![]() |
|
TECHNISAT DIGIT S2Dobrý den,prosím Vás nevíte někdo co dělat - mám sat.přístroj TECHNISAT DIGIT S2,koupil jsem kartu SKYLINK VÝMĚNA ICE /ještě ji nemám rozbalenou/.Prý se musí odněkud stáhnout softw.,ale nevím odkud.OMKO ho adstranilo ze svých stránek.Tak nevím co mám dělat.Jak ho potom přetáhnout z počítače do satelitu?Jsem bezradný.jofa@volny.cz.Předem moc děkuji za rady. |
jofka
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 3 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
RE: TECHNISAT DIGIT S2Prečítal si si podmienku ktorú treba splniť na vstup do zamknutých odkazov?http://www.omko.cz/faq/ DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 077 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: TECHNISAT DIGIT S2registrace mu k nicemu neni, omko tento fw politicky stahlo. Ted jsem flashoval dva sve S2 zapujcenym kabelem, timto verejne dekuji nejmenovanemu prodejci/technikovi za zapujceni kabelu a poskytnuti FW.Musis dle artikel nr. zjistit co mas za verzi pristroje a pak si k nemu opatrit spravny FW. Pravdepodobne to bude ten co mam k dispozici, muzu ti ho poslat. Kazdopadne k tomu potrebujes kabel ktery musis koupit nebo ubastlit, pokud to budes delat z notebooku tak jeste usb na rs232 redukci + poradne nastavit aby to chodilo......jestli se nemotas kolem pocitacu tak nemas sanci a spis pozadej nekoho z okoli aby ti to udelal. Ale napis artikel nr a uvidime.... |
Jantars
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 614 |
![]() |
|
RE: TECHNISAT DIGIT S2Příště si radši vyber přijímač s lepší podporou než má technisat, který mění podporu přijímačů ze dne na den. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 933 |
![]() |
|
RE: TECHNISAT DIGIT S2akurat vcera som kdesi cital clanok ze technisat-y su velmi oblubene...a predavane ...tak sa zacali specializovat aj na cesky a slovensky trh a s tym suvisiaca podpora...no ... :laughing: :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: TECHNISAT DIGIT S2No já se ptal v Omku, jak je to s tím přijímačem a oni mi potvrdili, že software stáhli ze stránek z toho důvodu, že Skylink se chystá na další úpravy, jejichž důsledkem bude pravděpodobně, že tento přijímač zase nebude komunikovat s kartou. Takže to řešení, nahrát nový software bude na několik málo měsíců a co pak s vylomenou kartou? Já bych zatím s tou kartou počkal min. do konce srpna a pak se uvidí co bude bál. A začal bych se zaději zajímat o nový HD přijímač. |
adavm
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
TECHNISAT DIGIT S2Dobrý den ,nr.je 0002/4667.pepa. |
jofka
![]() |
|
RE: TECHNISAT DIGIT S2adavm: Naprostej kec! Holt nemaj zájem na tom, aby si lidi udržovali svoje stroje při životě. Navíc se to týká TechniSatů z Polska, kde OMKO nemůže dodneška vydejchat, že to někdo dotáhnul do ČR mimo oficiální zastoupení a zkazil jim kšeft. |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: TECHNISAT DIGIT S2@Jofka: máš to samé co já, fw ti posílám, ale jak si s tím poradíš..... |
Jantars
![]() |
|
RE: TECHNISAT DIGIT S2kdyby ještě někdo chtěl, je to na 14 dní pro 30 stažení http://www.uschovna.cz/zasilka/J4USJHGI6PL47UNI-LIF |
Jantars
![]() |
|
RE: TECHNISAT DIGIT S2To Jantars:Stáhl jsem, díky, vyzkouším, pravděpodobně to bude fungovat, podobně jako teď u MF4S-CC, ale fakt nevím co vymyslí Skylink/M77 group dál. Z jejich reakcí je zřejmé, že není v jejich zájmu podporovat SD přijímače, když vysílání v MPEG 4 je pro ně podstatně levnější. :bomb: |
adavm
![]() |
|
RE: TECHNISAT DIGIT S2Když nebude v jejich zájmu podporovat SD přijímače, tak musí počítat s úbytkem zákazníků, protože převážná vetšina má právě tyto přístroje a nové si hned tak kupovat nebudou. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 933 |
![]() |
|
DÍKY MOCDíky,snad si s tím poradím. |
jofka
![]() |
|
RE: TECHNISAT DIGIT S2Tak bohužel. Číslo hardware nesouhlasí. V přijímači je 32.2 nebo 35.2 (teď nevím přesně). Nemá k tomu někdo software? To co se dalo stáhnout od Jantarse bylo pro 25.2. Dík za pomoc. |
adavm
![]() |
|
RE: TECHNISAT DIGIT S232.2 i 32.8 mám doma. 32.8 je polský model, 32.2 je pro CZ.Večer ti ho můžu někam cáknout. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: TECHNISAT DIGIT S2Saxon, to bys byl strašně hodný. Pošli mi to prosím na: adavm@seznam.cz. Díky |
adavm
![]() |
|
RE: TECHNISAT DIGIT S2máš to tamOn Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
Technisat Digit S2Pošlete mi prosím někdo software na Digit S typ 0001/466732.2. Moc děkuji. thiel@raz-dva.cz |
bobovak
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
SaxonZdravím,jestli mohu rovněž požádat o zaslání firmware pro tyto uvedené přístroje: Technisat MF4-S CC Technisat DIGIT S2 Děkuji předem za ochotu. avionik@centrum.cz |
Old Master
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 687 |
![]() |
|
Technisat Digit S2art. n. 0001/4661; hardw.25.20(20) Může mi někdo na tento přístroj poskytnout funkční soft. pro kartu Výměna? Nemohu to nikde najít. děkuji. |
stj
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 48 |
![]() |
|
Technisat Digit S2ještě připojuji mail: stj@centrum.cz |
stj
![]() |
|
TadyMělo by to být tady:http://www.uschovna.cz/zasilka/J4VKGBXXCPYC923J-A7R Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
Já bych potřeboval,pokud existuje SW pro ICE karty na Technisat, v menu "Nastavení" švagr dohledal:Přijímač: DM4-SIM-CW-CONAX Hardware: 25.32 (20) Pokud někdo má, tak díky předem. Pkud možno, tak také přes úschovnu. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: TECHNISAT DIGIT S2Děkuji mnohokrát |
stj
![]() |
|
RE: Tady - digit S2 fw uschovnaMůžete poslat na úschovnu ještě jednou - počet stažení je překročen.Děkuji. |
Vlad
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
RE: TECHNISAT DIGIT S2http://www.ulozto.cz/xZ5xQbt/digit-s2-0001-4661-rar |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |