Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

OTA pro Mascom?

Prosím o info na jakém TP se nachází OTA pro Mascom. Dříve bylo na 23,5E/12565, ale nyní to nemohu nalézt, na stránkách Mascom je jen pokec jak to udělat přes flash..funguje to ještě vůbec např. pro Mascom MC 2000 a MC 2600? Jde mi prostě o instalaci přes satelit ..Díky za radu :8)

Pájík
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: OTA pro Mascom?

Pokud je vydaný nový tak je na TP kde vysílá NOVA apod.

zdrk15
Registrace: 5/2008

Neviem ale mam HOMECAST 3200 CIIR a posledny soft L009 som si stiahol z netu a supol som ho tam cez USB kluc, tam bolo aj pri tom softe pisane ze dalsie soft bude sa dalej davat cez OTA len tato L009 cez USSB

bucuresti
Registrace: 12/2010

RE:OTA pro Mascom?

Přes OTA nic nestahneš, zatim nikdy nebyl funkční,udělej to jak pise bucuresti , ze stránky Mascom a přenos z USB .
;)

fesoj
Registrace: 6/2008

TO: fesoj, jak to?..před časem na TP 12565 (bývalé Slov.programy) normálně fungovala i identifikace a přijímače se hlásily o stahování nového softu z tohoto TP. Ptal jsem se jestli to lze stále považovat za funkční i na jiném TP..že to lze přes USB vím, ale to jsem vědět nechtěl..díky za pochopení dotazu..

Pájík

RE:OTA pro Mascom?

co mám zkušenost s MC 2600, tak vždycky to bylo přes USB, jestli si to nečetl , tak tady píše Mascom :10.04.2012

MC2600HD IRCI Nový SW. Dostupnost toho SW je zatím pouze přes USB
Úprava programového nastavení pro satelitním přijímači MC2600HDIRCI. Můžete použít soubor _ch_data a nové programové nastavení přenést do svého přijímače. (Jak nahrát do přijímače MC2600HDIRCI?). Zde si můžete stáhnout programové nastavení v tištěné podobě _ch_data_PDF . To se myslím od tohoto datumu do současné doby nezměnilo.Aspoň pokud mi je známo,nikdy se mi neobjevilo v STB, že je možno ho stáhnout z OTA.

fesoj
Registrace: 6/2008

TO: fesoj, no předčasem fungovalo dobře a dokonce lidi volali zda to mají na MC 2600 potvrdit a instalovat..instalace přes OTA fungovala velmi dobře a trvala cca 15 min, sám jsem prováděl asi tak 15x takže to zřejmě před 10.04.2012 fungovalo a pak chcíplo? Přes USB jsem to předtím nikdy nedělal..jen u Ariv, humax, a jiných šrotů.. zeptám se teda raděj mailem přímo u mascom.cz..

Pájík

TO Všem, přikládám písmo od Mascomu které potvrzuje mojí zkušenost..je tedy vyřešeno..prozatím.

Dobry den

Aktualne není OTA vysilana vůbec. V minulosti to bylo tak, ze pokud byl novy

SW tak byl vysilan přes OTA vždy cca po dobu jednoho mesice.

Pro OTA servis je zapotrebi vytvorit specialni verzi SW a potom to
odvysilat.
Puvodne, zrejme za ucelem zavedeni Irdeto atd. Skylink vybizel všechny
vyrobce k pouzivani OTA servisu zdarma a bez dalsich podminek.
Doby se však meni a tak nyní vedeme se Skylinkem jednani o podminkach za
kterych bude OTA servis nadale provozovan. Zatím jsme k reseni nedospeli, a
proto je nyní k dispozici jen USB upgrade.

Verim však, ze se to dovede do uspesneho konce a OTA v budoucnu opet bude.

Dekuji vam za vas mail
S pozdravem

Petr Zdarsky
Mascom spol.s r.o.

Pájík

Skylink při přechodu na Irdeto/ICE dával k dispozici OTA výrobcům přijímaců a CA modulů zdarma. Teď už má dostatek certifikovaných přijímačů a logicky už nemá potřebu to dělat zdarma a chce za to $$, protože už je to opravdu servis pro výrobce.

KamilZ
Registrace: 11/2010

Starší seznam OTA je i zde na parabole: https://www.parabola.cz/prehledy/aktualizace-firmware-ota/

KamilZ
Registrace: 11/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra