Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Mimo misu- autorádio

Nemáte niekto skúsenosť s autorádiom Sencor SCD 9415 BDR.Ide mi o odstránenie hlášky z obrazovky pri prehrávani akéhokoľvek videa"Warning! Enjoy sound only while driving".Zvuk je počuť ale na obrazovke je stále táto hláška.Ďakujem

VU+zero 4K, GigaBlue HD Quad Plus,Uclan Ustym 4k Pro,Gigablue 4k trio

datcom
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Mimo misu- autorádio

Hláška je tam schválne, aby si nesledoval počas jazdy video, ale len zvuk...;) Ohrozil by si nielen seba, ale aj iných...

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

neviem ako sencor ale trebárs pioneer má možnosť pripojiť signál od ručnej brzdy a vtedy si rádio myslí , že auto stojí a nevypisuje nezmysly po obrazovke :-/

Urobiť čokoľvek blbovzdorným je nemožné, pretože blbci sú nesmierne vynaliezaví. (Murphy)

Boris
Registrace: 1/2007

Lenže ja stojím na mieste ani kľúč nie je v zap.skrinke.Žeby bolo rádio zle zapojené?

datcom

vyber rádio z panela a nájdi káblik s popisom "brake" ten spoj s -pólom alebo s kostrou prijímača a pôjde aj obraz. Len je to na tvoju zodpovednosť ak budeš sledovať obraz počas jazdy
:lookaround:

Slovak DX satellite overwrite club.

Peon
Registrace: 8/2010

Prosimtě SENCOR...
Hoď ho balistickou křivkou do nejbliššího kontejneru na nebezpečný odpad a kup si pořádný autorádio.

Martin79
Registrace: 7/2008

R^ R^ R^ R^

VU+ Zero, VU+ Zero 4k, 13-16-19-23, OLED55C8

flukes
Registrace: 11/2007

Ahoj, montáž autorádia je a byla by asi na vytvoření samostatného webu. Pokud ti to budou montovat "odborníci" v autoservisu jako mě, kdy mi po připojení a namontování vypadlo hned na první křižovatce a při reklamaci jsem si myslel, že už mě nic horšího potkat nemůže mi zablokovali celý palubní počítač auta, čekání na odblokování 5 týdnů a tudíž bez auta ,jedna velká hrůza a nakonec jsem litoval, že jsem do nového autorádia vůbec šel...Mám tedy jiný tip, ale jen tak pro "pobavení " jsem se chtěl o zážitek podělit, to když vidím, nebo slyším slovo AUTORÁDIO :bigeyes: R^

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37
Registrace: 7/2008

Mal som podobného zákazníka s rádiom , namontovali mu podobné rádio , ale si neprečítali manuál montáže. Stačilo podľa návodu káblovania prehodiť "15" a "30" medzi sebou a blokovací kábel pripojiť na kostru. Treba si pozorne skontrolovať napájacie prívody a až potom montovať (nie len zasunúť pätice). Koncovky pri niektorých vozidlách nezodpovedajú skutočnosti a pri takejto kontrole stačí aj obyčajná skúšačka na 12V.

RATOS
Registrace: 7/2010

Pomohla rada od úživateľa Peon:vyber rádio z panela a nájdi káblik s popisom "brake" ten spoj s -pólom alebo s kostrou prijímača a pôjde aj obraz.Vdaka :))

datcom

SENCOR SCD 9415BDR,,přehrávání videa

spojit černý a hnědý kabel a jde to

COBAL
Registrace: 4/2013

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra