![]() |
|
poslani karty skylinkCau, jake mate zkusenosti s vymenou karty pres ofi.stranky skylinku, objednal jsem v nedeli vecer a zatim nic se nedeje myslel jsem ze stihnu Euro v HD a vypada ze nic. Kolik dni jste tak cekali? |
HoLajS
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 64 |
![]() |
|
RE: poslani karty skylinkFotbal uvidíš v HD jinde, ale přeji ti, aby ti došla do 31.7. ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: poslani karty skylinkjj na dnesni semifinale uz jsem nasel naladil TRT, ale chtel jsem porovnat no... budu doufat ze asopn do konce tydne |
HoLajS
![]() |
|
RE: poslani karty skylinkNic jinýho než doufat už dělat nemůžeš, myslím že ti ale stejně nepomůže. Já zase čekám od pondělního rána na odpověď na mail od Cs linku ohledně přeregistrace karty. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 933 |
![]() |
|
RE: poslani karty skylinkPřeregistrovával jsem ted hodně karetU Cslinku do týdne. U Skylinku 14 dnu. Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: poslani karty skylinkdiky moc, jsi me nepotesil :-D pisi tam pet pracovnich dni a na telefonu mi bylo sdeleno 10dni. Tak aspon treba stihnu Olympiadu :-D |
HoLajS
![]() |
|
sirdahochu to se načekáš ;) mě trvalo více jak měsíc než se uráčily odpovědět a to jsem jim tam napsal minimálně 3kráte a ten poslední mail si za rámeček nedají-a víš co odpověděli?? Blablabla a nejsou schopní mi zrušit účet jelikož už jsem přestal být jejich klientem Rv Takže přeji trpělivost :(( jelikož mají asi :laughing: hodně práce.Ani trviální věci nedokáží řešit asi čekají na ten poplatek :))) |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
RE: poslani karty skylinkMě učet zrušily/převedly na nového majitele u Skylinku s poslední na mě zaregistrovanou kartou ,kterou jsem prodal.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: poslani karty skylinktak u mě se asi ;) zadrhla kolečka.Když něco chtějí/chtěli/tak se mohli přetrhnout telefonováním a teď triviální úkon nelze udělat, člověk už neví na koho se obrátit aby hnuli prde.í. |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
RE: poslani karty skylinkA ktorý program akože na Skylinku prosím ťa vysiela Euro v HD čo :laughing: :laughing:VU+ UNO 4K SE-S2X OpenATV 6.4 75°E-5°W parabola FTE 105, DG 240S Speedy, Lnb IBU ,TV LG 55SK8500P
|
markus176
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 1 045 |
![]() |
|
RE: poslani karty skylinkR^ R^ R^ si ma predbehol.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: poslani karty skylinkmožná myslí na ESP 1+2 HD ;) ale ti vysílají s třídenním spožděním/záznam/ :))) Otázka další je jestli má něco předpaceno.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 733 |
![]() |
|
RE: poslani karty skylinkObjednával jsem přímo na skylinku na účtu staré karty skylink a dnes ač jsem byl překvapenej už přišla.Jinak přes cs link to chodí později cca 5 prac.dní. |
fink
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 43 |
![]() |
|
RE: poslani karty skylinkV poslednej dobe im všetko trvá dlhšie.Naposledy preregistrácia tri týždne.Ďaľšiu som posielal 7.6. a stále nič.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: poslani karty skylinkno mam tam multi, jinak jsem myslel ze ct4HD jede v HD nebo to je zas nejaka bouda na ceskyho zakaznika? :))) |
HoLajS
![]() |
|
RE: poslani karty skylinkjeste se divam ze ta vase saskarna ala STV3 do buduce :))) ma MPEG4 :))) |
HoLajS
![]() |
|
RE: poslani karty skylinkomlouvam se, mnoho povyku pro nic, objednavka vyexpodovana takze 3.dny |
HoLajS
![]() |
|
![]() |