![]() |
|
Multiplex 4 bez HD vysílání a bez OčkaDigital Broadcasting vypověděl všem televizím, které nyní vysílají v multiplexu 4, smlouvy tak, aby byla síť od 25. června volná pro komerční vysílání. Dosud totiž měla charakter dlouhodobého testu, za který televize často nic neplatily. Výpověď se týká jak programu ČT HD, tak Novy HD nebo hudební televize Óčko ve standardním rozlišení obrazu. „Nova HD vysílala v multiplexu 4 v režimu experimentálního vysílání, takže ano, na toto vysílání jsme již od provozovatele obdrželi výpověď,“ potvrdila serveru (nevhodné slovo).cz Marie Fianová z tiskového oddělení Novy. |
pavelmo
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 454 |
![]() |
|
RE: Multiplex 4 bez HD vysílání a bez OčkaZatim jedinym programem je TV Pohoda a pro Jihocechy: vysilaci kota pro Budejovice je rozhledna na Kleti. Vysilani bude orientovane na jihoceske vnitrozeni, tedy krumlovsko, kaplicko, lipensko, prachaticko pravdepodobne az vyjimky bez signalu.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Multiplex 4 bez HD vysílání a bez Očkano jsou to pííííp, takhle pííííp pokrytí z Kletě Rv :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
eemilfurt lepsi nez Kluka, Vcelne, Baby apod. osobne to povazuju za jednu z nejlepsich moznych variant umisteni.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
saxonno jestli (ne)pokrytí bude opravdu jak říkáš, tak to teda nepovažuju za dobrej nápad takhle to popíííp, že v pár km vzdáleném okresním městě a okolí nebude po signálu ani památky :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Multiplex 4 bez HD vysílání a bez Očkaeemil - promiň, asi myslím jen na sebe... ;)Kam bys to dal ty, aby to hrálo s 3kW ERP pořádně v budějovickém regionu, především bezvadně v metropoli CB a i u vás v CK? Něco je naplánováno i na Kaplicko, ale určitě až v další etapě. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
saxonno jestli to má bejt přímo na rozhledně a směrovaný pouze do vnitrozemí, tak to opravdu nepovažuju za rozumný řešení. Nevím čí je ten nízkej stožár co jde vidět z Č.K kousek od hlavního stožáru, ale prdnul bych to tam a nějakou anténu bych nasměroval i do ostatních směrů (jakej bude anténní systém a z kolika rakviček se bude skládat já netuším). :lookaround: :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Multiplex 4 bez HD vysílání a bez OčkaTen stožár patří Armádě ČR. To pokrytí si řeší brodcaster, což je Digital Broadcasting a pokud nemaji zájem o pokrytí regionu ČK, těžko se s tím dá něco dělat.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
Saxonvšak to říkám, že ten Pařízek a Železný jsou píííííp. Za to že serou na Krumlov si to u mě hoši pěkně píííííp. :))) :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
![]() |