![]() |
|
Skylink to vyřešilTak jsem dal zákazníkovi skylink výměna,než jsem mu ji zaregistroval do 20ti dnů,poslali mu skylink výměnu,tím pádem nejde výměna ode mě zaregistrovat,dobrá sranda,co ještě nevymyslí pitomci skylink,tak pozor na to,honěj nás do výměny,když vyměníme a dáme 600,nelze registrovat,kocourkov M 77,mějte se na pozoru,jistě vymyslí další vychytávkyR^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 317 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62 | |
![]() |
|
pierrepetrTechnický dotaz: Jak měli ve Skylinku vědět, že dotyčný si Výměnu koupil? Už jsi se se Skylinkem spojil a nechtějí to s tebou řešit nebo jen máš dobrý důvod si na Skylink rovnou plivnout?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Skylink to vyřešilno to je teda dobrej guláš :laughing: Takže pokud ti oni pošlou výměnu, tak tu původní kartu nelze registrovat žádnou jinou výměnou, než pro kterou ji poslali? :lookaround: :dead: :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Skylink to vyřešiltak tu co ma od tebe vezmi zpet a zaregistruj ji na dalsiho zakaznika, to je taky problem?On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Skylink to vyřešilMožno sa fakt sprosto opýtam,ale mám tomu chápať tak,že posielajú oni sami ice karty zadarmo zákazníkom,ktorý si ešte kartu nevymenili?! |
polfini
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
RE: Skylink to vyřešilTo spis dotycny mel zaplaceny nejaky balicek, nejspis HD nebo premiove, a prodejce si to nezjistil. Skylink mu poslal kartu... Ale pochybuji ze stara karta je vazana na tu jejich vymenu. Si vem od nej tu novou vrat mu 600 a je klid ne? |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 928 |
![]() |
|
RE: Skylink to vyřešilpierrepetr: Ty máš prodat zákazníkovi Výměnu a dál se o nic nestarat, už vůbec ne, abys mu cosi registroval a ještě po 20 dnech (když už, tak máš udělat přeregistraci na prodejně hned po koupi) :lookaround: |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Skylink to vyřešiljo výjimečně s pitomcem souhlasím, pokud ji chce zákazník od prodejce zaregistrovat, tak hned, nebo pak už je to jenom na něm :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Skylink to vyřešilnic nemente a mate pokoj...a uz vobec nekupujte karty vymena..nechajte to dojst...dokym sa da...skylink vam nove karty napokon posle na vlastne utraty inu moznost nemaju..tak ci tak..nenechajte sa odrbat tymi "supervyhodnymi" akciami..vyhodne su jedine pre skylink :laughing: :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Skylink to vyřešilKdyz mu ji zaregistrujes hned,tak prijde o 20 denni promo.Navic se muze stat, ze karta Ice nemusi chodit s pristrojem v kterem sla puvodni karta ok. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
RE: Skylink to vyřešiltulen R^ |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Skylink to vyřešilTo Pitomec & tulen: Souhlasím R^ |
Longines
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 652 |
![]() |
|
RE: Skylink to vyřešilTulen R^ ,ale ti co maj karty CRW pouze se zakladem,to maj taky tezky,protoze kdyz to nechaj bejt,tak zacnou uz od rijna calovat 29,-kc.Bude jich zrejme dost,protoze jeste zatim nic nevi,pokud jim do ty doby nerozeslou nejakym zpusobem infomaci o probihajci akci.Je to dobre promyslene od M77 groop,jak urychlit vymenu starych karet do konce roku za nove. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
RE: Skylink to vyřešilObávám se, že mu to stejně nevysvětlíš ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Skylink to vyřešilHYPER: Že mu nepůjde 20 dní promo není pravda, to promo tam jde i po přeregistraci. Akorát se zkrátí doba z celkové plné nabídky. Ovšem to tě nemusí moc trápit, protože za výměnu vyinkasuješ pořád stejnou částku s promem i bez :8) A když chce někdo dělat výměnu, tak snad zná svůj typ SAT přijímače, takže nefunkčnost ICE se dá zjistit ještě před. |
Pitomec
![]() |
|
RE: Skylink to vyřešiltulen: Platícím klientům tu výměnu třeba Skylink pošle, ale těm, kteří si nepředplácí nic, taky nic posílat nebude. Nebo max. na dobírku, což je zcela v souladu s VOP. |
Pitomec
![]() |
|
RE: Skylink to vyřešil@Pitomec, by jsi se možná divil jaké procento to i po X letech ani netuší.. ;)Jsi si jistý, že mu půjde promo i po refreši? :) Jinak souhlasím, že tento Petříkův "problém" pobavil i děti na pískovišti.. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Skylink to vyřešiljo tulene sére, že na skylinku nejde ten jeho oblíbenej minimax (sice to svádí na děti, ale to mu stejně nikdo nežere) :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Skylink to vyřešiljako jinak co jsem si všiml, tak zápisy na global free tam zůstanou i po registraci až do konce platnosti :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Skylink to vyřešilTomik535: Mně zatím vždycky šlo, po PŘEREGISTRACI. |
Pitomec
![]() |
|
hyperjasne chapem..ten problem so SP..sam mam jednu kartu cslink na ktoru by som mal zacat platit....proste pockam..mam aj ine karty ..tak budem pouzivat tie dokym sa to neporiesieemil ano minimax...to je skvela stanica...zeme dinosauru...kazdou sobotu a nedeli...a repriza na spektru :))) :))) skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Skylink to vyřešil@pitomec nepsal jsem po přeregistraci..ale po refreši..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Skylink to vyřešilno uz prichadzaju zasielky :)http://imgupload.sk/viewer.php?file=kzg8ve9eqhkgqa6rlxfu.jpg http://imgupload.sk/viewer.php?file=sdgbzk5ljxr5ddrvmlye.jpg aj postove poukazky :-/ |
matho
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 925 |
![]() |
|
mimo misuJinak vcera mi volala slecna ze sky abych vyměnil jak je to výhodné ty jejich nastudované bláboly však to znáte,že je lepší podpora víc programů bla,bla ale na mě si nepřišla já nejsem 70 letý stařík který se nechá jen tak oblbnout tak jsem s díky odmítlJinak souhlas s tulen ale buh ví jak to bude od 1.9 co hromadě lidí scípnou karty aniž by věděli proč (mám na mysli ty co nejsou obeznámeni s novými poplatky) ;P Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 675 Galerie: jackino |
![]() |
|
HYPERa este musia niektory menit prijimace alebo dokupit modul, pretoze ICE nefunguje vo vsetkych CW prijimacoch korektne |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
RE: Skylink to vyřešilhttp://imgupload.sk/viewer.php?file=83rkwjagnk1jayka25en.jpghned po ranu sa rozculovat :) pekne vidiet ako to mali daavno premyslene a nacasovane a uz sa len pekne odskrtava harmonogram a 1.9. buchne sampus |
matho
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 925 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62 | |
![]() |
|
![]() |