Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

led nebo plazma

Hezký den
Poradí mi někdo jakou televizi vybrat ulopřička kolem 120 cm a jestli k tomu satelitni přijimač zvlašt nebo přímo v tv.cena do 25000 díky za radu

sima
Registrace: 1/2006
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 6
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 135
Odpověď v diskusním vlákně

RE: led nebo plazma

nejnovejsi plazmy z dilen panasonicu strcej do kapsy vsecky ledky, pac ledka umi cernou jen se slunecnima brejlema :)))

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Ty vidíš aj tmu ?

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

bublajs R^

HiFiOK
Registrace: 12/2006

myslím,že toho

tady je probráno hafo,použij vyhledávání,pořád dokola,škrábnutá gramodeska R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

něco máš

i v top reakcích přímo pod nosem R^ :laughing: R^

pierrepetr

LG 47LM620S

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Tomik535

Poradí mi někdo jakou televizi vybrat
ptá se po televizi,ten led monitor vypadá hezky R^ :laughing: R^

pierrepetr

Mohl jsem čekat inteligentnější odpověď?

Tomik535

zase nejaka pocitovka Tome, kterou se ani nikdo nesnazil zmerit ?

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs

Čekáš, že ti budu něco dokazovat?

Tomik535

zase se tazatel

nic nedozví R^ :laughing: R^

pierrepetr

LCD LED od LG s tými nič neskazíš obraz super nebliká ako plazma a pasívne 3D to je proste trhák ako radí tomík LG 47LM620S ak nemáš hlboko do vrecka tak postačí aj LG 47LW4500

ndsupcdigi
Registrace: 4/2012

Hezky jsi to bublajs napsal.

Kdo má oči a zajde si do speciálek, kde může porovnat, tak plazmy od Panasonicu stále obrazově vedou. Zrovna včera jsem strávil s prodavačem Datartu cca 3 hod porovnáváním TV ve velikostech obrazovky 127cm a vyhrál to výběhový typ za 19.990,- TX-P50GT30E.
Pokud Ti můžu poradit a očekáváš od sat.přijímače více, rozhodně kup externí. Pokud chceš perfektní obraz doporučuji Edision Argus VIP nebo dvoutunerový VIP2.

Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w

ojoj1
Registrace: 10/2008

komu bliká

plazma,měl by se léčit,je to vážná choroba,je třeba to léčit ihned,bude se to zhoršovat a dojde k poruše mozku,neberte to na lehkou váhu,tady nejde o LCD nebo Plazma,ale o zdraví,i když ta porucha se dá maskovat LCD,ale stále je to nemoc,která bude ještě horší,pokud to někdo nechá být R^ :laughing: R^

pierrepetr

Žádné blikání plasmy nevidím, nikdy jsem neviděl a nemyslím, že by nějaký vážný a rozumný člověk mohl něco takového říct.
:-D

Martin79
Registrace: 7/2008

To jsi tak omezený?

... že se ptáš "poraďte mi, kterou babu opíchat"? :-) Navíc "kvalitní" LED a SAT k tomu v uhlopříčce 120 za 25000 neseženeš, takže sis vlastně odpověděl sám..

hotovyrad
Registrace: 3/2011

aby jste se z těch plazem nepotento...... :))) Sám mám plazmu panasonic, netvrdím že je špatná, ale zas tak velkej rozdíl v obrazu proti LCD tam není a taky to má svoje mouchy, který zažraný plazmáci nechcou slyšet :)))

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil

Ak pozeraš denne 1 až 2 hodiny je to jedno. Ak pozeráš viac tak jednoznačne LED, ktorý má nižšiu spotrebu elektriky.

PaliK
Registrace: 3/2006

ndsupcdigi - tie vacky mas nejak popletene nie ? Inac vdacna tema, este aspon niekde sa spomina plazma.... ;)
Pozri si, porovnaj,chod to kseftu zober sebou oci a porovnavaj.Idealne zobrat zo sebou nieco na fleske a pozriet nieco ine ako ich reklamne HD slucky........

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

No, to je argument :laughing:

HiFiOK

Hifi

Co myslis tu spotrebu?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

To bylo na PaliK, jsi moc rychlý liquere.

HiFiOK

do obchodu nema zadnej smysl chodit. veskere parametry sou meritelne a v obchode bude oko klamat predevsim okolni osvetleni. staci si najit web s testama panelu a z vystupu kalibracni sondy a par fotek je jasne patrny ktera bije.
led panely sou akorat vyhazovani penez. uspora energii je zastupnej argument, pac tolik proudu kolik usetri se oproti plazme nevrati ani za 10 let i pri dennim nekolikahodinovem koukani. nehlede na to, ze cerna neni cerna a barevny podani je obcas nekam ujety, prave kuli osaleni oka a zvetseni libivosti za ucelem zlepseni prodeje.
LG LM9600 / LM960V coz je vlajkova lod potrebuje na zobrazeni cerny ne slunecni, ale svarecsky brejle.
vyprodejovej panak o kterym pise ojoj umi cernou o nekolik trid lip.

bublajs

Bublajs ver tomu, ze ma vyznam si pozriet tu telku na zivo.Nie hlavne kvoli obrazu, ale celkovo,lebo tie fotky niekedy ukazu vyrobok v inom svetle ako ked na to pozeras a stojis predtym.A riku na strdce,je to podanie ciernej primarna zalezitost,ked poznam kopec ludi,co odjakziva maju este aj stare crt-cka vytoceny jas tak,ze je cierna aj tak ako mlieko.Mne takyto obraz tiez nesmakuje a mam radsej tmavsi,ale nie v tom zmysle ciernej.Myslim si stale, ze aj LCD sa da nastelovat na pekny obraz,bez merakov.LG som nestudoval ani to neriesim.Ked sa chystam kupovat potom porovnavam,inac je to nanic.

liquere

a máme tu zase ohranou písničku o černé že není černá... :))) ale stejně tak to platí u plazmy, akorát v tom rozdílu, že tam černá není černá zase za denního světla :lookaround: :)))

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 6
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 135

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra