Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Humax TV Digi a nový SW

Dobrý den,známému se nechtěně podařilo nahrát nový sw do tohoto přijímače s datumem sw 19.5.2012.
Některé programy se mu zpřeházely,ale to hlavní,nejdou seřadit.Ikdyž jsem každému říkal ať si dají pozor při zapnutí přístroje na nějakou hlášku o novém sw.stalo se.
Je nějaký způsob jak zpátky obnovit ten předešlý sw.Děkuji.

Ji.sat
Registrace: 1/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Humax TV Digi a nový SW

Včera jsem byl u kámoše to samý hned mi hlasil jam ma novy sw samozrejme programy rozhazeny ,to by ale nevadilo ,ale jak pise JJ sat nejdou poskládat Rv ;P Rv

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

E: Humax TV Digi a nový SW

skús: Továrenské nastavenie

jazava
Registrace: 6/2012

jazava

Nad tím jsem taky přemýšlel,ale to se rozhodí úplně všechno a programy se už neseřadí.Nevím jestli ten nový sw tam nezůstane i po továrním nastavení.Stalo se to včera.

Ji.sat

nepomoze ti nic,skor ci neskor by to aj tak preslo pod novu sw.Inak v novej ponuke programov figuruje uz aj filmox ktory by mal testovat,zaradil sa automaticky ale este je nesledovatelny.

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

taky programy rozhazene,nejdou přesunout a ješte k tomu po vyptuti začnou blikat kontrolky asi po 5 min.to přestane. Rv Rv

feulon
Registrace: 4/2012

a to není všechno;

Taky nám zablokovali všechny družice a všechny ostatní programy. Myslím si, že je to ta nejvyšší diskriminace. Dneska jsem volal na linku Digi a bylo mi řečeno, že to je přání vedení společnosti. Tak asi budou mít o jednoho zákazníka míň.

citrofan
Registrace: 4/2011

To se asi vedení leklo přílivu potencionálních serpo neplatičů od Skylinku :laughing:

Ale ne dobře, nejdou přehodit ani třídit ve fav. seznamu?

Znova osmnáctku v osmiválci
Text zeditoval moderátor Tomik535. Datum editace: 19.06.2012, 10:11.50

Tomik535
Registrace: 10/2007

https://www.parabola.cz/zpravicky/16758/divaci-kritizuji-novy-sw-prijimacu-digi-tv/

chocholos
Registrace: 11/2007

presne tak staci si vytvorit skupinu oblubenych kanalov a tam to uz roztriedit ide...

robert79
Registrace: 3/2011

Nový SW od Digi

Problém je v tom, že když si vytvoříš složku oblíbené tak se ti kanály nepřečíslují tzn. pod 3. je stále ten šoatný kanál, který je v hlaní nabídce nehledě to když přijímač vypneš a zase zapneš tak tí to zpět naskočí do hlavní nabídky. A vysvětluj seniorům v mém případě mé 84 leté mámě, že si má nejdřív zmáčknout tlačítko FAV a mačkat šipky nahoru a dolu a že např. pod tlačítkem 5 nebude mít např. ČT 24 jak byla zvyklá :((

shiraz
Registrace: 8/2008

Tak tenhle problem s ciselnymi predvolbami po presunuti do oblibenych seznamu je i u Humaxe 5100s,kdy se nam nezmeni poradove cislo z hlavniho seznamu treba 13 na 1 atd..Musi se nejprve stanice seradit uz v hlavnim seznamu a pak je presunout do oblibeneho seznamu.

HYPER
Registrace: 11/2010

Nový SW

Něco tak hnusnýho a nekomfortního jsem v dnešní době fakt nečekal. Přehazovat kanály do favoritních pod č.1 oblíbené a absolutně žádná možnost odstranění některých totálně nepotřebných kanálů, tak to je podle mého názoru ukázka (nevhodné slovo)ity návrhářů a tvůrců tohoto SW;P
Dám koně a půl království za starý SW:crying:

Batles
Registrace: 3/2006

Asi potřebují zdůvodnit nějaký plánovaný nový poplatek :-/

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Okopírováno z jejich stránek

Aktualizace softwareVážení zákazníci,
v současné době probíhá v rámci zkvalitňování poskytovaných služeb DIGI TV k aktualizaci softwaru pro všechny typy zařízení. V nové verzi softwaru dochází k těmto úpravám:

?možnost výběru seznamu programů dané země (programy, které český zákazník nemůže sledovat, nebudou vyhledány)
?automaticky zvolená audio stopa, titulky a EPG vybrané země
?kanály jsou seřazené dle žánrů (všeobecné, sportovní, dokumentární)
?v současné době není po stažení softwaru možné editovat programy dle vlastních preferencí (bude dále řešeno ze strany DIGI TV)
Snad s tím něco udělají

Ji.sat

Zkurví to ještě víc.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

mne to do hlavnej ponuky nenaskakuje...ked to vypnem v oblubenych tak sa to tam zas aj zapne...takze to neni uplne pravda co hovoris ale asi mam iny typ kedze mam partner box...a tam ten problem neni

robert79
Registrace: 3/2011

budem jak blby stale pri zapnuty obidvoch humaxov novy soft stale odmietat snad az daju normalny.

satmaker
Registrace: 11/2011

pánové chce to mít zakázanou aktualizaci SW a měli byste pokoj
mám to už 4roky a mám klidek....

chvalina2
Registrace: 3/2007

Chce to mít něco jinýho než Digi a klídek je taky :)))

Pitomec
Registrace: 9/2011

chvalina2
Nemáš pravdu na HUMAXU IV mám vypnutý aktualizaci a už 14 dní se mi hlásí nový SW . Po vypnutí proudu a znovu naběhnutí se manželce povedlo dát OK jsem tam .
Včera i když mám vypnutou sktualizaci atd tak se mi zničeho nic na HUMAXU II objevila hláška o nové aktualizaci . Jsem zvědaví jak dlouho odoláme .
Nic na to nepomáhá jedině to dát do oblíbených a seřadit podle sebe , jak tady někdo napsal. Digi mi napsalo , že nový SW nebude a že se bude instalovat stále ten co nám vadí. , nepotřebují na jejich přístroji mít 200 programů co nepatří do nabídky DIGITV .

standa111
Registrace: 11/2009

Pitomec
Taky nemáš pravdu pokud budeš mít Skylink tak ti bude vadit zase něco jiného ( KARTY , sw , POPLATKY SER. atd.)

standa111
Registrace: 11/2009

To je sice pravda, že všude je něco, ale Digi je prostě bezkonkurenčně nejhorší služba na trhu Rv

Pitomec

pitomec

podla akych kriterii ?

mjamriska
Registrace: 4/2003

aaalllleeeee prečo ho z družice nestiahnu, keď stojí za (nevhodné slovo)ooooooooooooo :fuming:

jklajban
Registrace: 2/2006

mjamriska: Absence HD programů, nemožnost používat vlastní přijímač, neúplná programová nabídka i základních programů (chybí např. Prima Love), mizerná technická kvalita vysílání (není výjímkou, že je obraz roztažený do stran a chybí jeho část) a zákaznické centrum je kapitola sama pro sebe. Stačí?

Pitomec
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra