![]() |
|
frekvence upcjde nekomu frekvence 11727-28000-v-7/8 v upc v pohode?mi to nejde vubec kde je prima,ct1,markiza :(( jinak ostatni mi jdou v pohode pres druzici thor 0,8 kanaly..diky moc |
mikel
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 297 |
![]() |
|
frekvence upcneboli ta frekvence funguje,ze obcas mi jde pustit markizu nebo ct1 a nova cinema...je to problem aby to slo hned na 100% jak ostatni kanaly... |
mikel
![]() |
|
upc frekvenceme to jede bez problemu. stejna sila jako u vsech ostatnich |
martin181
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 124 |
![]() |
|
upc frekvencetak mi to jde taky ta frekvence..ale musim proste cekat as se mi objevi obraz prepinanim atd.....jine stanice kdyz prepnu tak mi jdou napoprve treba nova sport nebo eurosport nebo ocko atd... |
mikel
![]() |
|
RE: frekvence upcmikel aky mas primac?nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
upc frekvenceprijmac mam opentel ods 3500cw...ale jinak pristroj je v klidu zatim si stezovat nemuzu za ty roky co ho mam asi 5-6let. |
mikel
![]() |
|
RE: frekvence upctak to máš pěkný šrot :laughing: |
nicolepcd
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 695 |
![]() |
|
RE: frekvence upcme to uplne staci co mam!!!!!je zapnuty porad a ze by byly nejake potize to nejsou zadne,ze bych ho daval do opravny....jinak mi sportovni kanaly jdou v klidu a nic vic nepotrebuju.. |
mikel
![]() |
|
Tá frekvencia je v poriadku...... skús možno naskenovať programy opätovne z tej frekvencie, alebo sa pozri na kvalitu signálu., resp. nastavenia v STB... Chyba bude niekde u teba...Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 2 858 |
![]() |
|
![]() |