![]() |
|
TV Panasonic - (ne)vyhledání stanice Pohoda v MUX4Jsem majitelem televizoru Panasonic TH-42PX80EA. Mám problém s vyhledáním TV Pohoda (64.kanál z Brna, kvalita signálu 80%, síla signálu 100%). Po spouštění vyhledávání televizor stanici nevyhledá, přičemž přpojený DVD rekordér Panasonic stanici ihned vyhledá a uloží. Zkoušel jsem i přopjit koax přímo do TV, což nepomohlo.Prosím o sdělení, zda mátestejnou zkušenost, popřípadě, jak problém řešit. Díky. |
mirek68
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 18 |
![]() |
|
vyhledání stanice Pohoda v MUX4Kup si pořádné zařízení a zde si nestěžuj :-/ programy umí najít a seřadit jakýkoliv set-zo-box a kvalitní tv R^Kontaktuj a vyřeš svůj problém: http://www.panasonic.cz/html/cs_CZ/2838862/index.html :O |
mini
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 691 |
![]() |
|
RE: TV Panasonic - (ne)vyhledání stanice Pohod...Možná už je to naladěno ale program nevidíš,protože máš programy seřazeny podle sebe např. v oblíbený 1 a ten program je uložen v všechny programy.Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 069 |
![]() |
|
RE: TV Panasonic - (ne)vyhledání stanice Pohod...Jestli to nebude tou polarizací že?Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: TV Panasonic - (ne)vyhledání stanice Pohod...není to tak dávno cca 14 dní co jsem se ptal na stejný problém s touto TV, ale odmítá naladit polské muxy. Zřejmě to nebude problém jen poláku ale spíše mpeg4 v muxu kde je i mpeg2. |
markriz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 261 |
![]() |
|
RE: TV Panasonic - (ne)vyhledání stanice Pohod...Potvrzuji totéž - panasonic při skenování dané frekvence vypíše že naladil TVP 1 HD ale nikde do žádného seznamu už toto neuloží - bohužel. |
Displej
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 449 |
![]() |
|
RE: TV Panasonic - (ne)vyhledání stanice Pohod...TH- 37,42,50 PX 8 a 80, nemají DVB-T tuner MPEG 4, proto Vám to nejde. R^ Rv :8) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: TV Panasonic - (ne)vyhledání stanice Pohod...CES presne tak.Uz se to tu probiralo v jinem vlaknu. :) |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
RE: TV Panasonic - (ne)vyhledání stanice Pohod...jak mi v jiném vláknu bylo sděleno, nevysílala se NIT tabulka a proto některé přijímače s tím měly problém, teď už jí nespíš vysílají a MUX4 jde naladit i tam, kde to včera ještě nešlo |
tz1000
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 105 |
![]() |
|
RE: TV Panasonic - (ne)vyhledání stanice Pohod...Mux4 na CB NIT normálně vysílá, modulacni chybovost i sumova rezerva signálu je nezvykle nizka. Dnes jsme a kolegou měřili na míste s přímou viditelnosti a bez moznosti odrazů a mux3 pri o 9dB nižší úrovni signálu na anténe , měl MER o 10dB vyšší a NoiseMargin vyšší dokonce o 11dB , než Parizkuv Mux4. I zvoleny ochranný interval 1/32 jasne ukazuje, co je Parizkova skupina za partu diletantů.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
![]() |