Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

přeregistrace karty

Zdravím,mám takový dotaz.Když prodám skylink kartu,která je registrována na mě,jak udělám přerigistr na novýho uživatele? PS: přecházím k T-Mobile Sat

Tomas1993
Registrace: 5/2012
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42
Odpověď v diskusním vlákně

RE: přeregistrace karty

Inač by si to mal urobiť kupujúci, ale môžeš to aj ty, tu si stiahni formulár výpíš všetky údaje a pošli emailom alebo poštou na skylink:

http://www.skylink.sk/web/document/download_file/134.pdf

skynett
Registrace: 8/2009

Tomas1993: "přecházím k T-Mobile Sat"

:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

Pitomec
Registrace: 9/2011

skynett

díky moc :)

Tomas1993

Tomas1993: já bych se tě chtěl zeptat, co tě vede k přechodu k T-Mobilu? Má to nějaké výhody?

gliderman
Registrace: 6/2008

Pitomec

Nevím čemu se směješ,ale podle nicku soudím odborníka :laughing: Njn,zastánce Skylinku se pozná.Počkej až ti zvednou poplatky na 100kč/měsíc.Pak budeš rád ještě za DVB-T. A všem rozumným lidem,co nedají skylinku ani korunu po 1.9.2012 držím palce! :) nedejte se lidičky (skylink zkouší trpělivost) pokud by zaplatili všichni 29kč,pan Glisnik řekne aaa,oni jsou jak ovce.Poplatek zvedneme.Mimochodem T-Mobile nemá žádnou smlouvu se skylinkem,jak tu někdo tvrdil! Mají podepsaný pouze s m77 group a s astrou.Pokud by se neschodli,všici od t-mobile přejdou na družici Amos 4w do nabídky MagioSatu :)

Tomas1993

Tomas 1993

Jo,jo,Pitomec je odborník na vše.Všude byl,všechno zná a od všeho má klíče. :))) Mrkni na Facebook Skylinku,to je také počteníčko a odborníků řada,že na konec nedohlédneš. :laughing: :laughing: :laughing:

mlengy
Registrace: 2/2012

gliderman

výhoda: BEZ SERVIS.POPLATKU :) Dříve dávali kartu ICE-pokud si člověk u nich zažádal,dostal kartu IRDETO a bez poplatku! Cena 890kč za jejich irdeto kartu je boží! Když si spočítám,kolik peněz už jsem narval skylinku,tak je pro mě t-mobile to pravý ořechový :)

Tomas1993

mlengy

:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Díky za tip :laughing: Určitě je pitomec mezi něma a píše tam boží chvály na skylink :laughing:

Tomas1993

Nechci tě zklamat ale i u T mobile se uvažuje o poplatku,bez pouze klienti T mobile ,s telefonem,internetem atp.

Toto bylo řečeno mému známému který se na ptal zda Tmobile uvažuje o stejném poplatku jako Skylink,

M77 je Skylink,Skylink samostatně už neexistuje.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

Bacha na vec z kaluze do blata ! M77 ako pisal habr,je to iste v modrom.........alebo farbu si vyber. :8)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Tomas1993: Nic ve zlým, ale pokud nejseš úplnej pitomec, tak ti musí docvaknout, že u T-Mobile tě oškubou ještě mnohem víc, než Skylink (jehož příznivcem já mimochodem nejsem, s tím balíkem CS TV sice popatek neplatím, ale jinak preferuju kabelovku UPC) :8)

Pitomec

mlengy: Ty zrovna Skylinku vůbec chybět nebudeš, o takovýho otravu nestojí zhola nikdo, napřed hučíš že si chceš poskládat svůj HD balík, pak máš výhrady ke kvalitě a nakonec z tebe vypadne, že nemáš ani 29 kaček měsíčně :)))

Pitomec

habr

každej slyšel něco jinýho.Mě bylo řečeno,že pokud by M77 zkoušel něco na T-Mobile,tak T-mobile jde na Amos a spojuje se s paketem Magio. Přetočit parabolu o pár stupnu na západ nedělá zase tak velký problém.U T-mobile narozdíl od skylinku neděláš žádnou registraci.Koupíš kartu a jedeš.Tedy aspon mi tak bylo řečeno.Koupil jsem obyč.kartu za 890kč s nabídkou T-mobile Start.Jde mi jen o základ českých a slovenských programů.

Tomas1993

Hmm, dokonce znáš vzájemný obchodní vztahy M77 a T-Mobile, to asi bude nějakej jejich manažéér, ne? R^ :laughing:

Pitomec

Dobrý už vidím ty houfy nadšených lidí jak přejde T mobile na Amos a kupují nový sat pro mpeg4,nehledě na to že magio ma parované přistoje,ale v Conaxu.

Co tam máš ještě.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

Takovým truhlíkům jako Tomas 1993 nakukají cokoliv :laughing: , starou kartu prodáš za pětset, novou koupíš za 900 no a od ledna serpo 29,90 :laughing:

Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus

drobeček
Registrace: 1/2006

Pitomec

No vždyť to říkám pořád,Ty jsi opravdovej machr a teď už dokonce s mimosmyslovým vnímáním. :))) Jinak totiž nelze vysvětlit,jak bezpečně víš,že já nemám 29,-Kč na servisní poplatek,za který mi ovšem nikdo žádný servis neposkytuje.Je to trošku jinak,víš?Před 3-mi,slovy třemi měsíci jsem si koupil kartu Skylink za 2000,-Kč a nikde jsem se nedočetl,že bych měl platit nějaký poplatek.Za to jsem byl ale několikrát váben na nabídku programů ve špičkové kvalitě,což neexistuje ani omylem a na to,že příjem balíčku Grátis je bez jakýchkoliv dalších poplatků.
Od té doby do nich peru ať udělají smysluplnou nabídku,kterou prostě nemají a rovněž,že by bylo záhodno,pokud chtějí od lidí peníze,tak urychleně udělat něco z kvalitou.Jejich jediná odpověď je,že zákazníci jsou s nabídkou spokojeni a kvalita odpovídá běžným standardům.Nevím s čím to porovnávali a je mi to jedno.Prostě jakmile mi naběhne servisní poplatek,což by mělo být na jaře 2014 a nebude nabídka a kvalita dle mých představ,tak pá,pá.Samozřejmě pokud se opět nezmění pravidla uprostřed hry,tak jako to tato společnost dělá a ovčani ještě tleskají.Příjem ČT lze zajistit i jinak a ten zbytek,jako Nova,Prima apod. s jejich HD formátem 1080i s poměrem skutečného obrazu 4:3 a černými pruhy po stranách mně skutečně žíly netrhá. :laughing: :laughing: :laughing:

mlengy

mlengy

ano,svatá pravda! Proč němci mají všechny veřejnoprávní tv FTA a ještě v HD kvalitě? Jejich obraz a náš obraz na skylinku je jako nebe a dudy. Mám taky více karet u Skylinku.Zkusím T-mobile a nebojím se že soudruzí z Deutsche Telekom by si neporadili s nějakým shitem jako M77 group :D

Tomas1993

Němci mají všechny veřejnoprávní televize FTA, protože kupují práva pro celou oblast, kde jsou zachytitelní. nemusí tak řešit nějaké kódování. Navíc, koncesionářský poplatek je cca 18 ojro.

polulin
Registrace: 10/2007

Pitomec

Skylinku sa veriť už po tomto absolutne neda !!

par32
Registrace: 11/2007

mlengy: Ty seš nějakýmu Skylinku úplně ukradenej, a to i kdyby sis platil plnou nabídku na deseti kartách, notabene když si neplatíš nic. Už to pochop, že svět se nebude točit kolem tebe :)))

Tomas1993: A co ti brání čučet na Němce? Aha - neumíš německy, že? Smůla :razz:
A Deutsche Telekom jistě nemá služby M77 zadarmo, takže jediný s čím si poradí budou lakomci, kteří si naivně myslí, jak jim za jednorázovou částku bude někdo trvale poskytovat službu :)))

Pitomec

par32: Nevím jak to bereš ty, ale já si vybírám služby podle rozsahu a ceny a ne podle víry. A zatím Skylink vychází na trhu pořád nejlíp (pokud se bavíme o satelitních službách).

Pitomec

Pitomec

Ale to by měl nebo ne?Já jsem zákazník a pokud chce po mně někdo moje prachy,tak se musí sakra snažit,aby si je zasloužil. :))) Ale jinak je samozřejmě věcí každého soudruha jak se svým výdělkem naloží.Když Ti vyhovuje koukat na kabelovku,tak proti gustu žádný dišputát. :)) To se nedivím,že Ti přijde Skylink jako bomba,pecka,šlágr.Já mám holt hodnoty nastavené někde jinde. :laughing:

mlengy

Mluvíš jak příručka, ale úplně ti uniká realita života. Je to stejný jako kdekoliv v jiným podnikání, kde začneš být pro majitele zajímavej až v momentě, kdy budeš platit. V hospodě si tě taky nebude nikdo vážit, když tam u jedný sody strávíš celý odpoledne. Jo, když tam každej den vyslopeš 10 hrnků a necháš dýžko kilo, tak pak to bude jiná ;)

Pitomec

Když se o září bude platit měsíčně měl by Skylink snížit cenu za kartu ze 2000 na 600 což odpovídá 24 měsíců osvobození od poplatků. O něčem podobném se neuvažuje? Vždyť právě pořizovací cena karty byla dávána do souvislosti s neplacenou nabídkou gratis.

VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E

tkan
Registrace: 12/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra