Strong,Diseqc positioner-Vbox II Receivers:SkyStar2,Strong 4355, Humax CI 5100, Opticum 7100CX, AB IPBOX 200s,3x DM 500s, DM800HD,Pace Mrd 960+, Nextwave EX300

Satmaster
Registrace: 5/2005

RE: Satmaster

v EaseUS mi to naformatuje Aj vboxu je to OK.
Problem je, ze na USB nemozem stahnut: TeamCS_Ducktrick_E2_Image_Argus_VIP_20120510(1).img.gz

hajnalka

Nejak to motas.Preco vlastne potrebujes na usb mat ext ? A ked uz, potom opacne musis na PC s win pouzit nejaky soft ktory zobrazi ext formatovany disk,usb.Jedno alebo druhe.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

RE: liquere

Ako som uz hore pisal.
Chcem si stiahnut do Argus VIP Enigmu2, USB kluc musim mat naformatovany na EXT2 ako mi tu poradil bigj. Usb kluc sami podarilo sformatovat z FTA na EXT2 diki Vasi pomoci na tomto fore,problem je vtom, ze ked ho naformatujem takmi net vypise, Disk v jednotke E: je pred jeho pouzivanim potrebne naformatovat,takze neviem ako stiahnut tu Enigmu2 na USB kluc.

hajnalka

@hajnalka

Ako pisem vyssie pouzi nejaky soft ktory ti zobrazi ext disk pod windowsom aby si mohol snim pracovat.Je toho dost a pisalo sa tu uz o tom x-krat.Potom by ti to malo spristupnit usb.
Co je u teba net?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

RE: liquere

A mozes mi sem voloco hodit uz sa mi neche googlit, drbem sa stym uz 2 tyden. Dik.

:bomb:

hajnalka

a kde si googlil

http://www.pendrivelinux.com/access-ext2-and-ext3-from-windows/

liquere

a kde si googlil

Na tomto som negooglil je toho tu vela vdaka ti.

hajnalka

Ono treba mat v pc aj niejaku linuxovu distribuciu,nie iba blby windows!
Teraz bohuzial nemam ani ja,lebo mi odisiel hdd s ubuntu a nemam cas instalovat. Pôvodne som mal dualboot s windowsom.

Kasr
Registrace: 8/2008

ÁÁÁ tak to som nevedel, idem volaco pohladat na google.Dik.

hajnalka

Ext2fsd zobrazuje ext disky pod windowsom a netreba ziadny linux.Keby ste si to precitali napr. na domovskej stranke programu alebo aj na ceskych a slovenskych download strankach by ste to neriesili uz pomaly tyzden.Pouzivam to uz roky a no problem.Kopec dalsich ludi to zacalo pouzivat co som im to poradil,tak ja neviem.Jedine ze usb kluc ma problem ale ja to na usb kluc nepouzivam,len disky.
Hajnalka ty si nic nemusel hladat,dal som ti odkaz priamo na program.Treba citat ! :bomb:

liquere

Z tvojho odkaze som stihol - EXT22Fsd - 0.48.exe (972KB) idem ho vyskusat. Prajem ti pekny den.
;)

hajnalka

pripadne chod na ich stranku je tam novsia verzia.
alebo tu:
http://www.sosej.cz/Ext2Fsd.html

liquere

liquere

Vdaka ti za pomoc a vsem na tomto vlaknu, stahol som EXT2Fsd - 0.48.exe (972KB) a uz mi to nevypisuje ze tu lundru treba preformatovat.
P.s. Do Podhajskej jezdis? Ked ano tak by sme si tam mohli dat do trumpety a ponahanat volajake baby. :laughing: Este raz vsem vdaka.

hajnalka

:laughing: Len nahanaj,aby ti ho niektora nenaformatovlala... :laughing:

liquere

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra