![]() |
|
Co je s EPG?Dva až tři dny mám nějak dojebaný EPG. Funguje to normálně, nebo chyba u mě?Místo PrimaCool mám buď Wimbledon, nebo TA3 a podobně.Je to jen u pár kanálů Škudlinku. Někdy je to v multi EPG dobře ale u info o programu je to špatně. Po přepnutí na kanál se to opraví, ale přepnu jinam a je to zase v pérdeli pane hrábě. už jsem vyzkoušel 3 různé image VU+ Uno(AAF,ViX, BH) a všude stejné..Mažu dat soubor načítám znovu -nic platné.. Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 451 |
![]() |
|
RE: Co je s EPG?EPG často využívam a už dlhú dobu som nepostrehol nejaký problém. Samozrejme keď pominiem nečakanú zmenu programu z dôvodu nepredvídateľnej udalosti. Skús skontrolovať nastavenie správneho času a dátumu... a akým spôsobom sa zobrazuje.DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 080 Galerie: Maneto |
![]() |
|
reeeeNejde o datum a čas, jde o to, že je EPG nějak prohozené. Teď mám u P Cool Wimbledon, který jede na nova sport. Před chvílí ještě bylo na Prima HD epg z TA3(na SD je to v pořádku)Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
![]() |
|
RE: Co je s EPG?Potom by som to videl na chybné čítanie SID...DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
![]() |
|
zkoušel jsemsmazat epg.dat, odinstalovat všechno od epg(ale u image ,kde je to součástí Enigmy, to nejde vše) někdy se mi to podařilo chvíli zobrazit správně, ale jakmile se vytvořil za chvíli nový epg.dat na usb flešce, tak to bylo zase špatně. Divný mi je, že mi to dělá ve všech imageVu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
![]() |
|
post reHele teď je to zase chvíli správně, jsou tam Simpsni.Aniž bych cokoli dělal???Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
![]() |
|
RE: Co je s EPG?Neupravoval si setting a nemáš na zmieňovaných programoch v ich identifikačných údajoch nejakú hybičku?DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
![]() |
|
právě žene. 5íkám zničehož nic tak 2-3 dny je to rozjebané. Před tím jsem neměl žádný problém. Jediné co jsem udělal bylo naladění Slovak sportu??? a přidání piconu na flešku. Teď to už cca 20 minut jede správně, bez jakéhokoliv zásahu.Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
![]() |
|
RE: Co je s EPG?Jerry par krat som prepol a vsetko o.k. mam AAF stale.Mozno uz skusaju aj v EPG globalizaciu??? R^ :laughing: Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
dneska s tímzápasím už od rána. Nejdřív jsem měl AAF, tamto blblo.Pak jsem dal Vix tam taky, tak jsem dal starší zálohový image BH tam t dělalo taky až doteď(cca 30 minut to jede správně.Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
![]() |
|
to liquereProsim tě, jak se dá v AAF udělat funkční záloha image? Mě to v posledních pár verzích nejde. Tedy záloha se vytvoří ale pak z ní nejde nabootovat z flešky. Prostě se nastartuje to co je v UNU už nainstalováno.Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
![]() |
|
jerryskus prepisat v zalohe adresar/slozku vuuno len na uno a daj vediet.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
LiquereRúčku bozkávam! To bylo ono, ale kdo má tohle vědět R^Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
![]() |
|
RE: Co je s EPG?Chlapci to kapanek zvorali, ale uz som sa s tym stretol aj inde, preto som to na blind skusil a bolo.Preto som ti pisal, aby si dal vediet, lebo ja uz v kazdom softe hladam chybu..........a najdem skoro vzdy. RvTento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
no jo ...Nějak ta enigma upadá. Skoro všechno je na základě Openpli(což je možná ten nejhorší image), všechno nasírnou rovnou do image, a pak už s tím člověk nic nenadělá...Proč, když ty pluginy fungují samostatně dobře...Na oplátku můžu nabídnout lokalizaci . Vix se mi ofiko podařilo nějak uplichtit, ale není s nima pořádná domluva.Nechcou pochopit, proč má můj po soubor o 2tisíce řádků více,než ten jejich. Prostě ty podle nich řetězce navíc vypnou.Ale že tam toho mají jen 70% to jim nevysvětlím. Na webu AAF jsem nenašel ni žádný kontakt, jak tam připojit soubot zip taky ne... http://www.netmania.cz/users/web3_jerry/AAF_cs_lokal.zip ještě jednou díky... R^ Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
![]() |
|
tak jsem..zjistil, že to asi bude v Rytec providerech. Vyšel nový Sif image, tak jsem ho instnul. Bez zásahu jelo EPG správně(sece se nenačítalo, ale..) Pak jsem v crossEPG zapnul Rytec pro SK/CZ nechal stáhnout a byl konrc. Nova má EPG JOJ, Prima HD z TA3. Buhužel to nejde sparavit ani vypnutím Rytecu, ani smazáním Epg.dat souboru, ani složky crossepg, do které se ukládají data .. Naštěstí mají Sifáci špatně ošetřeno připojování disků(nějak to chce inicializaci, což smaže mé nahrávky z předchozích image. SiF asi nepodporuje Ext formát???? Tak teď už mohu obnovit zpět AAF..Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
![]() |
|
Obnovil jsemAAF ze zálohy, kterou jsem si udělal před flešnutím SiF image. Záloha byla ze zcela funkčního AAF image(tedy i se správným EPG), ale po obnově je to hned od začátku stejně špatně,jako před tím v Sifu?? Tož už som z teho volajaký zmetěný :fuming:Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
![]() |
|
RE: Co je s EPG?Pravdu povediac ja som dost obmedzil tie prednastavene moznosti epg,myslym ze toho ritocha :) som zrusil a crosepg som vyhodil este volakedy davno, lebo mi to blbo a odvtedy mam pokoj a epg funguje ako ma...........Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
resuméProblém je jednoznačně v Rytecu. Pokud se zbavím EPG.dat souboru, tak to funguje správně. Tuším, že se epg načítá rovnou z kanálů.Problémem ale je, že většina image má teď přímo v Enigmě zabudováno epg(na základě crossepg, nebo na stahování z Rytecu).Odmazat se to nedá. AAF má taky něco vestavěného ,kdy mám nastaveno ukládání na USB flešku.Ale asi to nebere z Rytecu.Kařdopádně jsem odmazával dokola EPG.dat soubor a restartoval. Teď už to zase vypadá dobře.Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
![]() |
|
RE: Co je s EPG?Pokial si pamatam rytec som zrusil, je tam vyber v nastavniach kde sa da odfajknut alebo tak nejak.EPG mi uklada do boxu nie flesku.Z hlavy teraz nepoviem co som nechal zafajknute, ale rytec isiel do pr dele to viem urcite.S epg nemam problem pokial to neblbne u nich uz hadam vyse roka....skusaj ale u mna sa to ustalilo takto a som v pohode.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
![]() |