![]() |
|
ct hd,nova hd,pohoda tvZdar,v pondělí ráno jsem naladil na tv tyto hd programy.Večer už nešly.Jsem z pardubického kraje-okolí vysokého mýta.Prosím o radu co se s nimi stalo.Díky jarounek. |
jarounek
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 135 |
![]() |
|
nic se nedějejedou normálně na vidličku a pohoda R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
re...Mně to nejede,proladil jsem automaticky tv a našlo to i poláky,ale hd čka žádné.Kolikátý kanál by to měl být? |
jarounek
![]() |
|
...45...R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
re...nic to nenajde.když jsem to pustil večer,ani jeden program nešel,napsáno na tv...není signál. |
jarounek
![]() |
|
asi nemášsignálovou rezervu,nech si to proměřit,jinak ti to bude chodit jen občas a občas budeš psát sem,že to nejde R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: ct hd,nova hd,pohoda tvokolo osmy hodiny to nejede chlum k45 -asi jim to vyhorelo :-) |
*beda*
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 404 |
![]() |
|
jo to je možnýteď koukám,že koukám přes DVB-S a tam to je OK R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: ct hd,nova hd,pohoda tvTy koukáš přes DVB-S pohoda tv ??? |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
skynettna takovej hnůj nekoukám přes nic,jen HD pokud možno R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: ct hd,nova hd,pohoda tvCo jsi dostal amnestii, máš narozeniny? |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
nevím jakse to jmenuje R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
HeleCo vy nemozete spavat,alebo uz to nepotrebujete ? ;) ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: ct hd,nova hd,pohoda tvto víš, my nemusíme chodit spát, když je večerka :-) |
*beda*
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 404 |
![]() |
|
RE: ct hd,nova hd,pohoda tvNo to uz ani ja,ale ked tak rad spim............najradsej by som prespal toto trhove hospodarstvo a zobudil sa niekedy 22xy v tobe startreku, ked uz nie su peniaze,chudoba,skylink,upc,telekom a podobne nezmysli. R^ :))) :))) :))) :)))Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
liquere30 let chodím spát nejdříve ve 4 ráno,měnit to už nemá cenu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: ct hd,nova hd,pohoda tvA kedy potom vstavas? R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
liquerekdyž potřebuji,to je život co? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: ct hd,nova hd,pohoda tvKed ti to vyhovuje,nie je o com.... ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
naprosto,ta svoboda je k nezaplacení,za komančů to byl jiný problém,ale taky se to dalo obejít R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |