Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Přechod s ICE kartou z Irdeta na Cryptoworks

Chlapi, už nějakou dobu uvažuji o tom, zda je možné ICE kartu po několika měsících používání v certifikovaném přijímači Skylink Irdeto začít používat v uni čtečce nějakého přijímače, který zvládá ICE kartu v Cryptoworksu. Je ta karta pořád obojetná, i když je zaregistrovaná v Irdetu? Nebude problém se zápisy? Zkoušel jste to někdo?

Zvládá Xtrend ET9500 kartu ICE?

VU+ DUO 4K SE + Skylink ICE, Golden Media UniBox 9060 CRCI, T 90 + 17 LNB, Emme Esse 100x95 cm + Optibox DM 3800, LG 55LF652V

Alion
Registrace: 10/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Přechod s ICE kartou z Irdeta na Cryptowor...

Kartu můžeš přesouvat mezi Irdetem a Cryptoworksem jak chceš.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

Alion

bez problémů, a co se týče toho xtrendu, tak to samozřejmě se správným pluginem taky, možností je víc než pro irdeto (cccam, scam, oscam....).

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Díky.
Mně právě dnes došlo od Skylinku, že budu muset za svou starou kartu Cryptoworks platit ten jejich servisní poplatek nebo tu kartu do konce července/srpna vyměnit za ICE - výměna. Stejně Cryptoworks brzy skončí, tak proč s tím otálet. Takže bych zatím vrazil do Goldena (GM UB 9060) CI modul Irdeto a nebo koupil nějaký levný certifikovaný přijímač a časem ho vyměnil za ten Xtrend. Teď musím vrážet peníze do něčeho jiného.

VU+ DUO 4K SE + Skylink ICE, Golden Media UniBox 9060 CRCI, T 90 + 17 LNB, Emme Esse 100x95 cm + Optibox DM 3800, LG 55LF652V

Alion

Alion

precet sem to po tobe opakovane ale stale nechapu proc chces do goldena cpat modul IRD - v GM9060 ti pojede ICE karta v unictecce uplne v pohode... (v rezimu CW )

lance
Registrace: 10/2008

lance

no, já jsem právě různě na netu (i zde na parabole) právě četl, že s tím má tento přijímač problémy. Tak nevím. Každý píše něco jiného. A co si má pak člověk vybrat.

Alion

no já si myslím, že ten modul je zbytečnej, golden jsem nikdy neměl, ale podle těch fotek menu co jsem viděl je to stejný jako nějaký anico, nebo argus a tam se správným softem žádnej problém s ice kartou není. :)))

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Alion

Pokud budeš opravdu měnit kartu, tak to načasuj tak, abys ji do přístroje strčil nejpozději někdy na začátku července (nejlépe desátého července). Půjde ti 20 dní global free a pak po zaregistrování (musí být do 31.7.2012) ti pojede ještě 2 měsíce téměř full nabídka. Tedy vše bez HustlerTV a Man-x.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

Díky moc.
Zkusím to tedy s tím Goldenem bez modulu. Snad to půjde.

Alion

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra