![]() |
|
Rozbočovač Digitus HDMIMáte někdo prosím vyzkoušen Rozbočovač Digitus HDMI pocket elektronický 1 vstup na 2 výstupy.Potřebuji rozbočit HDMI signál ze satelitu na dvě LCD.Zapnuta bude vždy jen jedena Tv. |
Marci
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 117 |
![]() |
|
RE: Rozbočovač Digitus HDMIa nemôžeš použiť lacnejšie a spoľahlivo zapojenie, že jedna LCD HDMI, druhá YUV?a pritom môžu ísť obe naraz - teda u TechniSatu |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
RE: Rozbočovač Digitus HDMIKup Konig jeza stejný peníze a je fakt super.Pojedou ti obje TV současně.Akorát proti digitusu má ex.napájení,ale to vidím spíš jako velké plus. R^ |
amadeus
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 109 |
![]() |
|
naco takblbneš?,normální hdmi rozbočka chodí OK u mě doma asi 2 roky,tehdy stála 230kč R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
To MarciDigitus HDMI rozbočovač mám, používám již delší dobu, akorát jsem si pořídil pro 4 vstupy a dva HDMI výstupy. Vzhledem k tomu, že mi Digitus reagoval i na DO od satelitu, provedl jsem jednoduchou úpravu a přepínám, když je potřeba, - ručně. Vypínání a zapínání Digitusu řeším přes centrální vypínač, po opětovném zapnutí zůstává přednastaven dle poslední pozice. Využívám jej (maticové přepínání)i pro druhý satelit, HD kameru, Notebook, multimed. přehravač. Zvaž počet vstupů a výstupů - počítej raději s rozšířením. Já sám nikdy neříkám nikdy. Jednoduché přepínače jsem nezkoušel. Stačí? |
Premiumx
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 21 |
![]() |
|
RE: Rozbočovač Digitus HDMITo co radí Dagy2,tak to jsem zapojil jedna LCD HDMI, druhá YUV jako první pokus.Bohužel běží jen LCD HDMI na druhé jde jen zvuk. Pokud jsem vytáhl kabel HDMI tak obraz naskočil na druhé LCD |
Marci
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 117 |
![]() |
|
![]() |