Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

poplatek servisní

už to vypuklo, zákazníci již dostávají složenky na 348Kč na po-ser :O :laughing:

Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus

drobeček
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

drobeček

to je ta lepší varianta, alespoň jim to nemusíme oznamovat my. :8) To jsem zvědav, jak to bude pokračovat.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

RE: poplatek servisní

Také se už rozkoukalo UPC a zavádí poplatek za pronájem příjímače.

zdrk15
Registrace: 5/2008

ještě by měli zavést poplatek za poplatek, nebo třeba jako v tej reklamě na jistou banku poplatek za pozdrav :)))

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

@zdrk15

Platí pre káblovku od UPC. Rozhodne nie pre satelitnú službu freeSAT by UPC Direct.

Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.

zmarian
Registrace: 6/2011

re: .....

Ano potvrzuji,už mě to teď lidi volali.

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

eemil

len sa nesmej za chvilu ti skylink pošle učet za nadmerne opotrebovanie kodovacieho systemu :)))

par32
Registrace: 11/2007

drobeček

Zbytečně to dramamatizuješ. Jak již bylo dřívě uvedeno, Skylink bude všem vlastníkům karet rozesílat vysvětlující dopis a prostě a jednoduše součástí toho dopisu je i složenka na uhrazení poplatku pro ty, co budou chtít pokračovat se Skylinkem.
Nic víc, nic míň.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

par32

však já s tím počítám a jsem na to už připraven, si každej měsíc dávám pár bankovek do matrace u postele, abych měl i na horší časy :)))

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

To chce dan z matrace..... :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

pri moznom

zruseni koncesionarskych poplatkov v roku 2013 je dost pravdepodobne ze bude podobny poplatok za dvb-t pre towercom...
pravdepodobne pani z j&t chcu aby bol obcanmi vedeny zdravsi sposob zivota a nie cumiet na tv, teda menej navstevovat zdravotnicke zariadenia. avsak spoplatnenie dvb-t bude len dalsi vyber akychsi dani...vsak nakoniec tie prachy budu v jednom vrecku, len ci budem zdravsi ked nebudem sledovat tv... :)))

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

koncesionarske poplatky ostanu .....

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

ako vies

tulen, ty si sam v parlamente SNR?

bohus31

jag sam v parlamente? vodca povedal ze kancesie ostanu zachovane..a co povie vodca akoby sa uz stalo navyse ked ma vacsinu v nr sr a ti mukli hlasuju podla prikazu..inac by ich vymenili...nevahaj...je to tak.

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

tak tak ako vravi tulen.
Lenivci ktorí nezdvihli r.i.t.e pri referende za zrušenie poplatkov lebo vodca povedal že to zruší aj bez toho teraz môžu nastúpiť pred parlament a manifestovať jednotnú vôľu ľudu s Tommym, Jerrym a vodcom.

Dagy2
Registrace: 11/2010

tulen

vies je to ako v zivote, clovek mieni zivot meni...vsak je tam aj j&t, towercom...a ine zaujmy, co mozu priniest prekvapive zmeny v pohlade na vec.

bohus31

Karta Výměna

Poslali mi (na IR roční cslink kartu) kartu Výměna. 100% nebudu doplácet 1000Kč, ale zajímá mě, jestli lze tu kartu Výměna zaregistrovat na nějakou jinou kartu. Mám totiž ješte CW cslink i CW skylink. Dík za reakce.

lajči
Registrace: 3/2006

se omlouvám. Chtěl jsem nové založit nové téma.

lajči
Registrace: 3/2006

joscer

mám z toho srandu, nic nedramatizuji :))) , ještě by k tomu měli přibalit propagační letáček nebo samolepku, kde je uvedeno : Konečně kvalitní TV příjem bez poplatků :laughing:

Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus

drobeček
Registrace: 1/2006

lajči

Nie NEDA SA, tá Vymena je už Skylinkom určená pre danu kartu. R^

PISTOK153

drobecek

naozaj to je cele na smiech, mas pravdu. vsak uplne staci pozriet na uvodnu domovsku stranku tohoto webu a 5 reklamnych banerov v plnej parade a tiez nie su zadarmo, avsak platit ich nebudem...staci ked dvihame pocet nahladov ne tento dobry web aby nestagnovala cena reklamnych bannerov...a po case aj cena za sluzby skylinku...avsak za rok sa ukaze. :)))

bohus31

Téma: Karta Výměna (# 86)

Tak kdo z Vas ma pravdu. Jupi alebo PISTOK153? :)))

hajnalka
Registrace: 5/2010

pištok

nemáš pravdu
na kartu výmena može dat hocijakú kartu na výmenu ktorú si zvolí

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Jupi

Ale on ju nekupil.
Ináč pokial tam má tích kariet na svoje meno tak ANO, ale napr. v zo Svokrinym menom to nepojde.
Pokial viem dobre, tak Skylink tu kartu odosiela na uživaťela pre danu CRW kartu, ak tam tích kariet má viac, tak by to malo isť normálne, ale ak to chce použiť na kartu z inímy registračnímy udajmy tak to nepojde.

PISTOK153

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra