![]() |
|
UPC podvod?Jak je možné,že si tato společnost najednou začala účtovat 49,Kč za modem? (smlouva byla:pronájem modemu za 1,Kč). :bomb: |
grower
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 1 030 |
![]() |
|
Podvod?Všetko je podvod, len mlieko je voda! :)) |
Eman
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 585 |
![]() |
|
@Emanhmmm,hezké... :( |
grower
![]() |
|
RE: UPC podvod?grower, a podla coho sudis ze budes platit vyssi poplatok za prenajom modemu?nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
alfikhttp://www.(nevhodné slovo).cz/clanky/upc-od-cervence-zavede-vsem-poplatek-za-pronajem-kabeloveho-set-top-boxu/🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: UPC podvod?modem nebo svetobox ?Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
mohol si uviesť, či ide o UPC broadband internetalebo iný...Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 2 858 |
![]() |
|
RE: UPC podvod?nuz ja citam na serioznejsom webe asi toto: poplatok novym uzivatelom, respektive uzivatelom, ktori prejdu na niektori z novych tarifov...nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
Za modem,který má 6let 50kč,službu kterou jsem si neobjednal-nechci,po 6letech výpověď,a příjde nenavíděná poda,kruci člověk nemá na chvíli pokoj !!! :ONe všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 907 |
![]() |
|
To:alfasexNo už to mám na faktuře co poslalo upc - pronájem modemu ED2.0. 49,00Kč (prostě si nechaj zaplatit i ten starej modem který mám už někde 5let,šmejdi) pěkný neoprávněný podvod,takhle se hrabe pod sebe!!! :fuming: |
grower
![]() |
|
jo a zvuk na upc ČT1HDjako z plechovky,jak vám? |
grower
![]() |
|
spykoJedni ta zateplili a druhy ta osklbe.... :OTento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
najjednoduchsieje dvb-t, a ktomu sat /fta/ v mojom pripade ku + c band cely viditelny orbit a uplne staci. vsak tv ani neni kedy sledovat a vraj to je nezdrave.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
grower ČT1HDJo zvuk jak ze záhrobí to je taky za příplatekAmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: UPC podvod?No šak ono ide lem o Princip. :laughing: :laughing: :laughing: toť "boxoví poplatok" :))) :))) :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
Liquere,nejenom zateplili,už i vytopili,idi..ti začli v sobotu zateplovat střechu-12 bytu ve vodě,ještě dnes kape ze stropu a mi kape na karbit,můj stav je těsně před atomovým výbuchem,k tomu UPC s poplatkama a skylink ! :bomb: :fuming:Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
SpykoVidim ze tam mate tiez dost expertov.Asi to je rovnake vsade ! Fachman je drahy,tak firmy najimaju vselijakych mantakov (niekdy nacierno), co by mali robit len pomocne prace,potom ta robota tak aj vyzera.A strechu ked odflaknu budete mat veselo pri kazdej burke.Co uz narobime, nova doba ! ;PTento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
spykoTo chce klid, vše se vstřebá. Ale vypadá hezky ten opravený věžáček.Nikdo není neomylný.
|
michal
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 213 |
![]() |
|
Zajimavé,byla u mě delegace z firmy a o parabolu už se nezájimali,ještě v sobotu,když to začlo téct,tak se víc oni zajimali než o zatopení,ono trestní oznámení a investor s nima přeci jen pohli,ale ty zežrané nervy mi nikdo nevrátí !!!Už zase leje !!! :bomb: :fuming:Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
pištok:laughing: R^🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
![]() |