![]() |
|
Tv Pohoda se zkomplikoval start,možná od 20:00http://zpravy.idnes.cz/start-televize-tv-pohoda-0x8-/domaci.aspx?c=A120625_182736_domaci_brm#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=zpravodaj&utm_content=mainO2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: Tv Pohoda se zkomplikoval start,možná od 2...Nová celoplošná stanice TV Pohoda měla v pondělí v pět hodin odpoledne rozšířit programovou nabídku v České republice. Její start se ale zkomplikoval. Podle vlastníka společnosti Pohoda Top Media Radima Pařízka mají problémy se synchronizací vysílačů v Praze. Začátek vysílání museli už podruhé odložit, tentokrát na 20. hodinu.Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/start-televize-tv-pohoda-0x8-/domaci.aspx?c=A120625_182736_domaci_brm |
Longines
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 652 |
![]() |
|
RE: Tv Pohoda se zkomplikoval start,možná od 2...Praha - Pankrác - MUX 4 nenaladen - vypada to mrtve...... |
Trabo
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
RE:Tv Pohoda se zkomplikoval start,možná od 2...Brno FN MUX4 k 46,mrtvo.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: Tv Pohoda se zkomplikoval start,možná od 2...Určitě Fanyn to má už všechno naladěno na své Gold anténě :))) Tady se dožadoval omluvy. V tuto chvíli Praha je mrtvá s Pařízkem. Kdyby chtěla Pohoda vysílat, tak má prostě smůlu. |
Longines
![]() |
|
RE: Tv Pohoda se zkomplikoval start,možná od 2...Jak víš ,že mám anténu gold_Hlavně,že ti to na ten anglický pinacle shit šlo na kanále 64 v Praze před týdnem.Kdo měl normální anténu tak mu to šlo v celé Praze včetně středních čech?Odborníku z března 2012. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 434 |
![]() |
|
RE: Tv Pohoda se zkomplikoval start,možná od 2...Ráno v 6.00 než jsem odjel mimo prágl tak kanál 64 šel normálně a vysilal čt4 hd novu hd a očko....Hlavně,že ti to šlo na ten usb přijímač... |
Fanyn
![]() |
|
RE: Tv Pohoda se zkomplikoval start,možná od 2...Ráno v 6.00 než jsem odjel mimo prágl tak kanál 64 šel normálně a vysilal čt4 hd novu hd a očko....Hlavně,že ti to šlo na ten usb přijímač... |
Fanyn
![]() |
|
RE: Tv Pohoda se zkomplikoval start,možná od 2...To Fanyn: Očko mi jde :))) Pařízek ne a ne :))) Odpoledne mi na stříbrnou, tedy malou anténku od USB Pinnacle šlo i ČT4 HD a najednou nic, nikde nic :lookaround: |
Longines
![]() |
|
RE: Tv Pohoda se zkomplikoval start,možná od 2...To Fanyn: Tak jinak, kvůli tvému minulému výpadu na mě jsem si koupil anténu rybí žebro (žádné Polsko) a potvrdilo se mi, že tady jenom hloupě kecáš. Bydlím v Horních Kunraticích a koukám na celou Prahu, včetně na tebe na Smíchově 330m nad mořem, což ty jsi cca 260m :) Pařízek kecá se Železným, jako asi ty. MUX 4 je zatím mrtvé i teď po 20:00 hodině, co je čas na iDnesu, kterou uedli pro zahájení vysílání. Tak tu nekecej hlouposti :))) |
Longines
![]() |
|
RE: Tv Pohoda se zkomplikoval start,možná od 2...Mux Praha ČT1 HD, ČT4 HD a Pohoda už to rozjeli a bez chyby přes USB Pinnecle Win 7 a stejně tak přes rybí žebro na TV s DVB-T :))) Žádný Gold :O |
Longines
![]() |
|
RE: Tv Pohoda se zkomplikoval start,možná od 2...A je tu konec, MUX opět v Praze bez signálu :))) |
Longines
![]() |
|
RE: Tv Pohoda se zkomplikoval start,možná od 2...Já jsem to normálně chytal na smíchově na combo golden media 9080 sat.Anténa log 2845 logáro.Takže nekecám a jinak to pinacle v testech moc neobstálo.Jelikož dělám montáže po celých středních čechách tak ten kanál 64 se dal zachytit např.v mělníku,Tišicích,Obříství, neratovicích atd.Tito zákaznici měli buď televizory z vestavěným tunerem mpeg4 nebo sat+ dvb-t boxy golden media 9080 nebo jiné combo.V žádnem případě usb boxy.Takže nekecám...a každý měl normální anténu,žádny prut.Jestli chceš na ně spojení tak ti je dám a můžeš jim zavolat. |
Fanyn
![]() |
|
RE: Tv Pohoda se zkomplikoval start,možná od 2...To Fanyn: Omlouvám se. Promiň. Nekecal jsem v tom, co jsem ti psal. Mnoho se změnilo od O2. |
Longines
![]() |
|
![]() |