![]() |
|
Ip box 99hd + oscamAhoj vsem,nahrál jsem si poslední fw. z dubna pak jsem nahrál poslední softcam pro tuhle verzi, restartoval jsem box, vypnul a zapnul z el. sítě, načetl pluginy a nikde nemůžu najít oscam.. , kde dělám chybu ?Nebo jak jinak mám postupovat ? Jinak je přístroj bez jakých koli jiných pluginu, krom těch co byly v základu. Ještě poznámka když dám stáhnout pluginy tak se to třeba na poprvé nenačte a musím až na podruhé. PS. v addons je pouze softcam Díky za odpověď Inetfinder FST-202, Dreamsky 9300, Dreamsky 8080, Ferguson Ariva HD Combo, Toridal 55T.
|
Stanowi94
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 621 |
![]() |
|
RE: Ip box 99hd + oscamako je to u tvojho ip boxu neviem , ale u dreamu treba prepísať atributy na 755.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Ip box 99hd + oscamatributy instalačního souboru jsem nastavil na 755Inetfinder FST-202, Dreamsky 9300, Dreamsky 8080, Ferguson Ariva HD Combo, Toridal 55T.
|
Stanowi94
![]() |
|
Když chceš nový firmware, musíš i nový addon"Use only this addon: 99xxHD E2HD addon softcam 0.1.rar"toto je citace ze stránky s firmwarem... odkaz: http://www.satupdate.net/files/file/413-ip99hd-e2hd/ musíš být registrovaný, pokud nejsi, tak si registraci udělej. V novém addonu "Softcam" jsou nastavení pro nejrůznější varianty oscamu od cryptoworks, kombinace oscam-mgcamd až po irdeto. Až to nainstaluješ, tak si vyber. Když budeš pilný, můžeš si i doplnit klíče do /var/keys/ a budeš hrát... Zlom vaz ! |
bob.r
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 907 |
![]() |
|
@bob.rtu verzi tam mám nahranou, ale oscam se tam neobjeví.. Jestli máš skype tak stano-sibal .. díkyInetfinder FST-202, Dreamsky 9300, Dreamsky 8080, Ferguson Ariva HD Combo, Toridal 55T.
|
Stanowi94
![]() |
|
Addon musíš nainstalovatnajdeš jej tady: http://www.satupdate.net/files/file/414-99xxhd-e2hd-addon-softcam/Ten rar rozbal, soubor "addon..." s příponou ipkg nakopíruj po FTP (totalcommanderem) do IP boxu do adresáře /tmp/ a pomocí menu jej nainstaluj Menu - Allinone Panel - Image setup - Software Manager - ipkg-install, vyber tmp folder a potvrď instalaci Asi jsi to ještě nedělal. Po restartu budeš ještě muset vybrat vhodný "Softcam" (modré tl. - Softcam - na řádce výběru posunem vlevo vpravo výběr podle typu Tvé karty, potom start...) |
bob.r
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 907 |
![]() |
|
RE: Ip box 99hd + oscamPozri ab-forum-tam mas kvalitny popis-v najnovsej enigme su trocha ine postupy ako u predoslych. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 559 |
![]() |
|
![]() |