Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

A este raz poplatky

citujem z ich stranky:

"Servisný poplatok nesúvisí so zvolenou programovou ponukou a vzťahuje sa na všetkých užívateľov služieb Skylink a CS Link."

- takze servisny poplatok suvisi so zvolenou programovou ponukou lebo cim viac balickou, tym zaplatis viac poplatkov

Dalsi klam.

DTest: "Postup společnosti jsme vyhodnotili jako klamavou obchodní praktiku ve smyslu zákona o ochraně spotřebitele, a proto jsme podali podnět na Český telekomunikační úřad k zahájení správního řízení."

smernicva EU: "Priloha I bod 20 uvadi, ze obchodni praktikou, jez je za vsech okolnosti povazovana za klamlivou je popis produktu slovy gratis, zdarma, bezplatne a podobnymi, pokud musi spotrebitel zaplatit jakekoliv jine naklady, nez jen nevyhnutelne naklady spojene s rakci na obchodni praktiku a s vyzvednutim nebo dorucenim veci ..." Dalej je tam rozpisane ze opravnene naklady su len postovne, telefonat za beznu cenu, naklady za dorucenie a podobne veci.

Som zvedavy, co sa udeje ak bude mat DTest pravdu a Skylink bude musiet od poplatkou upustit - ci sa bude SOI ktora napisala ze Skylink nic neporusuje dalej zodpovedat za klamlive vyroky, ktore pusta do eteru! Minimalne by potom mal odstupit nikto z vedenia! Ak sa ukaze ze Skylink nieco porusil, tak potom tieto organizacie nepracuju ani nahodou spravne a mala by nastat zmena!!! Nech si to niekto odskace, kto sa zastava zlodejov, je sam zlodej!

Este nedavno mi Glyslink nadaval do zlodejov len preto, ze mam 2-tunerovy prijimac a nakoniec sa ukaze ze on je zlodej tazkeho kalibru! Zaujimave ze uz nam tu prestal pisat na forum. Asi moc dobre vie kam by ho vsetci poslali.

A pre tych co napisu ze je to tu furt dookola: "Ano, a tak to ma byt! Poukazat na nespravodlivost treba kazdy den a vsade. Kto nenahlasi trestny cin je sam spolupachatalom. Takze komu taketo prispevky vadia, ten s nimi suhlasi a prispieva k tomu, ze republika vyzera tak ako dnes vyzera a si tu podnikatelia robia z ludi OVCE!"

Billysk
Registrace: 4/2006
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 64
Odpověď v diskusním vlákně

RE: A este raz poplatky

Billysk to si pomotal kapanek.Ale ako nam hustia 20 kilovy analytici trh vraj vsetko vyriesi,takze neplat nesuhlas s novymi VOP a trh vyriesi do roka aj skylink.Ak teda kazdy kto napisal, ze nebude dalej platit to aj urobi... ;) Pripadne aj ten kto to nenapisal.. :razz:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Teď jsem četl že Skylink nebude zdražovat PAY-TV
(""Zdražení rozhodně neplánujeme"," reagoval na dotaz webu parabola.cz Jaromír Glisník, předseda představenstva společnosti M77 Group a vyvrátil různé spekulace o chystaném zdražování.)
Tak v kontextu s jeho dřívějšími prohlášeními, že nabídka Gratis bude zdarma i nadále a nic se na tom měnit nebude, je jisté, že do půl roku zdražují.

gliderman
Registrace: 6/2008

nuz, zeby z marketingu UPC nieco uniklo, ze sa objavuje taketo rozolutne vyhlasenie p.Glislika? ... nechajme sa prekvapit, ja sa prekvapujem prijemne rad :)))

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Gliderman musis to brat ako predpoved pocasia,raz sa podarí raz .... :laughing:
A to vo vseobecnosti nie len u nich,kazdy kto ma lalok nad kravatou a hovori ti do ksichtu z TV, ked povie urcite a na 100% uz mi je jasne kolko bije.... ;P

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

=Zdražení rozhodně neplánujeme=

..podobné veřejné prohlášení si někteří pamatují z r.1953..
" V současné době nechystáme zdražování"...!!
Definujme si pojem "současná doba" ..slovo " nechystáme"..,
slovo "zdražování"...a podpis pátého kola u vozu (J.G) :laughing: :fuming:
"Spíše pracujeme na ""různých cennových"" zvýhodněních"..
bla ,bla ,bla.. ;P

710nav
Registrace: 10/2006

alfasex

alfasex co sem pletes upc ty si nim doslova posedlej napiis jim podekovani do novin a nebo do patricneho vlakna ale tady je to o sl. Jestli UPC bude zdrazovat tak otom zaloz vlakno ale tu si mimo

satman1
Registrace: 9/2010

billysk mas pravdu glisnik a ta M77 ci jak sa volaju su nenazrate prasce ktore chcu od ludi len co najwiac love zobrat,a schovavaju sa za nejaky slovicka ze Ser.poplatok, ked su hrdinovia nech priznaju a povedia na rovinu ze spoplatnili aj markizu,ct,stv,joj,novu atd....nepoviem im nic ale schovavat sa za nejake sproste slovicko Serv.popl. je UBOHE .....HANBA GLISNIKOVI,M77 FUUUUUJ ;P ;P

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

Ubohé jsou ty Vaše nářky kvůli 29.- Kč měsíčně. Já bych už tyto vlákna mazal. Rv

neuzil
Registrace: 7/2009

satman1: bez komentara

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

@neuzil

Hele neužile tymáš jenom jednu kartičku?
Osobně jedu pouze přes DVB-S a mám jich pět a nejsem sám:O
Těch podělanejch 29,- se hned nastřádá :fuming:

VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm

martin5
Registrace: 10/2007

Budu se opět opakovat ale ČT si sama platí vysílání nejen DVB-T ale i DVB-S , proto jako řádný koncesionář mám právo zdarma a bez dalších poplatků možnost příjmat! V opačném případě by měla ČT přestat mrhat státními prostředky a ukončit tuhle satelitní charitu pro zahraniční firmičky typu M77 pokud tyto veřejné programy nebudou schopni vyčlenit z SP.
Jelikož samotné šíření tvoří největší část nákladů které je hrazeno z veřejných financí vybraných od každého majitele TV tak proto žádná soukromá navíc zahraniční firma tohoto nesmí zneužívat.Správu karet a nějaké licence tak jako tak musí hradit pokud chce v této branži podnikat.
Pokud tedy chce M77 servisní poplatek z každé karty i za programy ČT tak ať si laskavě také zaplatí i šíření signálu na satelit ze svého jinak to je podvod na všech kocesionářích kterým tak nějak DVB-T nefunguje!!!!!

VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm

martin5

martin5

Budu se také opakovat. Prosím vysvětli, co se skrývá za "ČT si platí vysílání sama ...". Které náklady se tímto placením pokryjí? Prosím nepiš "všechny", chtěl bych to jmenovitě.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

Ještě poslední názor.
Nejvíc mě tady baví jak je každej už otrávenej každodenních negativních názorů ale laskavě si uvědomte že taková zlodějina která má přinést minimálně 30 mega nesmí těmto zlatokopům projít.
Chápu že M77 by ráda aby se na všechno zapomnělo a oni bez nějaké větší námahy jenom inkasovali odměny.

martin5

@joscer

to seš opravdu ta najivní nebo nevíš kolik se platí za distribuci zatím šesti kanálů z toho dva HD :ogre:
Hlavně nepiš že se musí plati Irdetu za licenci.

martin5

martin5

Dík za konkrétní odpověď. Byl bys dobrý politik.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

alfasex

alfasex »upc«

satman1
Registrace: 9/2010

@satman1

Hezkou dovolenou.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

Chtělo to sázky u Bookmakerů - proč to je : A) M77Group se namaže, nebo za B) Finančně spackaným přechodem na Irdeto. " Co nám poradí kolega Pitomec ? " :)

CES
Registrace: 4/2007

já těch 29,- czk měsíčně v pohodě mám, ale ....

... považuji za sprosté, a samozřejmě neoprávněné, pokud si koupím něco co je zadarmo, a pak se někdo ozve, že to tak není (viz TV reklama "poplatek za poplatek"...) Např. pokud bezpoplatková mBanka, když zavedla poplatky, měla někde od počátku ve smlouvě, že může zdražit. To považuji za férové, a každý musel počítat, že až nachytají dušičky zpoplatní, ale toto je opravdu nefér

jwalker
Registrace: 5/2011

Oni si tady hrají

na platformu č.1,ale kvalita téměř všech programů je děsivá
a každý,kdo něco ,jinde v Evropě zcela běžného chce ,musí
se prostě zařídit ..viz kvalitní fotbalové přenosy a pod.
Že je nenapadlo vybírat ten poplatek zpětně ,ale možná i napadlo..a příště 10,-Kč za rádia.. :laughing: :laughing:
Vivat Tottenham ..a Cyfra +

710nav
Registrace: 10/2006

martin5: "Budu se opět opakovat ale ČT si sama platí vysílání nejen DVB-T ale i DVB-S , proto jako řádný koncesionář mám právo zdarma a bez dalších poplatků možnost příjmat! V opačném případě by měla ČT přestat mrhat státními prostředky a ukončit tuhle satelitní charitu pro zahraniční firmičky typu M77 pokud tyto veřejné programy nebudou schopni vyčlenit z SP."

Máš to pěkně vymyšlený, ale jak už někdo napsal, tak se koncese platí za televizor a ne za programy. A to tvoje "právo zdarma a bez dalších poplatků" bych rád viděl, kdes na tom byl? Ve věštírně nebo v dTestu? Nějak mně furt nenapadá, kde se takový právo vzalo, protože ať hledám jak hledám, tak sem nenašel jedinej zákon, kterej by ti toto právo lidem dával. Takže je to pouze další z řady nekonečnejch blábolů, kdy si někdo něco vyfantazíruje a pak vejrá jak tele na vrata, když se mu jeho tužby nesplní :zombie:

Pitomec
Registrace: 9/2011

Mám jejich kartu a tu jsem pořídil i rodičům.

Přístupoví karty stály každá cca 2000. K tomu jsem aktivoval novu za 190kč anovacinema + sk za 399kč. Celková škoda jejich vypnutím bude přes 5000,- kč. Nejdřív jim nabídnu vrácení karet, samozřejmě s vrácení pořizovacích nákladů. Když to nebudou akceptovat, jsem rozhodnut na ně podat trestný oznámení pro podvod. možná že se někdo přidá.

jmaci
Registrace: 6/2012

Napřed se zkus zeptat nějakýho právníka na mechanismus, kterým je možný získat peníze od firmy (Skylink), která ti žádný karty neprodala (karty ti prodal tvůj prodejce) :8)

Pitomec
Registrace: 9/2011

@Pitomec

Ano psal jsem že koncesionářský poplatek se ze zákona platného v ČR platí z TV v domácnosti.Snad každý koncesionář ví (až na pár pitomců) že tyto vybrané peníze stát nacpe do vlastní firmy s názvem ČT která hospodaří jak umí a mimo jiné jdou na úhradu...(a zbytek si dopiš sám chytrolíne) :ogre:

martin5

Lenze nie predajca mani podmienky a nie predajca zavadza poplatok a za sluzby nenesie zodpovednost predajca.Kazdy vlastnik karty je v zmluvnom vztahu so skylinkom nie predajcom.Cize ked fyzicky ju predava s poskytovanim sluzieb skylinku nic nema.

liquere
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 64

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra