![]() |
|
Freesat novy transponderAhojte,mam problemy s prijmom obidvoch novych HD programov (eurosporty), je ten transponder o nieco slabsi? alebo cim to moze byt? U ziadnych inych programov som nezaznamenal vypadky alebo slaby signal. Vyslovene sa jedna len o tieto dva programy. Dakujem |
zanzibar1
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 74 |
![]() |
|
Slabší transpondér?Niekedy tam mám kvalitu signálu okolo 73-75%, inokedy aj 76-80%. Ale problémy s príjmom určite nie sú.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 2 858 |
![]() |
|
RE: Freesat novy transponderZde mi to taky kolísá,mám tam někdy jen přes 60 % a pak to zas vyskočí na 80%. |
aries
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 534 |
![]() |
|
RE: Freesat novy transponderpresne, ja mam tiez podobne hodnoty, miestami 60, miestami 80. Niekedy pod 60. A nezavisi to ani od pocasia, skor to vyzera na cistu nahodu. Je sanca, ze sa to niekedy stabilizuje? |
zanzibar1
![]() |
|
No ja to pod 70 nemám nikdy...... to už potrebuje tá frekvencia veľmi presné nastavenie, lebo to je TP v DVB-S2 a 8PSK.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
RE: Freesat novy transponderpani dostelovat taniere a lnbecka treba, mne teplomer ukazuje 95% na 85ke parabole [este k tomu je pod mrakom] a lnb nemam ani presne v strede, lebo je naskulene a lnb mam 0,8dB.http://img17.imageshack.us/img17/8165/e2hd.jpg 🔱3CY🔱
|
mirny
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 063 |
![]() |
|
RE: Freesat novy transponderale nejedna sa o priblizne rovnake parametry ako pri ostatnych 8PSK DVB-S2 transpondery? cize ESPN america HD, Discovery HD a podobne? Tam ziaden problem s prijmom nemam. Jedina pri tomto jednom. |
zanzibar1
![]() |
|
RE: Freesat novy transponderpasmo aj parametre mozu byt rovnake, ale jeden ide z thor5 a druhy z thor6, ktore maju evidentne rozdielny rozsah spotbeamov🔱3CY🔱
|
mirny
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 063 |
![]() |
|
RE: Freesat novy transponderok, skusim sa stymi mojimi menej ako amaterskymi skusenostami pohrat s lnb, mozno sa mi to podari doladit na optimalny level. dik za rady a skusenosti |
zanzibar1
![]() |
|
@zanzibar1Skús najprv pootočiť trošku hlavu LNB doľava-doprava. Skew družice Thor podľa tvojej lokality zisťíš na "dishpointer.com". Údaj nájdeš pod mapou (LNB skew).Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
RE: Freesat novy transponderto som si uz zistil, ked mi ukazuje skew plusovu hodnotu, tak musim otocit vrchnu polku lnb v protismere hodin? dobre som to pochopil? |
zanzibar1
![]() |
|
@zanzibar1LNB skew +16.2°: 16.2° v smere hodinových ručičiekLNB skew -16.2°: 16.2° v protismere Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
![]() |