![]() |
|
Plýtvání SKYLINKUmám předplacený balíček HD kombi a platím si navíc CS film+Kino CS za 99 měs.A Skylink mi posílá za to dva časopisy.Ke každému předplatnému jeden.Považuju to za nesmyslné pýtvání.Pak se nedivím,že potřebují prachy a vymýšlí jakýsi servisní poplatek....co vy na to majitelé SKYLINKU? :) |
Piller
Registrace: 8/2003 Příspěvků: 455 |
![]() |
|
RE: Plýtvání SKYLINKUmáš dva magazíny a ešte sa stažuješ :)🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Plýtvání SKYLINKUkludne mi jeden posli mne neposielali ani jeden hoci som platil..heheehskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Plýtvání SKYLINKUTreba niekomu dat,treba dobrej susedke! |
puder
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 316 |
![]() |
|
Běžte už do pr*ele s tím Skylinkem....Půl fóra zasraného zapšklýma kecama.... Buďto plaťte a nebo vypovězte smlouvu, ale neplačte na fóru, které se zabývá satelitním příjmem, notabene už je to trapné!! |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
Re Piller..buď rád, hodíš to pak do sběru a ještě natom vyděláš, R^ |
thomas0
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
RE: Plýtvání SKYLINKUPiller: Tobě někdo účtuje servisní poplatek? Leda za blbost, ne? :lookaround: |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Plýtvání SKYLINKU"Skylink má aktuálně 1,7 mil. aktivních karet, CS Link 0,7 mil"," sdělil webu parabola.cz Jaromír Glisník, předseda představenstva společnosti M77 Group, která obě platformy vlastní.Reálna hodnota karty skylink: 1999.- czk x 1 700 000 = 3 398 300 000 http://www.avelmak.sk/dsc_items/43177/43177b.jpg Neviete niekto za koľko ten skylink presne predali ??? |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
RE: Plýtvání SKYLINKUCasopis dostavali len platiaci zakaznici, vsak?(teda ak sa na nich nezabudlo ako napr. na TULEN-a) Cize teraz budu rozposielat 2,4 miliona casopisov, kedze platit budu od 1. 9. 2012 vsetci |
majkoklim
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
RE: Plýtvání SKYLINKUKdyby se na nějaký magazín vykašlali a na placení nějaký modelky pro svou image to by se hned ušetřilo peněz. Jinak myslím, že byl prodán za 2 miliardy korun.FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 604 |
![]() |
|
RE: Plýtvání SKYLINKUMyslel som to ironicky, len som zabudol vlozit smajlika :scared: |
majkoklim
![]() |
|
majkono nebudu...posielat..podmienkou je platit si platney filmovy baik.minimalne KOMBI a vyssi.. :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
tulenDik za info - teraz som si to overil aj na ich stranke.Skoda, keby to mali inak napisane - napr. ze je to pre platiacich (a neboli by vymenovane balicky), tak sme ich mohli pre zmenu zasa "prešťať" my a domahat sa distribucie 2,4 mil. casopisov :laughing: Takto ale stale vedie M77 vs zakaznici 1:0 Rv Pekny den prajem vsetkym... |
majkoklim
![]() |
|
RE: Plýtvání SKYLINKU1.9.2012 to bude 1-1 ked zistia o kolko klientov prisli...a buduce leto to bude uz 1-3 a 1-3 ked skoncia prazdniny pre ice karty..skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: Plýtvání SKYLINKUjá si platím něco jen občas a to hlavně abych využil kredit z výměny a časopis mi posílali asi půl roku, naštěstí už dali pokoj, protože já to nečetl a už mě to nebavilo furt to někomu nabízet :))) Stačí, kdyby 1 za rok poslali kalendář a víc nepotřebuju. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Plýtvání SKYLINKUNa to treba zvlast firmu aby vykazovali cinnost,mar riaditelov dobre zarobilo a makali brigadnici.Volakedy to zvladol vojnovy invalid z drevenou nohou a palickou.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
eemilA když tě nebavilo ho furt někomu nabízet, proč si ho furt někomu nabízel?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
joscerproč asi, protože to by byla zase škoda to vyhodit bez využití, tak to raději někomu dám :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
to skynettTebe už načisto haraši z tej služby na Cypre, za všetkym vidiš len peniaze, prečo si nezaložiš svoje forum, keď ste okopírovali to naše boli ste celkom dobrý, až nato že ste potom krachli, vieš že začínaš byť nebezpečný :8) :bomb: :8) |
satmonter
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 355 |
![]() |
|
RE: Plýtvání SKYLINKUJa si platim HBO HD za 10,90,-€ a mne neposielaju nič.Taka je politika skylinku.Tak podla mňa keď si predplaca niekto hociaky balik mal by dostavať časopis.A to že ma niekto predplatene dva alebo tri baliky tak to ja zas blbosť aby dostal dva tri časopisy.Je to na hlavu postavene! ;PT90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
RE: Plýtvání SKYLINKU@hotovyrad : jestli tady někdo něco zasírá,tak seš to ty.Jestli nemáš nic k věci,tak mlč.@ Pitomec: zatím mi nikdo nic neúčtuje,ale bude účtovat.Je toho plné forum,něco přes 1900 příspěvků.Tvoje odpověd koresponduje s nickem. Když to zkrátím:ten časopis,pokud by byl na pultech.by musel stát okolo 40 Kč.Takže podle mne vyhazují za každý zbytečně oněch 40,-.Když to pronásobím odhadem počtu přeplatitelů 500 000, vyjde mi 20mil/měs.Je to asi nadhodnocené číslo,ale i kdyby to byla polovina,co pane Glisník? |
Piller
![]() |
|
RE: Plýtvání SKYLINKUmyslím-kdyby každý z předplatitelů, co má dvě služby dostával ten časopis 2 x , na jednu a tu samou adresu....Může jich být 500 000?Potom by to vycházelo na 20 mil... |
Piller
![]() |
|
RE: Plýtvání SKYLINKUJa si neplatim nic, iba raz za rok 2 mesiace a posielaju mi to stale a tiez to povazujem za plytvanie, lebo som sa ich o to neprosil, nik to necita (program mam zaplateny uplne iny) a este ma to otravuje. Keby sa opytali ludi ktory to nechcu, tak by usetrili a nemuseli davat poplatky :). |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
PillerPříspěvků je sice něco přes 1900, ale unikátně od kolika přispěvatelů, kteří o tom v obměnách píší pořád dokola? 30? 40? Co to potom může mít za vypovídající hodnotu to číslo 1900?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Plýtvání SKYLINKUTo je fakt,lenze ani nikto nevie kolko z reg. uzivatelov :1. ma internet 2. chodi sem na parabolu alebo inde kde sa o tom keca 3. ma info co sa chysta 4. sa rozhodlo(rozhodne) bez komentara tu a inde To asi nevie nikto posudit... Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Plýtvání SKYLINKUTady přece nejde o nějakej časopis ale o snadný bezpracný výdělek :lookaround: Jenom ta představa o příjmu minimálně 50-ti mega měsíčně za neplacenky musí každého manažera lákat víc než piplačka s nějakou placenou nadstavbou :ODneska je prostě v módě prvně obrat důchodce a až potom přemýšlet kdo další naletí na jinou fintu ;) VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 889 |
![]() |
|
![]() |