![]() |
|
Hádanka v AlbumuV Albumu máte poslední snímek, ve kterém je pohled do streamu jednoho MUXu z nejmenovaného vysílače.Poznáte o který vysílač/SFN/ se jedná? Nápověda: SFN se skládá ze dvou velkých vysílačů, hledaný je ten z vyšší nadmořskou výškou. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Hádanka v AlbumuProSiebenSat.1-Bouquet Bayern - Sat.1, ProSieben, Kabel eins, N24Wendel? k48 |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: Hádanka v Albumuno podle programů to budou němčouři :))) ještě je otázkou, jestli jsi to naměřil tady v ČR, nebo jinde :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Hádanka v Albumuano, je to signal z Wendelsteinu, SFN tvori jeste s vysilacem Mnichov a mereno bylo u nove zastavby na Lipne, kousek vedle Jezerni sjezdovky na Kramoline.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Hádanka v Albumutak analogový ARD na 11 kanálu se dalo chytit i poblíž Frymburku, akorát bylo hodně rušený nějakým našim převaděčem. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Hádanka v AlbumuWendl tam hraje na té straně Lipna na několika místech, hraje to i u té kapličky nad Frymburkem. Pěkně se bude lovit na nově budované rozhledně u Kramolína.Při měření jsem měl na anténě od 41 do 47dBuV, což při 16QAM a FEC 2/3 bylo uplně v pohodě. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
![]() |