![]() |
|
T-Mobile kartaAhoj všem, jaký druh karty to je? ICE nebo čisté Irdeto? nemám zkušenost, díky za info.. ;) |
Pájík
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 372 |
![]() |
|
SPAM. zbytečné vláknoZavolej si na 4603 :) |
neznalek0
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 35 |
![]() |
|
RE: T-Mobile kartaJe to ICE. |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 928 |
![]() |
|
RE: T-Mobile kartaAno ice, aktivuje se na infolince, ale tuším, že čím větší sháňka po nich bude, tím rychleji přiskočí poplatek nebo podmínka tarifu i tam.. :)Věcná, tuším, že t-mobile má sport2 a papriku již v základním placeném balíku. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
Tomik535TAk Sport2 ani Paprika Tv tam není v základu... navíc holý základ je poplatek za kartu 1499,- Má teda smysl dělatčachry se stavající kartou a prořizovat jí od Tmobile za patnactstovek kdyz poplatek je jen 29,-/měsíc?? Ano jde o princip, ale tento postup by postradal logiku i selsky rozum. :) |
neznalek0
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 35 |
![]() |
|
RE: T-Mobile kartaKua nějakej chytrej :)Tak za prvé, cena karty pro základ je i levnější. Za druhé, základ nerovná se základní placený balík. Nechceš to španělsky? Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: T-Mobile kartaDěkuji za info, nejde mi o poplatky ale o to zda Ice nebo Irdeto..toto mi bylo zodpovězeno..děkuji :)) :)) |
Pájík
![]() |
|
RE: T-Mobile kartaTož dobrá Bohušu. Někdy se dozvíš i něco přínosného navíc no. :)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: T-Mobile kartaAno Souhlas, :)) od nyní zřejmě budou mít nový zákazníci na výběr Buď: Skylink a za rok (od září) s poplatkem nebo T-mobile bez poplatku ("prozatím") - ať si zákazník řekne co za kartu do nového kompletu chce.. nechci pak vysvětlovat proč má platit měsíční poplatky i když by to byla 1 Kč, většinou totiž nejde o peníze, ale spíš o tu nepříjemnost někam platbu zakomponovat a prostě tu administrativu kolem..to lidi odrazuje podle mého nejvíc. Ať se zákazník rozhodne sám a už to pak nebude na technikovi co mu to namontoval ne? :8) |
Pájík
![]() |
|
RE: T-Mobile kartaDodatek: stalo se mi minulý týden například: Dva baráky vedle sebe - jeden Skylink druhý T-mobile - uživatel skylink se ptá: prý budou nějaké poplatky? četl jsem to na netu - druhý uživatel jemu: ale já nic neplatím T-mobile a mám ty samý programy co ty :8) - první uživatel na mně proč on neplatí a já budu muset? Těchto nepříjemných situací se chci vyhnout... ví někdo jak to lidem pak vysvětlovat? Vypadá to neseriozně a za tenhle stav by měl někdo dostat řádně nakopáno do.. nechci být titulován jako pánské přirození co namontovalo Skylink za který se ke všemu ještě platí poplatky a z kterých určitě něco mám že? Rv |
Pájík
![]() |
|
RE: T-Mobile kartaTudy sice půjdem déle, za to ale horší cestou. :((Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
pajikvysvetleni pro zakaznika - nemuzes za to ze nekdo dnes flagrantne nedodrzuje to co tvrdil jeste vcera v rekl.kampani - to same muze platit zitra pro T-m... neda se verit nicemu - a mozna ze spis je ted vetsi "jistota" ze 2 roky nebudes poplatek platit u SkL nez u T-m ...??? |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 381 |
![]() |
|
![]() |