Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

DIGI a aktualizacia softu

Jedna vec mi nie je jasná, Prečo DIGI nestiahne ponuku noveho softu z družice, keď je vadný. Už je to vzše mesiaca!!!!!!!!!!!!!!! :fuming:

jklajban
Registrace: 2/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DIGI a aktualizacia softu

sice mas pravdu, ale tu si s tym na zlej adrese, zial. :-/ vraj ten sw Digi reklamovalo (ci reklamuje), ale kym nahodia opraveny sw, obavam sa, ze v nasich riekach pretecie este vela vody. tak to u tejto spolocnosti chodi.

adman
Registrace: 1/2007

Podla Digi ten soft nie je vadny..dokonca od vcera uz pustaju tento "vadny"soft aj pre Humax II takze Digi si zlahcuje pracu...mas podla regionu co mas mat a bez ziadnych uprav...je to nieco na sposob Orange FiberTV kde tiez velmi dlho nebola moznost zoradenia kanalov..

Sefko
Registrace: 9/2006

ja osobne si tiez nemyslim, ze ten soft je vadny, presne takto to malo upc na svojich prijimacoch philips 6010 pred cca 10 rokmi (nastastie tam sme to vdeeli cez PC preprogramovat), neviem ako to ma upc teraz

mjamriska
Registrace: 4/2003

pred dvomi dňami mi to aktualizovalo tiež fw, s rovnakou chybou. Hneď som nasratý volal do digi, a ten sedliak mi povedal, že už od rána (18.6.2012) to vedia a čoskoro vydajú opravný fw. (kolega mi o tom hovoril pred 3 mesiacmi), tak neviem, kde je pravda.

linoman
Registrace: 6/2012

Už jsem to tady psal
Mě napsali ,že DIGI TV má 57 programů a nepotřebujem koukat na 200 volných programů které nejsou v nabídce DIGI TV a na jejich přímači a proč to nejde seřadit - tak , že je to seřazený podle sledovatelnosti a mohu si to seřadit i podle abecedy. ( já jsem zjistil , že to jde seřadit v oblíbených podle sebe jak to tam zadávám i když čísla na začátku zůstanou )
Jiný SW zatím nebude a ten starý stále budou nabízet i na jiný jejich přímače třeba HUMAX II atd. .
To je odpověd od nich co mi přišla před 7 dni

standa111
Registrace: 11/2009

Zde máš vysvětlení oficiální

pro Sefko
Není vadný podle nich jen podle nás .

Zde máš vysvětlení oficiální

http://cz.digi.tv/novinky.html

standa111
Registrace: 11/2009

Keď si aktualizujem sw, bude sa mi dať naladiť napríklad Musiq1 ?

LuboTS
Registrace: 5/2006

Ja netvrdim ze je vadny...mne je to jedno,ja mam Digi len ako sekundarny prijem..len som objasnoval pre "neznalcov"pomerov ze podla Digi je tento soft v pohode a velmi im to ulahcuje pracu..a presne ako to mjamriska ze UPC to zariadene rovnako a funguju na tom velmi dlho..,mne je to v podstate jedno ze sa nedaju napr.zoradit programy podla vlastneho uvazenia,ale zislo by sa to..hlavne ked je napr.Markiza na cisle 3 a JOJ je na 30ke...proste chyba tomu nejaka logika.. :-)ale rumunovi je to jedno ze v akom poradi to ma slovak...

Sefko
Registrace: 9/2006

LuboTS

Bohužel nenaladíš žádný jiný program mimo nabídky Digi.

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

Můj podnět ČOI k přešetření Digi TV

Věc: Podnět - Zasílám podnět k přešetření postupu společnosti DIGI TV

Zpráva:
Podávám tímto k vám podnět k řešení společnosti DIGI Czech Republic, s.r.o. Spielberk Office Center Holandská 854/1 639 00 Brno - Štýřice pro nekalé obchodní praktiky. Důvod - na svých internetových stránkách má uvedeno a doposud umožňovala mimo příjem své nabídky i příjem volných programů ze satelitů. Při poslední aktualizaci sw. přijímačů tato možnost zmizela a nadále je možné přijímat jen programy šířené společností DIGI. Domnívám se, že tímto naplnila skutkovou podstatu výše uvedeného chování, protože jak mi bylo potvrzeno telefonátem na jejich zákaznickou linku dne 19.6.2012 v 17.02 - 17.10. je toto jejich úmyslem. Telefonát by měl být snadno dohledatelný, protože je monitorují. Pokud by mi při uzavření smlouvy uvedli výše uvedenou skutečnost, nikdy bych ji neuzavřel,protože příjem volných (FTA) programů z více družic je pro mě rozhodující. Žádám tímto o přešetření postupu společnosti DIGI protože z mého pohledu rozhodně používá nekalé obchodní praktiky: například uvede nepravdivé údaje o výrobku nebo poskytované službě, uvede nepravdivé údaje nebo zamlčí některé informace, které mohou zásadním způsobem ovlivnit rozhodnutí spotřebitele o koupi, tj. spotřebitel zakoupí výrobek nebo službu, které by se znalostí těchto informací nezakoupil. V příloze sken jejich internetových stránek, kde je výslovně uvedena možnost příjmu FTA programů z více družic.
Ať mají taky radost.

rade622
Registrace: 9/2007

Trefa !!! R^

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Hodil bych to do dTestu, ti se teďka specializujou na satelitní příjem :laughing:

Pitomec
Registrace: 9/2011

Ty jsi ko..t :laughing: :laughing: :laughing:

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra