![]() |
|
NEXT karta přestala fungovatZdar borci. Přijel jsem na chalupu a soused za mnou hned přišel, že mu na jeho druhé "NEXT" kartě (má ji asi 4 měsíce), od včerejšího večera postupně začaly "vypadávat" programy ČT a další. Nejříve jsem volal na zákaznické centrum Skylink (595694...) v 17:40 po dobu cca 12-15 min. a potom v 18:20 po dobu cca opět 15 min. Výsledek = provolané peníze a nedovolal jsem se. Tak jsem aktivovoval na "chytrém mobilu" internet a poslal jsem aktualizaci přímo na kartu. Po cca 2 min. programy naskočily na 3 min. potom zase tma! Stalo se vám to někomu? |
Ládys
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 305 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
RE: NEXT karta přestala fungovatDnes nová výměna v modulu, najela po x hodinách na půl hodiny a tma. Včera nová v přijímači x hodin ani ťuk, večer zpět starou CW ráno najela bez problobémů.Naprosto nepřipraveni, šibeniční termín, lidi neinformovaní, prostě k zblití. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: NEXT karta přestala fungovatJak chtějí za měsíc a půl(s bonusem) vyměnit cca půl mega CSlinku + cca mega Skylinku?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
LádysMě taky karta nehrála a zničeho nic mi hrají všchny programy i placené (nemám zaplaceno).Naskočily 21:25 |
petrpupa
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 412 |
![]() |
|
Pro: Tomik535Myslíš, že kdybych "předčasně" zaplatil ten jejich "manipulační poplatek", že se to zlepší? Ha, ha, ha. Odpovím si sám. NEZLEPŠÍ!!! |
Ládys
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 305 |
![]() |
|
RE: NEXT karta přestala fungovatjo u skylinku nic nového pod sluncem jim to evidentně žíly netrhá RvDreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: NEXT karta přestala fungovatUrcite vam to niektory pitomec vysvetli od nich.... ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: NEXT karta přestala fungovatTo s tím nesouvisí, nejsou na takový "nával" výměn vůbec připraveni. Výpadky dávno registrovaných ajsek ani nepočítám, ubohost.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
@liquereFakt dokážeš potěšit :))) ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: NEXT karta přestala fungovatTo uz ani nie,to je uz smiech cez slzy. :crying:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: NEXT karta přestala fungovatpred rokom registrovana ICE mi nehrala odvcera asi 21.00 do dnes 09.50 :(V zivote ma stretli 2 lasky - manzelka a stolny tenis
|
2003begi
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 197 |
![]() |
|
RE: NEXT karta přestala fungovatM77 dělá všechno pro to aby se z nejlepší cs+sk platformy stala co nejrychleji ta nehorší. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 933 |
![]() |
|
RE: NEXT karta přestala fungovatProc hledate problem jinde? Preci to je jasny. Za vse muzou vase sroty. Alespon tak to mistni borci tvrdi. A ja jim opravdu, ale opravdu verim. :laughing:Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: NEXT karta přestala fungovat:laughing: :laughing: :laughing:Oni dokazu zovseobecnit zakaznikov aby vsetci mali sroty....Len oni su certifikovany, ale ....i ! Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: NEXT karta přestala fungovatasi prave preto stale pouzivam dve stare cslink cryptoworks karty a ziaden problem ziadne vypadky...ice karty som vysmaril.skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: kubaZato mas u bublajsa velke bezvyznamne +. :))) |
hajnalka
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 716 |
![]() |
|
@kubaA co mas prosim te ty za certifikovany nesrot? To bych rad vedel :D:D:D:DPresne na tebe jsem cekal ze se ozves. Hele kdyz uz to pise Tomik..... |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 928 |
![]() |
|
ice karta vypadokviac ako hodinu,nesli programy skylink,programy boli v kode,pritom mam zaplateny balik ,potom to nabehlo,tak naco platime, ked to raz ide a druhy raz nie............. |
mahuliena
Registrace: 8/2011 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
RE: NEXT karta přestala fungovatto vam len skylink chce nazorne demonstrovat co sa stane ked nebudete platit ten servisny poplatok :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: NEXT karta přestala fungovatR^ R^ R^ :laughing: R^ R^ R^ |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
Vyjadreni Skylinku :Uz jsem to psal i do jineho vlakna-chyba je asi zde :========== 15.06.2012 Informace o problému systému Irdeto Dle sdělení technického oddělení máme aktuálně problém se systémem Irdeto (Skylink), karty Irdeto a ICE v módu CryptoWorks i Irdeto. Bylo provedeno opatření - kódovací systém přepnut do "nouzového režimu", kdy karty zaregistrované před 15.6.2012 aktuálně fungují. Co nyní nefunguje: - nové registrace - GlobaFree - předváděcí režim (20dní) - změny služeb - reautorizace Technici z E4CG i přímo z Irdeta na odstranění poruchy intenzivně pracují. O dalším postupu vás budeme informovat. Předpoklad odstranění závady a přechod na standardní provoz je během dnešního dne. Doporučení pro prodejce: S úkony typu - nové instalace, registrace, přeregistrace, změny služeb - předplatné, počkat do doby odstranění poruchy. Všechny tyto úkony provedené nyní se u karet zákazníků projeví až po přepnutí systému z nouzového režimu zpět na standardní režim. Tým Skylink |
Ante
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 87 |
![]() |
|
RE: NEXT karta přestala fungovatale nikde nebolo písane navždy zadarmototo mám na obale cslink neomedzená karta cslink zabezpečí príjem neplatených programov bez časového obmedzenia alebo životnosti karty tá bude teraz tento rok nie do konca života zadarmo to je dobrá blbost (rozlepenim souhlasite se všeobecnými podminkami ). 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: NEXT karta přestala fungovatups pardon to malo ist dole :)))🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: NEXT karta přestala fungovatJupi bez casoveho obmedzenie je aj v preklade "bez casoveho obmedzenia",teda nie do 1.9.:) A zivotnost karty sa urcuje od stola,ako kedy komu vyhovuje? To je pekne.Ja som myslel pokial funguje.... Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: NEXT karta přestala fungovatZlatý DIGI TV , stále jede OK , bez výpadků atd o trochu horší obraz na velký TV , na ostatních TV je to dobrý . Dofám že Skylink půjde zítra na ME ČESKO - POLSKO . , jinak DIGI TO JISTÍ.Radši horší obraz , ale je na co koukat než tmu u Skylinku cha cha . Že generále DROBEČKU - KAPELNÍKU . :laughing: |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 748 |
![]() |
|
Jupišak bez časového obmedzenia :laughing: a už tu je problém, lebo ak nezaplaťím servisny poplatok, čo len jeden mesiac, tak budem časovo obmedzení predca.Tak že ......??????? :laughing: |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
![]() |