![]() |
|
Okolo Rakouska - ORF Sport PlusKouknete se na parádní horskou etapu, která vede po Grossgloknerske silnici přes prusmyk Hochtor. Krasne pohledy na Alpy, něco neskutečného.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Okolo Rakouska - ORF Sport PlusTam sa stretneme ked nas tu naseru,na tej trave pivecko,veget.Ale tym doprovodnym autam asi huci naplno ventilator pri chladici,to je beton. R^ :laughing: Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Okolo Rakouska - ORF Sport PlusJá tam jedu druhy týden v srpnu, ale z druhé strany. Loni v květnu jsem tam byl Giru. Mám to tam moc rad!On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Okolo Rakouska - ORF Sport PlusVždy když jedu do Jugošky tak jezdím přes Grossglockner jen tak se pokochat Zell am See atd..Nádhera já to tam miluju.Ale i v autě je mi vždy v těch kopcích uzko. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 107 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: Okolo Rakouska - ORF Sport PlusZa chvíli jsou v tunelu a mají to za sebou....On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Okolo Rakouska - ORF Sport PlusZa chvíli jsou v tunelu a mají to za sebou....On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Okolo Rakouska - ORF Sport PlusJsou to moc pěkný záběry, hlavně z toho vrtulníku. R^ |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
RE: Okolo Rakouska - ORF Sport PlusKua lepsi asfalt ako nase dialnice..... :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Okolo Rakouska - ORF Sport PlusJe to fantastická scenérie, doporučuji vám to navštívit osobně. Ma to bohatou historii a ta stavba samotná je dech beroucí. To co teď jedou dolu pojedu za mesic obráceně.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Okolo Rakouska - ORF Sport Plusetapu som sledoval v priamom prenose v stredu na ORF 1 HD,dnes bol len záznam. |
stamar
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 1 370 |
![]() |
|
RE: Okolo Rakouska - ORF Sport PlusPohlady na Alpy, a na ostatne casti Rakuska mam kazdy den o 3 - 4 v noci na Servus TV HD... |
Raperko
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 334 |
![]() |
|
RE: Okolo Rakouska - ORF Sport PlusTo co pozeras tu tmu ? ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Okolo Rakouska - ORF Sport PlusNádherná príroda,ale mali čo robiť do kopcov. R^ |
pego097
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 367 |
![]() |
|
![]() |