![]() |
|
SkyLink - poplatek =gratis=Chtěl bych se zeptat (hlavně moderátorů Parabola.cz), proč bylo odstraněno vlákno o chystaném poplatku SkyLinku na jejich kartách grátis. Přemýšlím, že těch stovky názorů se asi nehodilo , pobuřovalo , nebo bylo odstraněno na žádost někoho, či Glisník zatelefonoval??? , jako sponzor tohoto "website"??? Budu vděčen za korektní odpověď , i pro ostatní. Předem děkuji... R^(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 64 | |
![]() |
|
RE: SkyLink - poplatek =gratis=a nebolo toho už dost🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: SkyLink - poplatek =gratis=To vlákno nebylo odstraněno, ale uzamčeno. Číst si v něm můžeš i nadále. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 933 |
![]() |
|
@marco37Pokud myslíš tento, tžak já ho na fóru vidím - hledal bych problém mezi židlí a PC.https://www.parabola.cz/forum/topic-71256/ Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
RE: SkyLink - poplatek =gratis=odstraněno pokud vím nebylo, prostě se jenom poposunulo do propadliště dějin :)))https://www.parabola.cz/forum/topic-71256/ akorát nevím kterej chytrák to zamkl, když to nemělo těch 2000 příspěvků :))) Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: SkyLink - poplatek =gratis=bylo nebylo, já chci vědět, proč si tu diskusi nemohou pročíst i ostatní lidé. Přispívat tam už nikdo nemusel. Ale ...(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
![]() |
|
RE: SkyLink - poplatek =gratis=kur...a va, zase mě předběhli :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
@marco37Chlastáš, co? :laughing: ;PJste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
RE: SkyLink - poplatek =gratis=Aha,je to zde. Tak jsem v tom viděl nějaký telefon od někoho. Tímto se korektně omlouvám.... R^(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
![]() |
|
RE: SkyLink - poplatek =gratis=jj, skoda, ze to bolo uzavrete cca 50 prispevkov pred 2000.Ako pokus o guinessov rekord v pocte prispevkov za par dni to nebolo zle :))) Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
marco37da sa prečitat stači len hladat sak je to top temaked som to našiel já najdeš to aj ty máš oči ne 🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: SkyLink - poplatek =gratis=1.odpověď: Číst si v něm můžeš i nadále.2.otázka: Proč si tu diskusi nemohou pročíst i ostatní lidé. :lookaround: Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: SkyLink - poplatek =gratis=Veď tam máš odkaz aj 2x,keď už si to nevieš nájsť sám.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
tominevymažtouž si to našiel :) 🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: SkyLink - poplatek =gratis=No konečne.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
@JupiNeblbni, ze 10 minut tu máme jeho nové vlákno s tématem, kde je moje vlákno o smazaném vláknu? :))) :))) :)))Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
RE: SkyLink - poplatek =gratis=Přesně tak ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Jackal:laughing:🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: SkyLink - poplatek =gratis=tak to vymaž, jsem chtěl vědět, zda nespíte...takových reakcí.... R^ už to vidím ale asi to mělo zůstat stejně na první straně "nástěnky" ;)(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
![]() |
|
@marco37Aby Tě na chvíli "neuspali" testére ... :)))Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
RE: SkyLink - poplatek =gratis=Nechceš si otestovat nanečisto i dovolenou?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: SkyLink - poplatek =gratis="Přemýšlím, že těch stovky názorů se asi nehodilo , pobuřovalo , nebo bylo odstraněno na žádost někoho, či Glisník zatelefonoval???"no mne by mohol p.Glislik zatelefonovat /tusim som mu cislo ale nedaval, no je hodne podobne zakaznickej linke stareho slovenskeho eurotelu/, ale to co by som mu povedal by si za klobuk nedal :))) btw, cvaknem experimentalny poplatok na rok dopredu, a v priebehu roku si chcem objednat komplet balik, tak to si mam za dany mesiac odratat od 45E tych 1.2E ?... nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: SkyLink - poplatek =gratis=Další dotazující se ptal na Servisní poplatek v případě dodatečné úhrady placeného balíčku na kartě. V tom případě se po dobu zaplacené abonence Servisní poplatek neplatí, a zaplacená částka se převede na období bezprostředně následující po ukončení abonence placeného programového balíčku.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: SkyLink - poplatek =gratis=Je to dávno jasné, ale přehleďněji to vymyslet nemohli. ;PMáňo, nevíš do kdy máme ten desátek na fůjlinku? Aby nám to nechcíplo zrovna ve vilie :scared: Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: SkyLink - poplatek =gratis=(Pozn. ve vilie rozuměj na Štědrý den.)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: SkyLink - poplatek =gratis=skylink je zadarmo bol a bude...len ked neplatite nevidite ani trt...ale je zadarmo napriklad TA3 mozete pozerat na ich pozicii....a zadarmo! :laughing: skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 64 | |
![]() |
|
![]() |