![]() |
|
diablo keyfreakerAhoj .Mam nainstalovany diablo keyfreaker a nainstalovani Nevite nekdo cim je to zpusobeny?Dik za radu.Jirka |
vanspeed
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 575 |
![]() |
|
opravaAhoj .Mam nainstalovany diablo keyfreaker a nejde spustit. Nevite nekdo cim je to zpusobeny?Dik za radu.Jirka |
vanspeed
![]() |
|
RE: diablo keyfreakerahoj .. mam skodu octavia a nejde nastartovat .. nevis cim to muze byt ?? dik za radu. Dezider |
medik
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 150 |
![]() |
|
medikPokud neumis normalne odpovedet,tak nereaguj. |
vanspeed
![]() |
|
RE: diablo keyfreakerpokud neumis zadat korektne informace o svem hw + operacnim systemu radeji radeji nepis na fora .. |
medik
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 150 |
![]() |
|
medikPokud by jsi mi chtel nebo nechtel poradit,muzes to napsat normalne. |
vanspeed
![]() |
|
medikPokud by jsi mi chtel nebo nechtel poradit,muzes to napsat normalne. |
vanspeed
![]() |
|
RE: diablo keyfreakerVtomto problému se mne osvědčilo,znovu stáhnout a nainstalovat. :) |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
zzanerAhoj instaloval jsem asi 3x.A stale nic .Jen hlaska o nejakem komponentu MSCOMCTL.OCX.correktly registered: a file is missing or invalid |
vanspeed
![]() |
|
RE: diablo keyfreakerProgramátor se ti připojuje dobře? |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
RE: diablo keyfreakernemas tam nejakou batku nebo reg nebo dalsi fajl kterej ten ocx spravne zaregistruje ? kdyz ne, tak si to vyguglujjinak bych taky zkusil antivir :) Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
RE: diablo keyfreakerhttp://www.lancelhoff.com/component-mscomctlocx-or-one-of-its-dependencies-not-correctly-registered/Zalezi na OS, ktery pouzivas, pokud Windows 7 tak musis spustit registraci jako skutecny administrator (Run as Administrator). Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC
|
pavsla
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 509 |
![]() |
|
RE: diablo keyfreakerAhoj mam xp |
vanspeed
![]() |
|
RE: diablo keyfreakerv XP ti staci postup podle vyse uvedeneho odkazu - prihlas se jako uzivatel, ktery ma administratorska prava, spust prikazovy radek (Spustit - cmd - enter) a zadej REGSVR32 MSCOMCTL.OCXPokud ti ten prikaz hodi chybu, tak zkontroluj, ze mas soubor MSCOMCTL.OCX v adresari C:WINDOWSsystem32 ; pokud ne, tak si ho tam zkopiruj nebo si ho stahni z odkazu, ktery je v linku vyse. Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC
|
pavsla
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 509 |
![]() |
|
RE: diablo keyfreakerdekuji jirka |
vanspeed
![]() |
|
![]() |