![]() |
|
Vyber HDTV prijmaceCau, doted jsem pouzival openbox x810 a cw kartu na skylink. Objednal jsem si vymenu na irdeto. Takze prijmac by mel zvladat irdeto a mel by mit HDTV prosim jakej byste mi doporucili. Jeste se zeptam jde neco jeste v EMU? |
HoLajS
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 64 |
![]() |
|
RE: Vyber HDTV prijmaceuz jsem zacal nejak prochazet tak mi padnul do oka octagon SF 1018 u ktereho bych prehral FW abych rozchodil ctecku, a EMU uz je asi DEAD? spis mi slo jesti treba nejaky programy v HD jenom tak na test jdou nekde mam motor tak jakakoliv druzice diky Pavel |
HoLajS
![]() |
|
RE: Vyber HDTV prijmacedvbsupport.net koukni se sem |
nicolepcd
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 695 |
![]() |
|
RE: Vyber HDTV prijmacediky moc vypada dobre, tech freeHD je dostatek takze ani zadny emu nebudu resit kvuli rakusakum a NL a jaky mas nazor na ten octagon? myslim ze za ty penize je jeste lepsi volba? |
HoLajS
![]() |
|
RE: Vyber HDTV prijmaceNiektore octagony,hd boxy a optiboxy su to iste len v inej krabici, pozri si to na webe..........Nedavno myslim bublajs tu daval link na taku stranku.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Vyber HDTV prijmacejeste se mi zalibil HD BOX FS-9200 PVR tak zkusim projit nejaky recenze jestli najdu, jaky je vas nazor? |
HoLajS
![]() |
|
RE: Vyber HDTV prijmacejá bych bral amiko 8300 serie jde ty tam jak austria emu tak i canalsat a tntto samé jde i na ferguson ariva nevím jak to je z tou novou seii ale já mam arivu 100e jde vše kromě tnt ale je to tvůj vyber |
nicolepcd
![]() |
|
RE: Vyber HDTV prijmacediky za dobrej tip, za cenu 1500Kc hodne dobra nabidka |
HoLajS
![]() |
|
RE: Vyber HDTV prijmaceJa penazi mam nedostatok,ale za 1500 by som si stb nikdy nekupil. Radsej by som si priplatil. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 559 |
![]() |
|
RE: Vyber HDTV prijmaceten octagon, hdbox sou defakto stejny strojeco je co zjistis zde : http://wiki.hdfreaks.cc/index.php/Fortis_Modelle Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
RE: Vyber HDTV prijmacenový HDBOX 9105+(plus)full HD za 3149Kč ;) :)))Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 745 |
![]() |
|
RE: Vyber HDTV prijmaceNo mam jak DM tak Amiko a že by DM byl 10x lepší říci nemužu i když není špatnej. ;)Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: Vyber HDTV prijmacemam amiko 8320cx a jsem spokojení sním ikdyž i ted už umí ariva 100 odkodovat canalsat ale zase neumí tnt oproti amiku má daleko co se tyče emuamiko má zase - za to ze neumí odkodovat videa v PC |
nicolepcd
![]() |
|
![]() |