![]() |
|
Skylink - upgrade Irdetotakze na stvrtok je ohlaseny blackout pre blockeristov vytesujucich sa ze za blockerom im ide bezplatne cely balik skylink. co dodat, nic netrva vecne, len tolko ze tato ochutnavka isla skutocne neskutocne dlho ;)Text zeditoval moderátor Tomik535. Datum editace: 20.06.2012, 15:54.40
|
pewa
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 165 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 6 7 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 173 | |
![]() |
|
RE: Skylink konecne odstavi blockeristov, no t...A informační hodnota? Nebo jen tupá závist?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: Skylink konecne odstavi blockeristov, no t...Stejně z těch programů je tam houby stačí si to jednou za rok na měsíc zaplatit zkouknout to a pak rok se to dokola opakuje.Takže není ani co závidět. FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 604 |
![]() |
|
RE: Skylink konecne odstavi blockeristov, no t...Možná jsem se vyjadřil nepřesně, jde mi o to, zda má opravdu tyto technické informace, či jde o jeho zbožné přání a přišel se vyplakat..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Skylink konecne odstavi blockeristov, no t...Mne bude chybat LEO TV :(( |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 464 |
![]() |
|
RE: Skylink konecne odstavi blockeristov, no t...Blocker už dávno na tohle nefunguje. A pokud ano tak všichni co mají ICE kartu v univerzální čtečce např. ve Vantage tak jim přestane fungovat protože Skylink přejde na vyšší softwarová verze Irdeta, kteŕá zapříčíní to, že karty ICE přestanou fungovat ve čtečce Vantage.. Přesně, jak jsem říkal Skylink vytáhl prachy z lidí na karty ICE a pak zavádí čisté Irdeto. S těmito Skylinkovými lichváry raději nic nemít. |
viking
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 499 |
![]() |
|
RE: Skylink konecne odstavi blockeristov, no t...Já jsem za celou dobu ani erotiku nenaladil.. A teď bych chtěl..Musím dneska :laughing: :laughing: .. Jinak manželka stejně čumí akorát na novu a primu.. pardon ještě na primu love :laughing: :laughing:Nechlubím se. Pouze oponuji! IP BOX 910+DiSEqC, HD BOX 9200+SG2100, HD BOX 9100+SG2100, pro nahrávky HTPC ION2 (NAS),MMC Xtreamer SW1, eGreat EG-R200PRO II..Mimo jiného ;-)
|
TRE
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 383 |
![]() |
|
@tophunterMě akorát bude pak chybět 348,- každý rok v peněžence. Jinak máš přece hustler v emu na 19,2 to bude asi stejný já to nesleduji, ale každý to chválí.FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
![]() |
|
RE: Skylink konecne odstavi blockeristov, no t...no, ale čisté Irdeto je pro ICE plánováno už dávno, jen se to na ICE překlopí pro použití přijímače na CWale primárně jede všechno v Irdetu, CW je jen emulován |
rejča
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 697 |
![]() |
|
@Tomikmne je jedno ci to niekto "zneuziva" alebo nie, skor som narazal na pritomnych diskutujucich co sa navazaju casto do skylinku ze aky su tam amateri ze si to nevedia fixnut, tak pani, uz si do skylinku (kvoli tomuto) nekopnete ... ale je jasne, ze kto chce psa bit, palicu si najde |
pewa
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 165 |
![]() |
|
RE: Skylink konecne odstavi blockeristov, no t...V tom horku je to nejako zamotane................... :)))Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Skylink konecne odstavi blockeristov, no t...No to je hezké, ale stále nevím nakolik ti věřit, že tato plánovaná úprava tohle vyřeší nebo jsi si přečetl článek a zbytek jen tipuješ. Protože pak to jsou jen žvásty.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
@ pewaOpravdu..ty si tady chyběl.. Když ti je tak jedno kdo co používá tak na co to vlákno? Jinak i tak Skylink stojí za prd..Jestli si budu muset vybrat tak raději free sat.. i kdybych měl platit ! Poplatek skylinku prostě dávat nebudu.. A dost! :laughing:Nechlubím se. Pouze oponuji! IP BOX 910+DiSEqC, HD BOX 9200+SG2100, HD BOX 9100+SG2100, pro nahrávky HTPC ION2 (NAS),MMC Xtreamer SW1, eGreat EG-R200PRO II..Mimo jiného ;-)
|
TRE
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 383 |
![]() |
|
Tomik535To je sand jasne jak facka ze to zajtra vypadne. |
tophunter
![]() |
|
@pewaBěž si dát panáka nebo padáka,neotravuj ptákovinama |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 300 |
![]() |
|
vysvětleníTak mi to tady soudruzi někdo vysvětlete: Skylink zmáčkne zítra červený moonštikl a moje ICE v UNI čtečce mi bude na pí3.14 nebo co. Jestli babě přestane jít TV a nebude moci od 6 do 8 večer sledovat 3x ty stejný správy, tak mě asi vydědí :)))Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 451 |
![]() |
|
RE: Skylink konecne odstavi blockeristov, no t...Na kartach v licencovanych prijmacoch by nemal byt problem ale to je asi tak ako s tym ze zadarmo a nafurt. |
tophunter
![]() |
|
RE: Skylink konecne odstavi blockeristov, no t...jerry00: no to snad nie :8)nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Skylink konecne odstavi blockeristov, no t...Len či to nesuvisi s problemami ktore mali cez vikend...je to akosi narychlo |
par32
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 977 |
![]() |
|
RE: Skylink konecne odstavi blockeristov, no t...Říkal jsem to hned, že Skylink je banda grázlů. |
viking
![]() |
|
RE: Skylink konecne odstavi blockeristov, no t...Nová verzeve čtvrtek 21. 6. 2012 v časných ranních hodinách.Jestli to nepovalí v uničtečkách a těch strojů je dost,to bude mazec. |
Ji.sat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 804 |
![]() |
|
RE: Skylink konecne odstavi blockeristov, no t...Pre istotu vypnut mobily a zapnut az v sobotu vecer :))) |
tophunter
![]() |
|
RE: Skylink konecne odstavi blockeristov, no t...nepanikařte, zejtra ráno se uvidí, jak moc to překopají :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
je to divnýBylo by to asi divný, kdyby to nešlo. Vždytˇ nejvíc je asi zatím v oběhu karet Kryplworks, pak asi díky akcím ICE a čistých Neideto bude pár kousků??? Takže pak by akce Výměny byla zcela bezpředmětná, nebo že by plánovaný podvod(jeden z mnohých)?Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 451 |
![]() |
|
@Ji.satbohužel s tím si tu kartu kupuješ, že ji máš používat v certifikovaných orig čtečkách. Aspoň, že téměř každý přijímač s UNI čtečkou má CI slot a teď cituji skylink: "po upgradu systému a stejně tak by měly Irdeto i ICE karty pracovat korektně v CA modulech Skylink Neotion i Irdeto SMIT CI+."takže jestli to zhasne na UNI čtečkách není to problém skylinku. FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
![]() |
|
RE: Skylink konecne odstavi blockeristov, no t...Ať si klidně zametou s blokery pokud to ještě chodí, ale hodně lidí má univerzální čtečky např. jako já ve Vantage 8000 a pokud ta karta ICE nepojede tak to je další podraz na lidi ohledně karet ICE. Pokud tohle udělají tak to bude další mazec tak jak uvádí Ji.sat. Kdo má zájem kupovat ty krámy přístroje, které podporují Skylink Ready. Vantage je dobrá mašina a ICE karta tam chodí tak proč odstavovat univerzální čtečky, které nemají bloker. |
viking
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 6 7 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 173 | |
![]() |
|
![]() |