![]() |
|
Optibox zebra-markiza HDprosim Vas vie niekto poradit na markiza HD mi obcas zmrzne obraz ako keby na 2 sekundy vypadol signal skusil som ladit aj LNB nepomohlo firm 2.19 dik za odpovede |
minko
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 171 |
![]() |
|
RE: Optibox zebra-markiza HDco na to říká Tvoj predajca?Já jsem se dozvěděl tady na diskuzi asi před 14 dny že to ostraní SW-FW 2.25 |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: Optibox zebra-markiza HDno nemaš čas chodiť k predajcovi zato sa pytam tu |
minko
![]() |
|
RE: Optibox zebra-markiza HDa zas nechcem hneť FW menit len koli tomu že je najnovsi ak to pomôže tak ho zmenim |
minko
![]() |
|
RE: Optibox zebra-markiza HDDaj tam fw 2.25 a budes met klid. |
jozef84
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 397 |
![]() |
|
RE: Optibox zebra-markiza HDné kvůli temu že je nejnovší ale lépe snáší větší bitrate na hd programech |
Ufones
![]() |
|
RE: Optibox zebra-markiza HDok pani dakujem važim si každu radu |
minko
![]() |
|
RE: Optibox zebra-markiza HDprosim Vas este o nejaky overeny link na 2.25 dik moc |
minko
![]() |
|
minkovždy u dovozce hledej takovou věc:inter-sat.cz |
Ufones
![]() |
|
RE: Optibox zebra-markiza HDStavim sa o drevenu nohu,ze bude aj na ABF v sekcii download......Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
liquereprosim ta ktore to je konretne na AB lebo na tej ceskej str to rozbalim vsetko ale nejde mi vložit do toho suboru SW skusim na Ab |
minko
![]() |
|
RE: Optibox zebra-markiza HDEste raz v klude napis co a ako robis,lebo ako sa snazim ja ti nerozumiem...stiahnes asi to bude spakovane,treba rozbalit a postupovat podla popisu,ktory tam byval prilozeby.Robota na 10 min.Napis ako a co skusas.AB forum,dufam ze admin ma nekefne...Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
liquereano vsetko som robalil jedno je navod druhe je info co ta verzia obsahuje a tretie samotny FW ale ked ho chcem skopirovaz do tej novozvoleneho priečinku nejde prečo neviem,to je s tej ceskej str stiahnute lebo z ABC neviem konkretne ktore mam stiahnut |
minko
![]() |
|
RE: Optibox zebra-markiza HDTak to zober odtialto :http://elektro-sat.sk/podpora/index.php?action=view&filename=Zebra_v2.25_L12.zip&directory=Firmware%2FOptibox%20Zebra Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Optibox zebra-markiza HDKed to rozpakujes,tam uz je ten adresar/zalozka tu len nakopiruj na flesku,nic nemusis vytvorit a do toho kopirovat.Mozno to ta pomylilo a teraz kopirujes zalozku do zalozky.Alebo neviem kde robis chybu.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
To je zajímavényní jdu celý packet Skylinku free a nic se neseká ani na Zebře se FW 1.07 Davají na ME v kopané UKR-FRA na ČT4 hd. |
Ufones
![]() |
|
Ufonesšak nemože sa ničo sekať čo je FREE, šak STB nepotrebuje EMM/ECM požiadavky. :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
PISTOK153V tomto vlákně a souvislotech v potížích jsem závadu viděl že Zebra nezvládá se SW 1.07 VÍŠŠÍ bitrate na některých HD Skylinkových TP.Ale jak vídím zakopaný pes je tedy jinde! |
Ufones
![]() |
|
RE: Optibox zebra-markiza HDsyn ji má ZEBRU ted novou 3 neděle s originálem SW 1.20 jak to koupil a když jsem se ptal jak je to se SW prodejce tak 1.20 SW je i poslední který se dá stahnout oficiálně ze satelitu . Jinak vše u kluka běží jak má bez zádrhelu i ta MARKÝZA HD . SW 1,25 se nedá stahnout ze satelitu jen přes flešku a žádný zázrak to není , ani se nepozná v čem je rozdíl . Tak mi to vysvětlili .Pokud to někdo neumí tak to radši at nedělá jinak nemusí koukat taky na nic - rada servisu. . |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 748 |
![]() |
|
RE: Optibox zebra-markiza HD1. Naformatovat flash disk na FAT322. vytvorit na flash disku adresar s nazvem IR_UPGRADE_X0A 3. do adresare vlozit SW 4. vlozit flash disk do vypnuteho prijimace. 5. zapnout prijimac do zasuvky a pockat cca 5 minut nez se SW nahraje. Poznamka : zdali by SW nesel nahrat zkuste jiny flash disk |
standa111
![]() |
|
RE: Optibox zebra-markiza HDhttp://www.inter-sat.cz:81/index.php?dir=Optibox/Zebra/ |
standa111
![]() |
|
![]() |