![]() |
|
Eurosport na FacebookuNa facebooku sa akosi nemôžem dostať na stránku českého Eurosportu. Žeby tam už táto stránka nebola? Prečo asi bola zrušená? |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 898 |
![]() |
|
RE: Eurosport na Facebookuhttp://tv.eurosport.cz/eurosport/milion-fanousku-na-fb_sto3304167/storynews.shtml |
mbfin
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 325 |
![]() |
|
RE: Eurosport na FacebookuTo ti Lubosu nepoviem.Ale ten fassbuk je fenomen.Pamatam, ako volakedy sa nadavalo na stbakov a bonzakov,teraz kazdy dobrovolne o sebe prezradi veci, ze sa clovek obcas nestaci divit na tom fassbuku....Nova doba ! ;) Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Eurosport na FacebookuUz cca posledny mesiac nebola ani aktualizovana. Ked som sa pytal preco, odpovedali mi nieco v tom zmysle, ze sa snazia zjednotit obsah s ich hlavnou FB strankou... |
pokolo
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
RE: Eurosport na FacebookuTak už teda nehľadám Eurosport cz ale iba Eurosport, tam je to však všetko po anglicky. Nech mi niekto vysvetlí, ako sa mám dostať k príspevkom českého Eurosportu |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 898 |
![]() |
|
RE: Eurosport na Facebookufuckblok :))) webovky vám nestačí? :laughing:Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
![]() |