Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

skylink mi nefunguje

Komu dnes vyplo skylink kartu? aky si mal prijimac?
dakujem

oktober
Registrace: 10/2010
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60
Odpověď v diskusním vlákně

RE: skylink mi nefunguje

U mna ide ICE ako ma na VU+ Uno...
Skus vytiahnut sat zo zasuvky, zapchat spat, nastavit napriklad JOJ a pre istotu si zaslat zapis z webu.
Potom iba cakat, ale ak je vsetko OK, tak do zopar minut mas TV na obrazovke...

----------------------------------------------------------------------------------
Be independent and your TV screen will never be the same.

Be independent and your TV screen will never be the same.

sato
Registrace: 2/2006

HD-BOX 9300 s čtečkou karet CW a ICE kartu

pusik
Registrace: 3/2012

?? me dneska skylink nic nevyplo

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Dnes 3ks zákazníků volalo, že ko. Takže bordel...........

andel666
Registrace: 2/2010

@andel666

Taky 2 zákazníci KO .... ICE karty

Harnadek
Registrace: 6/2009

no to je zas téma :))) :laughing: Rv

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

jako (nevhodné slovo) :) KO sroty ?

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

@bublajs

Podle všeho máš nejlepší mašinu asi ty :) ... ty co u mne dnes nejdou jsou TechniStar SIR,karty ICE...

Harnadek
Registrace: 6/2009

Novoty sú určite nejaké,refrech môžeš posielať iba 1x za 20 minút,ale čo má najviac serie,že nejde rozbehnúť karty výmena,zatiaľ som nemal nikdy problém ich rozbehnúť.Maximálne za pár minút sa načítala.Ale dnes večer ani za 15 minút.Vyskúšal som aj druhú,ale ani tá.Tak to tu ešte nebolo.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

No u me na Technistaru SIR zatim vse ok s kartou ICE Skylink.Mam ji jako hlavni ke karte next.

HYPER
Registrace: 11/2010

Potvrzuji, nejde rozbehnout kartu vymena.

ladik12
Registrace: 3/2006

Asi zacala hromadna vymena karet CRW za ICE po obdrzeni informaci a slozenky s 348,-kc ohledne servisniho poplatku s moznosti dvouletych prazdnin. :))) A system se zapisy na kartu nestaci pracovat. :)))

HYPER

Nejaké drobnosti sa asi diali... Doobeda približne 15 min na Spektrum HD len barevné pruhy, potom len zvuk bez obrazu, neskôr som už nekontroloval a nesledoval. Ostatné v základnom balíku, v HD Plus a v HBO balíku bez problému...

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

taky volalo

pár lidí,asi mají problémy,chtělo by to už začít platit,ať mají víc peněz na techniky,jinak to krachne R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

A možno sa len snažia umelo vyvolať dojem aký sú dôležití... Sem tam to vypnú, raz obraz potom zvuk a budú sa nám snažiť nahovoriť ako súrne potrebujú na udržanie kvality servisné poplatky... :laughing: :laughing: Rv

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

Do včerejška vše v pohodě, ale dnes od rána nejsem schopen kartu IRDETO ICE i přes reautorizaci na webu znovu rozchodit. Přitom jsem si ověřil zápisy na webu a vše včetně Multi v pořádku. Kde je tedy problém ? Nekódované programy fungují.

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

letas

mam stejnou zkusenost s kartami Vymena, vcera vlozene do prijimacu a nenabehly do vecera, 2 byly vcera odpoledne i zaregistrovane, zjistoval jsem pro zajimavost i prijimace volajicich - 2x Homecast, 2x Topfield 6000 (1x s posl. fw a 1x s fw 83), 2x CAM CW cerveny, 1x Technisat S2 s posl. fw.

milanm
Registrace: 3/2006

veru tá Vymena

ak zaregistrujete do xxxxxxx nemusíťe plaťiť 2 roky, ale vypadá to tak že ani kukať :laughing: ono to ostane asi byť istejšie stím 1,20eur na CRW :))) :))) :)))

PISTOK153

A to chtějí poplatky šmejdi Rv :laughing: Rv

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

šAK nám ukazuju, ake maju vymakané servere a aké máme my zlé STB že to nezmáknu na tej karte korektne prepísať. :))) :))) :)))
To je také POZOR ak neuhradíťe v buducnosti xxxxx budeme sa hrať, ako malé deťi na piesočku z lopatkou. :laughing: :laughing: :laughing:

PISTOK153

RE: Skylink nefunguje

Včera 4 zákazníci volali, že jim nejdou ICE karty, dnes již 3 další, že jim nejdou kódované programy. Refresh karty pomohl u jedné karty po 45 minutách, u druhé karty jsem musel opakovat 3x!!! po cca 1 hod. odmlce. Následný refresh nelze dříve jak po 20 minutách, asi je to v takovém bordelu, že to automaty nestíhají opravovat. Takže takto vypadá ta špičková PODPORA Skylinku, za kterou je třeba platit.

pepa12
Registrace: 6/2007

ne, ono je to spickovy system, ktory ma dennodennu podporu od spolocnosti Irdeto a teda urcite musi slapat ako hodinky

:8)

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

Jojo to jsou ty nove karty, lepsi funkcnosti a hlavne bezproblemove. Nj zlata stara CW.

Hypnos
Registrace: 3/2009

re: jako (nevhodné slovo) :) KO sroty ?

A kde jsou ti, co startují na každou re.reš? Ti by jistě uměli poradit. Jindy jich je plné vlákno, moudra lítají jak blázen a když jich je potřeba, tak mlčí????????

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

jozef BA

ne, ono je to spickovy system, ktory ma dennodennu podporu od spolocnosti Irdeto a teda urcite musi slapat ako hodinky

No vidiš SPRAVNE a tu je ten problém, ked zblbne CRW ide to večšinou Furt, ale ak zblbne IRDT, tak je tma a to je špičkové kodovanie, lebo nič nekukneš napr FTA, alebo nedaj bože nepozrieš niečo zadara.
To je sakra víhoda, pri akom kolvek hračkaní a bavkaní technikov v Skylinku nemože vzniknuť danym TV alebo nedaj Bože Skylinku predsa škoda, šicko vypadne a je TMA.
A za ten Mesačny servysny poplatok možu kludne zaplaťiť sudruhovy z NDR, aby im to spravil, lebo nebudu vedieť, kde to zasa dokecali.

PISTOK153
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra