![]() |
|
KANÁLY - VYSÍLACÍ SÍŤ Č. 4KRAJ KANÁLJihočeský 25 Jihomoravský 64/46 za lomítkem nejbližší další kanál Karlovarský 45 Královéhradecký 45 Liberecký 25 Moravskoslezský 63/38 za lomítkem nejbližší další kanál Olomoucký 44 Pardubický 45 Plzeňský 56 Praha 64/42 za lomítkem nejbližší další kanál Středočeský 44 Ústecký 30 Vysočina 42 Zlínský 42 Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: KANÁLY - VYSÍLACÍ SÍŤ Č. 4tak srovnejte s předpovědí na www.dx.cz ;) |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
davidkrizNo dobře, tak skoro si se trefil, akorát ta Kleť s k36 ti trochu nevyšla :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: KANÁLY - VYSÍLACÍ SÍŤ Č. 4Co postradam v jejich seznamu na strankach Multiplexu4 je vykon vysilacu a presna stanoviste. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
Ostravadoufám,že na k38 přejdou až se přefázuje Skryczne,k38-mux2,to je víc jak za rok ???Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 907 |
![]() |
|
OstravaVětší problém je, že na sousedním kanálu vysílá cz mux2.Proč to nedají třeba na 31.kanál po analogové čt 1, který je ted volný. |
stapa
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 499 |
![]() |
|
RE: KANÁLY - VYSÍLACÍ SÍŤ Č. 4@spyko: MPX2-Pl na K38 na Skrzyczném by mělo přejít na finální K58 (teď analogový Polsat) v březnu 2013 po vypnutí analogu na tomto TXu. Ovšem jestli se tak tomuto datu opravdu stane je otázkou! TVP totiž údajně odmítá v plánovaných termínech vypínat analog. Navíc vyjímka pro K63 pro OV platí jen do konce roku 2012, takže pokud by k 01. 01. 2013 MPX4 zahájil na K38 a Poláci ještě neměli přeladě, tak na ostravsku bude velmi HORKÝ leden!!!! |
cha-cha
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 148 |
![]() |
|
RE: KANÁLY - VYSÍLACÍ SÍŤ Č. 4ta cerna studnice se taky nepovedla. ta se nepovedla vicemene cela, pac pulka liberce ji nechytne a druha si kuli tomu nebude otacet antenu :))) leda tak jose brtnik, kterej si nedokaze poradit ani s jestedem :))) a v jablonci to bude podobny. uz tedka maj lidi jednu antenu na jested a druhou na radnici kuli lokalnimu mpx revi a tedka by si meli poridit dalsi antenu a tocit na studnici ? ulet. stejne to minimalne tretina mesta nechytne.co je videt ze studnice je vicemene videt tady: http://gigapan.com/gigapans/21607 Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
RE: KANÁLY - VYSÍLACÍ SÍŤ Č. 4ja jsem s kanalem K25 spokojen, vysilani pojede cca 300metru od hlavniho stozaru CRa, takze smerovani je v pohode. Akorat se bude muset vetsinou resit vyrovnani urovni, to ale nebude problem. Diky CT4HD bude o prijem MUXu4 zajem. Azimut antenniho systemu je cca 47-50stupnu a diagram pokryti s poklesem o 3dB je 30st na kazdou stranu. Coz je na levou stranu smer Tyn nad Vltavou, na pravou Borovany. Ted je otazka s jakym ERP, zatim tam jsou dve rakvicky nad sebou, u salu RF zadne chlazeni...na rozhledne asi nic vic nebude, v navyseni lze doufat az s presunem na stozar CRa, jestli k tomu vubec dojde. Ze salu RF kabelove prostupy ke stozaru CRa existuji.... Cas ukaze.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
opravaprostupy jsou ke stozaru ACR, nikoliv CRa. Uz jsem z toho nejaky zmeteny...tak se nezlobte.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: KANÁLY - VYSÍLACÍ SÍŤ Č. 4jo ten stožár ACR by na to byl ideální, no každopádně jsem na zejtra hodně zvědavej, jestli mi teploměr na telce ukáže aspoň náznak signálu. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: KANÁLY - VYSÍLACÍ SÍŤ Č. 4leda z nejakeho nahodneho odrazu, na Krumau uz brani v primem sireni i samotna konstrukce rozhledny. Specialne kvuli tobe jsem se na to dival. Jak ti hraje doma radio Fucktor na 104,3MHz?On Air!
|
Saxon
![]() |
|
@Saxfakt tomu AČR věříš? já ne... ;)Kdyby to měl Faktor opravdu pořešené, tak je tam sám dávno. A VKV 10m vedle a 10m výš nikdo nikdy v koordinaci řešit nebude. A UHF by složitě nedávali na rozhlednu. :lookaround: |
davidkriz
![]() |
|
Saxontak já rádio doma už prakticky nepoužívám, ale schválně jsem to zkusil zapojit na můj anténní systém a 104,3 mi hraje docela slušně, jen nepatrnej šum. Bez externí antény téměř vůbec.Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: KANÁLY - VYSÍLACÍ SÍŤ Č. 4Davide, me je to jedno, ja jen kdyz tam prijedu, vidim prazdnej stozar s holou spickou a vedle krasna stara kamenna rozhledna osazena hnusnymi pozinkovanymi konstrukcemi a na nich plno smejdu...nediv se mi, ze to porad vidim jako kravovinu, ze to tam jeste neni. Ta tyc nahore se uplne nabizi na konstrukci s rakvickami do ctyrech smeru. Nejde o to, jestli verim, nebo ne. Vzdyt se podivej na tu fotku, kde jsou videt oba systemy, jaka to je hruza....On Air!
|
Saxon
![]() |
|
eemilZitra uvidis, dame si echo.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: KANÁLY - VYSÍLACÍ SÍŤ Č. 4jako souhlas se saxonem, že je totální (nevhodné slovo)ovina, že historická, pěkně zrekonstruovaná rozhledna je oplácaná vším možným co na ni nepatří a kousek vedle je sice hnusnej, ale téměř neobsazenej stožár, kterej by byl na tyto účely přímo ideální. Jo zítra uvidíme, řekl slepej a šlápnul do hofna. :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
re :Ideální by byla pochopitelně věž ČRa,ani ten stožár AČR na vrcholu není něco,co zrovna na Kleť patří.Jenže řeč peněz je řeč peněz. Já jsem na zítřek také moc zvědav,opravdu bude zajímavé,jak bude Vysočina pokryta jednou vaničkou z Větrného Jeníkova,směrovanou na HB. Uvěřím až uvidím Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
rozhlednachlapi, vy naděláte s rozhlednou :Dhttp://gsmweb.cz/foto.php?op=paegas&cid=21381&okres=CL |
davidkriz
![]() |
|
RE: KANÁLY - VYSÍLACÍ SÍŤ Č. 4lubbik: je otazka, jak dulezity ten stozar pro Armadu je, byl tam leta. Nyni je osazen jen nekolika pojitky, ta tyc nahore je nejspis pro komercni sluzby. Taky je treba doplnit info, ze vedle hlavniho stozaru CRa je jeste jeden, ze ktereho jela donedavna analogova Prima a v dobe vyluky hlavniho stozaru i vysilani CROCB. Takze dnes jsou na Kleti krome hlavni veze dve dalsi, z nich temer nic nejede a vesele se prasi historicka rozhledna a nikomu to nevadi...On Air!
|
Saxon
![]() |
|
rozhledna 2taky dobrá :Dhttp://gsmweb.cz/foto.php?op=paegas&cid=28934&okres=JN |
davidkriz
![]() |
|
re :Co vím,tak judr jí koupil,aby měl to co chtěl-stanoviště na Kleti.Sax:já vím co tam je,velké vysílače mám navštívené všechny ;) Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
RE: KANÁLY - VYSÍLACÍ SÍŤ Č. 4jo ten spicak je tragickej, ale tady je podobnejch rozhleden tolik, ze tech par takhle vysperkovanejch bizuterii zase tak nevadi.docela se povedla rekonstrukce rozhledny na vrchu tabor u lomnice nad popelkou, kde pro pro ty mw pojitka udelali samostatny patro a rozhlednu o ten kus proti puvodnimu reseni zvedli. tam ale stejne jako na cerny studnici je hnedle vedle dalsi stozar , takze pozorovatel kus horizontu nevidi protoze muze sledovat leda obrovsky anteny s bleskem, alcoma a podobne. Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
![]() |