Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

rýchle vybitie baterky v ovládači

Mám satelit AB CryptoBox 450HD. Mám ho asi 1 mesiac a už som musel meniť 2 krát batérie AAA v ovládači. V iných ovládačoch tieto baterky idu v pohode. Originál baterky prestali ísť po 3 týždnoch a dalšie nové po 1 týždni.

robert211
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: rýchle vybitie baterky v ovládači

úprimnú sustrasť.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

žeby nějaká akce v marketu AA za 5,- Kč? Moje baba už taky nefachá jak dřív a je po záruce, co s tím? A stejně ju mám rád a reklamačka není možná, tak co už.

pf09
Registrace: 8/2010

ok,len do mna. Len mi nejde do hlavy že tie iste baterie idu v iných ovládačoch v pohode vyše roka aj viac . Len sa mi to zdá čudné že po týždni prestanu ísť.

robert211

tak má třeba ovladač problém. Zkus zajít na prodejnu a půjčit si jiný (pokud ti ho vymění :-) - asi ne)

pf09
Registrace: 8/2010

Zkus se nejdříve pomocí mobilu s foťákem podívat, jestli není neustále rozsvícená vysílací ledka nebo jestli v nějaké poloze ovladače ledka nesvítí. Musí krátce zasvítit pouze při stisku tlačítek. Pokud svítí stále, tak reklamovat (to i v případě, že nebude trvale svítit), protože vybití baterek za tak krátkou dobu není normální.

Topfield TF7700HSCI, Mascom 2000

vasekpetr1
Registrace: 3/2007

tak teraz som kupil baterky GP za 4 EURA a ovládač nejde. Zajtra to musím zaniesť na reklamáciu. V živote som nemal problém s ovládačom, ale všetko je raz po prvý krát.

robert211

Rekalmuj kym ja zaruka....inak si v p...

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Možná mu nepomůže ani ta reklamace.Soused reklamoval po půl roce dálkové protože mu nešlo tlačitko OK.Nechtěl to rozdělávat aby nepřišel o záruku.Dálkáč mu byl vrácen tak,že nedržel po hromadě a s dopisem,že závada se nevztahuje na záruku,protože někdo něco vylil na ovladač a utvořily se kapky neznámé tekutiny které ho poškodily.Ty kapky byl asi vysrážený pot nebo co to bývá v ovladačích když se dálkáč drží stále v rukou.Tak to vyčistil a jede to,až na to,že ho má nyní spojen gumičkou aby kryty držely. Rv

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous

dakujem vasekpetr1 za pomoc, vdaka tvojej rade som zistil že ovládač nedáva žiadny signál. Zajtra ho idem dať reklamovať a už sa teším ako ho budu opravovať 30 dní.

robert211

Robert pozri este ci tam kde sa vkladju baterky nie je nejaky blby viditelny nekontakt.
Jarous - ten co mu vratil ovladac v takom stave este zije?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

v zásadě vytvořit chybějící hlavní vypínač,,,,trafo je nepraktické

1+13+19+23+28

keff
Registrace: 6/2010

měl jsem před časem

stejnou závadu ,byl vadný chip v ovladači,válka číňanů R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Problém vyriešní

Ovládač mi predajca vymenila za druhý,takže spokojnosť. Bál som sa čakať 30 dni , pokial príde zo servisu, hlavne teraz pred MS vo futbale. :)) .

robert211

to by bylo neštěstí

zvednout riť a jít to přepnout ručně co? :laughing: ;)

slávista
Registrace: 11/2010

slávista, použijem vášu reč "jseš vúl" :)

robert211

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra