Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-T přijímače

Golden Media Uni box 9080 HD

Rád bych požádal uživatele, kteří mají tento receiver, aby mi pomohli, mám na orbitě naladěno pět satelitů 28,5 britská družice, 23,2 Skylink, Astra 19,2, Hot Bird a Thor /UPC, Digi tv/. Momentálně dolaďuji TP na Astře 19,2, je to nalaďěno seřadí se mi to nakonec seznamu stanic a já to pak řádím vpředu, čili přesunuji zezadu dopředu, podaří se mi tak seřadit 15 - 20 stanic, a jak naladím další TP a přesunu kanály, tak mi některé původní zmizí, anebo se na jiný název naprogramuje něco jiného, třeba na Sat 1 se mi naprogramuje Phoenix, tak se s tím pořád bavím, ladím, špatně naladěné vymažu a nanovo ladím TP, který zmizel, jeden mi radil že asi mám plnou paměť, tento receiver má 8000 míst, já mám tak 3200 a pak asi jistě rádia, děkuji za radu, Standa :((

talahasse
Registrace: 1/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Golden Media Uni box 9080 HD

Pokud tato situace bude trvat i po resetu do továrního nastavení,zkus po naladění programy editovat pomocí setting editoru(Golden Media Unibox Ali Editor) .V receiveru nic needituj!!!

Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.

táhlovej
Registrace: 3/2005
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Golden Media Uni box 9080 HD

Jediné co mě napadá je,že zřejmě neladíš tak jak se má a přepíšeš frekvenci TP

savatage
Registrace: 5/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra