![]() |
|
přeregistrace kartyZdravím,mám takový dotaz.Když prodám skylink kartu,která je registrována na mě,jak udělám přerigistr na novýho uživatele? PS: přecházím k T-Mobile Sat |
Tomas1993
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 39 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
RE: přeregistrace kartyInač by si to mal urobiť kupujúci, ale môžeš to aj ty, tu si stiahni formulár výpíš všetky údaje a pošli emailom alebo poštou na skylink:http://www.skylink.sk/web/document/download_file/134.pdf |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
RE: přeregistrace kartyTomas1993: "přecházím k T-Mobile Sat":laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
skynettdíky moc :) |
Tomas1993
![]() |
|
RE: přeregistrace kartyTomas1993: já bych se tě chtěl zeptat, co tě vede k přechodu k T-Mobilu? Má to nějaké výhody? |
gliderman
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 764 |
![]() |
|
PitomecNevím čemu se směješ,ale podle nicku soudím odborníka :laughing: Njn,zastánce Skylinku se pozná.Počkej až ti zvednou poplatky na 100kč/měsíc.Pak budeš rád ještě za DVB-T. A všem rozumným lidem,co nedají skylinku ani korunu po 1.9.2012 držím palce! :) nedejte se lidičky (skylink zkouší trpělivost) pokud by zaplatili všichni 29kč,pan Glisnik řekne aaa,oni jsou jak ovce.Poplatek zvedneme.Mimochodem T-Mobile nemá žádnou smlouvu se skylinkem,jak tu někdo tvrdil! Mají podepsaný pouze s m77 group a s astrou.Pokud by se neschodli,všici od t-mobile přejdou na družici Amos 4w do nabídky MagioSatu :) |
Tomas1993
![]() |
|
Tomas 1993Jo,jo,Pitomec je odborník na vše.Všude byl,všechno zná a od všeho má klíče. :))) Mrkni na Facebook Skylinku,to je také počteníčko a odborníků řada,že na konec nedohlédneš. :laughing: :laughing: :laughing: |
mlengy
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 44 |
![]() |
|
glidermanvýhoda: BEZ SERVIS.POPLATKU :) Dříve dávali kartu ICE-pokud si člověk u nich zažádal,dostal kartu IRDETO a bez poplatku! Cena 890kč za jejich irdeto kartu je boží! Když si spočítám,kolik peněz už jsem narval skylinku,tak je pro mě t-mobile to pravý ořechový :) |
Tomas1993
![]() |
|
mlengy:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Díky za tip :laughing: Určitě je pitomec mezi něma a píše tam boží chvály na skylink :laughing: |
Tomas1993
![]() |
|
RE: přeregistrace kartyNechci tě zklamat ale i u T mobile se uvažuje o poplatku,bez pouze klienti T mobile ,s telefonem,internetem atp.Toto bylo řečeno mému známému který se na ptal zda Tmobile uvažuje o stejném poplatku jako Skylink, M77 je Skylink,Skylink samostatně už neexistuje. Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: přeregistrace kartyBacha na vec z kaluze do blata ! M77 ako pisal habr,je to iste v modrom.........alebo farbu si vyber. :8)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: přeregistrace kartyTomas1993: Nic ve zlým, ale pokud nejseš úplnej pitomec, tak ti musí docvaknout, že u T-Mobile tě oškubou ještě mnohem víc, než Skylink (jehož příznivcem já mimochodem nejsem, s tím balíkem CS TV sice popatek neplatím, ale jinak preferuju kabelovku UPC) :8) |
Pitomec
![]() |
|
RE: přeregistrace kartymlengy: Ty zrovna Skylinku vůbec chybět nebudeš, o takovýho otravu nestojí zhola nikdo, napřed hučíš že si chceš poskládat svůj HD balík, pak máš výhrady ke kvalitě a nakonec z tebe vypadne, že nemáš ani 29 kaček měsíčně :))) |
Pitomec
![]() |
|
habrkaždej slyšel něco jinýho.Mě bylo řečeno,že pokud by M77 zkoušel něco na T-Mobile,tak T-mobile jde na Amos a spojuje se s paketem Magio. Přetočit parabolu o pár stupnu na západ nedělá zase tak velký problém.U T-mobile narozdíl od skylinku neděláš žádnou registraci.Koupíš kartu a jedeš.Tedy aspon mi tak bylo řečeno.Koupil jsem obyč.kartu za 890kč s nabídkou T-mobile Start.Jde mi jen o základ českých a slovenských programů. |
Tomas1993
![]() |
|
RE: přeregistrace kartyHmm, dokonce znáš vzájemný obchodní vztahy M77 a T-Mobile, to asi bude nějakej jejich manažéér, ne? R^ :laughing: |
Pitomec
![]() |
|
RE: přeregistrace kartyDobrý už vidím ty houfy nadšených lidí jak přejde T mobile na Amos a kupují nový sat pro mpeg4,nehledě na to že magio ma parované přistoje,ale v Conaxu.Co tam máš ještě. Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: přeregistrace kartyTakovým truhlíkům jako Tomas 1993 nakukají cokoliv :laughing: , starou kartu prodáš za pětset, novou koupíš za 900 no a od ledna serpo 29,90 :laughing:Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 751 |
![]() |
|
PitomecNo vždyť to říkám pořád,Ty jsi opravdovej machr a teď už dokonce s mimosmyslovým vnímáním. :))) Jinak totiž nelze vysvětlit,jak bezpečně víš,že já nemám 29,-Kč na servisní poplatek,za který mi ovšem nikdo žádný servis neposkytuje.Je to trošku jinak,víš?Před 3-mi,slovy třemi měsíci jsem si koupil kartu Skylink za 2000,-Kč a nikde jsem se nedočetl,že bych měl platit nějaký poplatek.Za to jsem byl ale několikrát váben na nabídku programů ve špičkové kvalitě,což neexistuje ani omylem a na to,že příjem balíčku Grátis je bez jakýchkoliv dalších poplatků.Od té doby do nich peru ať udělají smysluplnou nabídku,kterou prostě nemají a rovněž,že by bylo záhodno,pokud chtějí od lidí peníze,tak urychleně udělat něco z kvalitou.Jejich jediná odpověď je,že zákazníci jsou s nabídkou spokojeni a kvalita odpovídá běžným standardům.Nevím s čím to porovnávali a je mi to jedno.Prostě jakmile mi naběhne servisní poplatek,což by mělo být na jaře 2014 a nebude nabídka a kvalita dle mých představ,tak pá,pá.Samozřejmě pokud se opět nezmění pravidla uprostřed hry,tak jako to tato společnost dělá a ovčani ještě tleskají.Příjem ČT lze zajistit i jinak a ten zbytek,jako Nova,Prima apod. s jejich HD formátem 1080i s poměrem skutečného obrazu 4:3 a černými pruhy po stranách mně skutečně žíly netrhá. :laughing: :laughing: :laughing: |
mlengy
![]() |
|
mlengyano,svatá pravda! Proč němci mají všechny veřejnoprávní tv FTA a ještě v HD kvalitě? Jejich obraz a náš obraz na skylinku je jako nebe a dudy. Mám taky více karet u Skylinku.Zkusím T-mobile a nebojím se že soudruzí z Deutsche Telekom by si neporadili s nějakým shitem jako M77 group :D |
Tomas1993
![]() |
|
RE: přeregistrace kartyNěmci mají všechny veřejnoprávní televize FTA, protože kupují práva pro celou oblast, kde jsou zachytitelní. nemusí tak řešit nějaké kódování. Navíc, koncesionářský poplatek je cca 18 ojro. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
PitomecSkylinku sa veriť už po tomto absolutne neda !! |
par32
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 977 |
![]() |
|
RE: přeregistrace kartymlengy: Ty seš nějakýmu Skylinku úplně ukradenej, a to i kdyby sis platil plnou nabídku na deseti kartách, notabene když si neplatíš nic. Už to pochop, že svět se nebude točit kolem tebe :)))Tomas1993: A co ti brání čučet na Němce? Aha - neumíš německy, že? Smůla :razz: A Deutsche Telekom jistě nemá služby M77 zadarmo, takže jediný s čím si poradí budou lakomci, kteří si naivně myslí, jak jim za jednorázovou částku bude někdo trvale poskytovat službu :))) |
Pitomec
![]() |
|
RE: přeregistrace kartypar32: Nevím jak to bereš ty, ale já si vybírám služby podle rozsahu a ceny a ne podle víry. A zatím Skylink vychází na trhu pořád nejlíp (pokud se bavíme o satelitních službách). |
Pitomec
![]() |
|
PitomecAle to by měl nebo ne?Já jsem zákazník a pokud chce po mně někdo moje prachy,tak se musí sakra snažit,aby si je zasloužil. :))) Ale jinak je samozřejmě věcí každého soudruha jak se svým výdělkem naloží.Když Ti vyhovuje koukat na kabelovku,tak proti gustu žádný dišputát. :)) To se nedivím,že Ti přijde Skylink jako bomba,pecka,šlágr.Já mám holt hodnoty nastavené někde jinde. :laughing: |
mlengy
![]() |
|
RE: přeregistrace kartyMluvíš jak příručka, ale úplně ti uniká realita života. Je to stejný jako kdekoliv v jiným podnikání, kde začneš být pro majitele zajímavej až v momentě, kdy budeš platit. V hospodě si tě taky nebude nikdo vážit, když tam u jedný sody strávíš celý odpoledne. Jo, když tam každej den vyslopeš 10 hrnků a necháš dýžko kilo, tak pak to bude jiná ;) |
Pitomec
![]() |
|
RE: přeregistrace kartyKdyž se o září bude platit měsíčně měl by Skylink snížit cenu za kartu ze 2000 na 600 což odpovídá 24 měsíců osvobození od poplatků. O něčem podobném se neuvažuje? Vždyť právě pořizovací cena karty byla dávána do souvislosti s neplacenou nabídkou gratis.VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 1 414 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
![]() |