![]() |
|
M77-skylink/cslink - nenazranciOdpoved z rada-rtv.sk- aspon niečo: :-/Rada pre vysielanie a retransmisu nie je kompetentá zaoberať sa Vašim podnetom, postupuje ho preto vecne príslušným inštitúciám. Z Vášho podnetu vyplýva, že sa cítite byť podvedený klamlivou reklamou a že mohlo dôjsť k nenáležitej zmene zmluvných podmienok medzi poskytovateľom služby a Vami ako zákazníkom. Oboma vecami je kompetentná zaoberať sa Slovenská obchodná inšpekcia, preto Váš podnet podstupujem jej. Zároveň uvádzate, že do signálu, ktorý prijímate, by mohli byť zo strany neoprávneného subjektu vkladané dáta, ktoré Vám budú zabraňovať v príjme signálu. Na prešetrenie prípadov blokovania signálu je oprávnený Telekomunikačný úrad SR, preto Váš podnet zároveň podstupujeme aj tejto inštitúcii. S pozdravom, Mgr. Lucia Jelčová Odbor komunikácie a vzťahov s verejnosťou Rada pre vysielanie a retransmisiu Dobrovičova 8, P. O. BOX 155 810 00 Bratislava tel.: +421 2 20 90 65 03 mobil: +421 918 696 286 mail: lucia.jelcova@rada-rtv.sk |
icoq
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 180 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 96 | |
![]() |
|
RE: M77-skylink/cslink - nenazranciBombardujte ich sťažnosťami, nech sa ukáže, že nespokojní už nebudú tolerovať ďalší podvod, ktorým sa na Slovensku pre našu ľahostajnosť doteraz veľmi dobre darilo.Sťažnosti na http://www.rada-rtv.sk/sk/podanie-staznosti/, prípadne podporte budúcu inciatívu. |
fansat
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 297 |
![]() |
|
RE: M77-skylink/cslink - nenazranciO inciatíve na http://www.solideurope.sk/news.php?readmore=360 |
fansat
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 297 |
![]() |
|
RE: M77-skylink/cslink - nenazranciZaujimave ze tu citam rozne reakcie a ja som napisal uz vsade a ziadna reakcia mi zatial neprisla. |
Dreamer
Registrace: 7/2004 Příspěvků: 505 |
![]() |
|
RE: M77-skylink/cslink - nenazrancis.p.a.m Rv |
nicolepcd
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 695 |
![]() |
|
RE: M77-skylink/cslink - nenazranciZiadny s.p.a.m, reakcie su uplne odovodnene.Ak by dnes niekto prisiel s ponukou 30 programov vratane vsetkych dolezitych v HD za 1€ mesacne, bral by som to, bolo by to fer, ale predavat karty za 2-5 tisic, tvrdit "zaplatis raz a potom uz nikdy" (citat z CL reklamy, pri SL je to podobne), navyse takym lacnym trikom, to je klamstvo a uplne jasny podvod! :((( |
Dreamer
Registrace: 7/2004 Příspěvků: 505 |
![]() |
|
2-5 tisíc?kde? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
DreamerKdy už si ty a tobě podobní uvědomíte, že dnes je prostě jiný vlastník platforem SL/CL? Co ten má co dělat s nějakými reklamamy před tím, než platformu zakoupil? Kde je psáno, že s koupí nějaké firmy je nový vlastník zodpovědný za to, že se původně dobře zamýšlená reklama teď jeví jako podvodná?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
joscer"...Co ten má co dělat s nějakými reklamamy před tím, než platformu zakoupil? Kde je psáno, že s koupí nějaké firmy je nový vlastník zodpovědný za to, že se původně dobře zamýšlená reklama teď jeví jako podvodná?"- to si nech zaramovat, to se snad ani neda komentovat, aspon kazdy vidi jake telata u nas zijou a co si firmy u nas mohou dovolit ty kdyz si vezmes hypoteku u banky a ta pak zmeni akcionare, zacne ti uctovat nejake poplatky o kterych nebyla puvodne zadna rec tak ty jim asi jeste podekujes... |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 381 |
![]() |
|
lanceJak jsi vedle.Hypotéku mám. Součástí smlouvy na hypotéku jsou i VOP. A součástí je také ceník. A ten se samozřejmě v průběhu smluvního vztahu může měnit. Nikde ve smlouvě ani VOP není, že ceník, který je platný při podpisu smlouvy o hypotečním úvěru bude platný i po X letech splácení hypotéky. Takže se klidně nějaký další poplatek objevit může. Otázka je, jestli si to nový akcionář dovolí, protože při nejbližší příležitosti (při výročí stanovení úrokové sazby) lze hypotéku jednorázově splatit (třeba hypotékou v jiné bance). Takže já mu nepoděkuji, ale řeknu mu sbohem půjdu o (bankovní) dům dál. A jen tak mimochodem. O telatech si piš v souvislosti s těmi, koho jsi ráno obouval nebo oblékal. Ty znáš a dokážeš posoudit, jestli to na ně sedí. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: M77-skylink/cslink - nenazranciChlapci tarate: ta reklama na neplatene programy bola ešte v ten den ked zaviedli platby -takže ta M77 je nenažrata a vedome klamala |
par32
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 977 |
![]() |
|
par32Je to možné, že tam ta reklama ještě byla, já nesleduji web Skylinku denně, abych to věděl.Nicméně já jsem reagoval no to, že většina rozhořčených píše o tom, že kdysi kupovali kartu a tenkrát tam ta reklama byla o doživotním příjmu zdarma. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: M77-skylink/cslink - nenazrancijá mam ten momentálně Kombík nabídku tam mě to je jedno já nekoukám na přiblbe kanály z produkce czech republiky kromě Cool když tam jsou pořady fakt cool top gear simsnovi xena a stargeta jediná správná TV ostatní až jdou čertu,Když nemate 29kč tak si dejte antenu ven a koukejte na antenu nebo běžte k UPC moment? oni už taky mají poplatek za reciver |
nicolepcd
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 695 |
![]() |
|
RE: M77-skylink/cslink - nenazrancina určitom vebe leží takyto článok.Servisní poplatek u CS Linku a Skylinku prošel až překvapivě hladce pár pasáží tam nemá fakt chybu, ovšem to je tak, že je všetko OK z kostolnym poriadkom. Normálne som nevedel či sa smiať, alebo plakať ked som to čítal, ono to vypadá jak dobrí VTIP, z čierneho humoru z našej republiky. |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
@nicolepcdTady nejde o těck 29 kč ale o princip k.u.r.v.a. vždyť z nás dělají jenom blbce z jakým poplatkem příjdou za měsíc s tím že mám svůj satelit?? Rv :laughing: RvSkylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 664 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: M77-skylink/cslink - nenazranciuž si nechaj ten princip kua s podmienkami si suhlasil tak plat :laughing:🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: M77-skylink/cslink - nenazrancidvb t tiez spoplatina tak je to uz jedno...slovaka treba zodrať z kože ked je sprosty...nech plati :fuming:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
jackinoA o jaký že princip tedy jde?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
@jupiCo to tady zase meleš já jsem kartu kupoval před 5 ti lety a o poplatku tam nebyla žádná zmínka čistě z principu neplatím vše mám v dvb-tSkylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 664 Galerie: jackino |
![]() |
|
JupiSuhlasil :))) ale z tímy Starímy :laughing: ovšem pravdou je, že pri dvoch kartách, či sa mi to páči, alebo nie, musím aj z novímy Rv lebo ináč nebude History a Minimax :laughing: a naviše problém je že DVB-T Komerčnych programov, je u nás bieda, Verejnoprávne idu aj na Vydle z iného vysielača, toť by mi ostalo, kukať len na STV. Rv Rv Rv |
PISTOK153
![]() |
|
RE: M77-skylink/cslink - nenazranciuž pri registrácii karty si suhlasil s podmienkami natrep je jedno kedy si kupoval kartu🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: M77-skylink/cslink - nenazranciSuhlasil, je sice pravda, že ich od tedy zmenili už 2x, ale toto 3 zmenenie je sakra rozdielne.Nič sa tam neopakuje tolko krát jak Sercisny poplatok. |
PISTOK153
![]() |
|
RE: M77-skylink/cslink - nenazranciuvidime ked nam poslu tie slavne listy......Dskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
JupiPR pracovníci po zverejnení prvých správ pozorne sledovali nahnevané reakcie v diskusných fórach a pohotovo sa snažili vysvetľovať kontroverzné spoplatnenie niečoho, čo bolo dosiaľ „zadarmo“.skopirovane z jednej stranky -oficialne noviny . Len aby sme vedeli kto je JUPI-treba ho ignorovať jeho prispevky su zaujate a zamestnavatelom aj platene Rv |
par32
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 977 |
![]() |
|
RE: M77-skylink/cslink - nenazranci:laughing:🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: M77-skylink/cslink - nenazrancibolo by to ok, keby ta karta nestala tolko kolko stala, ved preto tolko stala :)sami priznali ze s tymi pred 2010 mozu mat problemy ohladom poplatku pomaly by som sa zacal obzerat po dvb-t, chytim aj cz takze spokojnost, horsie kto neni v dosahu |
matho
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 925 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 96 | |
![]() |
|
![]() |