Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

poslani karty skylink

Cau, jake mate zkusenosti s vymenou karty pres ofi.stranky skylinku, objednal jsem v nedeli vecer a zatim nic se nedeje myslel jsem ze stihnu Euro v HD a vypada ze nic. Kolik dni jste tak cekali?

HoLajS
Registrace: 8/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: poslani karty skylink

Fotbal uvidíš v HD jinde, ale přeji ti, aby ti došla do 31.7. ;)

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

jj na dnesni semifinale uz jsem nasel naladil TRT, ale chtel jsem porovnat no... budu doufat ze asopn do konce tydne

HoLajS

Nic jinýho než doufat už dělat nemůžeš, myslím že ti ale stejně nepomůže. Já zase čekám od pondělního rána na odpověď na mail od Cs linku ohledně přeregistrace karty.

sirda
Registrace: 11/2006

Přeregistrovával jsem ted hodně karet

U Cslinku do týdne.

U Skylinku 14 dnu.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

diky moc, jsi me nepotesil :-D pisi tam pet pracovnich dni a na telefonu mi bylo sdeleno 10dni. Tak aspon treba stihnu Olympiadu :-D

HoLajS

sirda

hochu to se načekáš ;) mě trvalo více jak měsíc než se uráčily odpovědět a to jsem jim tam napsal minimálně 3kráte a ten poslední mail si za rámeček nedají-a víš co odpověděli?? Blablabla a nejsou schopní mi zrušit účet jelikož už jsem přestal být jejich klientem Rv Takže přeji trpělivost :(( jelikož mají asi :laughing: hodně práce.Ani trviální věci nedokáží řešit asi čekají na ten poplatek :)))

slávista
Registrace: 11/2010

Mě učet zrušily/převedly na nového majitele u Skylinku s poslední na mě zaregistrovanou kartou ,kterou jsem prodal.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

tak u mě se asi ;) zadrhla kolečka.Když něco chtějí/chtěli/tak se mohli přetrhnout telefonováním a teď triviální úkon nelze udělat, člověk už neví na koho se obrátit aby hnuli prde.í.

slávista

A ktorý program akože na Skylinku prosím ťa vysiela Euro v HD čo :laughing: :laughing:

VU+ UNO 4K SE-S2X OpenATV 6.4 75°E-5°W parabola FTE 105, DG 240S Speedy, Lnb IBU ,TV LG 55SK8500P

markus176

R^ R^ R^ si ma predbehol.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

možná myslí na ESP 1+2 HD ;) ale ti vysílají s třídenním spožděním/záznam/ :))) Otázka další je jestli má něco předpaceno.

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

Objednával jsem přímo na skylinku na účtu staré karty skylink a dnes ač jsem byl překvapenej už přišla.Jinak přes cs link to chodí později cca 5 prac.dní.

fink
Registrace: 1/2012

V poslednej dobe im všetko trvá dlhšie.Naposledy preregistrácia tri týždne.Ďaľšiu som posielal 7.6. a stále nič.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

no mam tam multi, jinak jsem myslel ze ct4HD jede v HD nebo to je zas nejaka bouda na ceskyho zakaznika? :)))

HoLajS

jeste se divam ze ta vase saskarna ala STV3 do buduce :))) ma MPEG4 :)))

HoLajS

omlouvam se, mnoho povyku pro nic, objednavka vyexpodovana takze 3.dny

HoLajS

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra