![]() |
|
SKYLINK VÝMĚNAMáte prosím také někdo problém s načtením katy výměna ICE. Nedaří se mi ji načíst. Zkoušel jsem v ariva 202, již dříve jsem jinou nornálně rozběhl, lae teď mi to nejde, zkoušel jsem i techni sat, ale nic.Díky za odpověď |
danecek01
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 70 |
![]() |
|
RE: SKYLINK VÝMĚNAFrekvenci čtečky si v té Arivě nastav na 3,6. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: SKYLINK VÝMĚNAa jak prosím? |
danecek01
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 70 |
![]() |
|
RE: SKYLINK VÝMĚNAtaky jsem dnes daval jednu a nesla zatim nasist jede uz od 17 hod a nic |
Thomash
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 17 |
![]() |
|
RE: SKYLINK VÝMĚNAJe to někde v menu. Z hlavy to nevím, projdi si to. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
jo ariva,tak jsme doma R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: SKYLINK VÝMĚNANo tak co tu čtu všechny témata, tak od včerejška je chyba asi opravdu jinde, než v arivě. Takže tvrzení, že za všechno může ariva a komu-nisti není na místě. :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: SKYLINK VÝMĚNA1: pierrepetr :ošuchaný trapko2: nezaplatený SP kĺúčiar zaspal. služby hodné SP. |
trativod
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
RE:danecek01Nadstavenie systému-ostatné,alebo iné.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
trativodtvůj nick mluví za vše R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: SKYLINK VÝMĚNA15.06.2012Informace o problému systému Irdeto Dle sdělení technického oddělení máme aktuálně problém se systémem Irdeto (Skylink), karty Irdeto a ICE v módu CryptoWorks i Irdeto. Bylo provedeno opatření - kódovací systém přepnut do "nouzového režimu", kdy karty zaregistrované před 15.6.2012 aktuálně fungují. Co nyní nefunguje: - nové registrace - GlobaFree - předváděcí režim (20dní) - změny služeb - reautorizace Technici z E4CG i přímo z Irdeta na odstranění poruchy intenzivně pracují. O dalším postupu vás budeme informovat. Předpoklad odstranění závady a přechod na standardní provoz je během dnešního dne. Doporučení pro prodejce: S úkony typu - nové instalace, registrace, přeregistrace, změny služeb - předplatné, počkat do doby odstranění poruchy. Všechny tyto úkony provedené nyní se u karet zákazníků projeví až po přepnutí systému z nouzového režimu zpět na standardní režim. Tým Skylink |
Ante
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 87 |
![]() |
|
![]() |