![]() |
|
Dreambox + audioAhoj, prosím o radu. Jsem čerstvým majitelem AV reciveru Onkyo TX-SR313. Propojil jsem ho s DM500HD dle návodu tedy HDMI kabel z DM do reciveru a výstup z reciveru HDMI do TV. Mám k tomu reprosoustavu 5.0. Zepředu to hraje parádně, ale zadní repráky se mi zdá, že nějak pokulhávají. Když se podívám v menu reciveru na info je tam input 2.0, output 5.1. Znamená to, že mi do reciveru z nějakýho důvodu nejde zvuk 5.1? To samý se děje, když stejně připojím PS3 a přehrávám blu-ray s 5.1 zvukem. Je to jen moje zdání, že 5.1 nehraje správně? Není potřeba ještě např. dodatečně propojit optickým kabelem? Podotýkám, že zadní repro hraje, ale tak nějak potlačeně. A zatím jsem nezaznamenal, že by z nich šlo něco jinýho než z předního sterea. Nikdy jsem nic podobnýho nevlastnil, tak nevím přesně na čem jsem.. |
Arsenalek
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 193 |
![]() |
|
RE: Dreambox + audioNemáš na Dreamu/PS3 nastaven Downmix do sterea? A sleduješ na DM kanál, který 5.1 vysílá?Ještě tohle: http://www.de.onkyo.com/faq//index.php?action=artikel&cat=2&id=10&artlang=en&lang=en |
KamilZ
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
![]() |