Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

ČT4 bez HD a kvalitních moderátorů

Tak už mi je jasné, proč Česká televize nekoupila Euro 2012 v HD? Včera večer jsem koukal na utkání ČR vs. Polsko na ARD HD a jelikož němci neměli zapotřebí si vychutnávat naší radost z vítězství, tak zápas brzy utnuli a já jsem přepnul tedy k nám domů na "ČT4 HD". Ve chvíli, kdy mi moderátor v úděsném pestro barevném studiu s modrou podlahou řekl, že ze skupiny A postupujeme společně s Ruskem, vypnul jsem TV a šel zvracet ;P Prosím pěkně Českou TV, dejte se tam "červouni" dohromady a vyhoďte už konečně lidi typu Otíka Černého a spol.

Longines
Registrace: 3/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: ČT4 bez HD a kvalitních moderátorů

musis vice pit, alespon tri litry denne....

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Asi začnu u fotbalu chlastat a nezůstat jenom u jedné skleničky Coly s rumem :)))

Longines

trochu si vymyslis, ne? Nepadlo jedine slovo, ze postupuji Rusaci, meli spatne tabulku, ale rikali stale, ze postupuji Rekove.

zzz
Registrace: 1/2006

Ano, měli špatně tabulku a bylo řečeno to, co jsem napsal. Je možné, že po mém vypnutí TV už vše napravili. Jediné co jsem napsal špatně je to, že včerejší fotbal nebyl na ARD HD, ale na ZDF HD. Mimochodem, i STV včera večer na svém webu pomotala co se dalo. První jejich zprávou bylo, že Rusko podlehlo Česku :)))

Longines

ale ako spam je to správne.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

To oneeeee: Co ty tady spamuješ o spamu? Toto vlákno je v sekci "Pořady v televizi". :)

Longines

Plány revanšistů zhatí naši gréci boubelatí! R^ :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

ČT4 HD - na čo, keď tam ani EURO nejde v natíve?

Na čo to potom odštartovali, keď nekupujú ani také futbalové EURO v HD? :fuming:

Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.

zmarian
Registrace: 6/2011

Byla opravdu špatně tabulka, říkali to dobře Rv

loop
Registrace: 9/2010

Tabulka byla dobre, jen pri schode bodu nepostupuje ten co je v tabulce vyse, ale rozhoduji pomocna kriteria.

ask
Registrace: 4/2005

to ask

přesně :-) R^

pf09
Registrace: 8/2010

ask: tabulka dobře nebyla, 2.Rusko 3.Řecko protože již všechny zápasy tou dobou byly odehrány, takže už se neřadí podle skóre jako v průběhu skupiny ale podle vzájemného zápasu, jestli se teda bavíme o té první tabulce, za 5 minut už to měli dobře 2.Řecko 3.Rusko R^

loop
Registrace: 9/2010

Když fotbal komentuje p. Bosák, tak přepínám na STV1 a 2, potom na ADR a ZDF - ta jsou záběry i z útrob stadionu, ... atd., toho se u ČT nedočkáme. No až bude OH z Londýna - to zas bude na ČT kydů ze studia !!!! Už se těšíte ??? :))) :))) R^ :))) Na STV byla tabulka OK !!! Fakt - HOLT v Práglu odborníci ??!!?? :laughing:

CES
Registrace: 4/2007

Tak si pusť NOVU. Ta je plná odborníků.
Dnes podle nich Lorenzo vyhrál třetí závod v sezoně.
Hold neumějí ani počítat do čtyř.

kobra256
Registrace: 8/2010

To rozmazané pestrobarevné studio, to je fakt síla... Po shlédnutí utkání a přepnutí z diskuzního studia BBC one HD na ČT4 to byly hned dvě rány! Technická i estetická... Rv :laughing: :laughing: :laughing:

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

kobra256

Holt v PRÁGLU to jsou fakt v TV x 4 : borci. Proto v Hradci Králové p. Kindernajoj zrušili TV Gaslaxii sport. Se fakt báli ?? ?? ?? ?? R^ :8)

CES

Oprava TV v HK.

TV CALAXII. R^

CES

a ja rad pozeram futbal na čt4,nemozem ocuvat našich reporterov na stv.

marian666
Registrace: 6/2010

Přímí přenosy nejdou v HD , ale opakování zápasů už by mělo jít v HD . Tak se koukej na opakované zápasy ? cha cha . Tak to psali v novinách i na internetu a byla to of. zpráva TV ČT před začátkem ME R^ :laughing:

standa111
Registrace: 11/2009

Komentování Bosáka jistě nemusí každého bavit, ale až budete dělat své řemeslo na stejné úrovni jako on, tak klobouk dolu před vámi!

...a ta TV se jmenovala Galaxie Sport.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Komentátoři

Já si myslím, že na ČT jsou naopak komentátoři skvělí a na ruský Sport 1 HD koukám jen díky skvělému podání obrazu. Ale ve své podstatě si myslím, že člověk, který se v daném sportu orientuje komentátory vůbec nepotřebuje (na stadionu mi to taky nikdo nekomentuje) a blbcovi nepomůže ani sebelepší....

hotovyrad
Registrace: 3/2011

Tak to je síla.

Nejvíc keců tady mají hlavně ti, co nejsou schopni sami složit větu, nemluvě o pravopisu.

polulin
Registrace: 10/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra