![]() |
|
Nahrávka zvukuúplně z jiného soudku, prosím o radu jak mám nahrávat na počítači rádio. Mám win 7 a když nahrávám tak mi to jde pouze z mikrofonu. Poraďte jak to nahrát ze zvuk. karty. Díky |
citrofan
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
RE: Nahrávka zvukuNo za mojich casov zvukove karty mali obycajne svoj soft ktory obsahoval okrem ovladacov aj podobne prkotiny ci uz na CD a predtym davno este na disketach.Cize treba hladat na nete ak to nemas doma.Okrem toho je urcite aj freeware na nete .........s podobnymi funkciami,alebo je to len otazka volby zdroja v tom cez co nahravas cez mikrofon.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Nahrávka zvukuA co tak nastavit u zvuku odkial ma nahravat? Dat fajfky iba u toho.odkial chcem nahravat. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 559 |
![]() |
|
RE: Nahrávka zvukuA to rádio ja jaké? Interní SW/webové stanice/, nebo ho připojuješ přes linkový vstup?Ono totiž přes interní sběrnici neni jen tak jednoduché pořídit záznam. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Nahrávka zvukujedná se hlavně o webové stanice, jinak odfajfkovat nemám co, na výběr mám jen mikrofon. |
citrofan
![]() |
|
RE: Nahrávka zvukuPreco by to nebolo jednoduche nahravat interne radio-vsetko co lezie cez zvukovku sa da jednoducho nahrat.len je treba nastavit spravny vstup a vystup audia(kvôli sumu a brumu ostatne zablokovat).Niekedy davno som dokonca prevadzal nahravky z kaziet,Lp do mp3 a samozrejme nahraval radia a tv z analogovej tv karty,ktoru mam doteraz zapojenu,funkcnu a dokonca obcas pouzivanu-jeden stb mam s nou pripojeny.Ked z linuxa nejde stream-tak pozivaju doma analog z showboxu do tv karty(ked sa streamuje do druheho pc,alebo sleduje program z ineho tp-mam iba jednotuner). |
Kasr
![]() |
|
RE: Nahrávka zvukuNeviem,ako u 7 ale u xp treba zvolit rozsirene,alebo tak niejako a potom sa da nastavit viac vstupov a vystupov.A web radia by som analogovou cestou nikdy nenahraval-naco este prznit nieco,co uz väcsinou ma nizku kvalitu-web radia pocuvat a ukladat nezmeneny stream cez VLC! |
Kasr
![]() |
|
screamer rádiojá k těmto účelům používám tento prográmekhttp://www.screamer-radio.com/ je jednoduchý,dá se vněm nahrávat a je free |
vladimir64
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 77 |
![]() |
|
odpověď;screamer rádio program mám a taky mi to nejde, tak opravdu nevím.... |
citrofan
![]() |
|
RadioSureStiahni a nainštaluj si program RadioSure a máš cca 20000 rádií z celého sveta včítane CZ a SK a bezproblémové nahrávanie. Program RadioSure je free. Sú k nemu aj skiny...Ja ho používam už dlho a všetko OK.http://www.radiosure.com/ ;) |
Citron
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 73 |
![]() |
|
RadioSure portableDá sa nainštalovať aj ako "portable" na USB kľúč a používať v hociktorom PC pripojenom k internetu. Ja som si tak "oživil" 256MB usb kľúč, na ktorý som RadioSure ninštaloval v móde "portable". |
Citron
![]() |
|
RE: Nahrávka zvukuhttp://www.stahuj.centrum.cz/internet_a_site/ostatni/tapinradio/ a umito i rozdelit skladby |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: Nahrávka zvukuAle kua samotny win ma v sebe nahravanie zvuku,nastav si iny zdroj miesto mikrofonu a hotovo,teraz som to skusal ide to.Tiez win7 a bez dodatocnych softov,len so skusil narychlo.Samozrejme co ti radia hore su uz specificke softy na to urcene.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
odpověď;radiosure mi zablokoval antivir, prý hrozba pro počítač................. |
citrofan
![]() |
|
Bez virus...to citrofan: skúsil som RadioSure nainštalované a aj inštalačku otestovať mojím antivirákom (Microsoft Security Essential) a nenašiel som žiadnu hrozbu... |
Citron
![]() |
|
poděkování;Dík za vyzkoušení, já mám Eset antivir a ten mě varuje před instalací.Tak to možná zkusím nainstalovat.......... |
citrofan
![]() |
|
![]() |