![]() |
|
Paraboly od zn.InvertoMá tu niekto skúsenosti s parabolami od tejto značky?Vyzeraju velmi kvalitne prevedene.Zaujima ma porovnanie ziskovo oproti inym značkam napr.gibertini a podobne.T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
RE: Paraboly od zn.InvertoKupil som 80 cm Fe miesto 90cm AL paraboly na ktorej mi praskol plastovy uchyt LNB. Skutocny rozmer je 78*70 cm. doporucil mi ju predajca s tym ze ju ma doma a ze je super. kedze nemam ziaden profi merak neviem ti povedat cisla ale je naozaj velmi kvalitne urobena. trosku nesikovny je uchyt lnb ktory je velmi tesny a zle sa nastavuje skew. to co som chytil na 90ku chytim aj na 80ku vratane PL na 9E alebo sportovych stanic na 26E. Som v Kosiciach. |
milan69
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 190 |
![]() |
|
milan69ja kupil od inverta 60-ku hlinik a sam neverim ako je na tom ziskovo.Uchyt paraboli fakt masiv a ziskovo sa mi zda viac ako 60-ka,ale nemôžem to poovnať.Inač PL je na 10e nie na 9e ;)T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
re pparabolamám gibertini 85 AL a maximlne spokojnosť, aj predajca pozeral ako dobre som si vybral....ale je to na každom jednotlivcovi ako sa rozhodne...počítaj fora a dozvieš sa viac:)) |
romikuk
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
![]() |